Navštíveno 819x

Nevím, jestli bylo, ale ta holka nemá chybu, buď se vsadila nebo byla zfetovaná.
[ Link ]

19.09.2009, 13:53 |
Prady Jak jí vezli spoutanou na těch nosítkách nejvíc trapas =D a v nemocnici ji pak znásilní staří úchylní doktoři...myslim, že pro strážníky byla radost zpacifikovávat takovou kočku =D

19.09.2009, 15:52 |
Pekis Taky mě napadlo to s tím fetem...snažit se to ukecat na to, že jí hráblo z rozchodu s klukem je blbost :)
Pekis:Myslím,že tohle nevypadá na nějakou snahu se zviditelnit,nebo fet(i když to samozřejmě vyloučit nelze)...bohužel se to stát může.(není to jen románovej výraz)A jestli tý holce opravdu přeskočilo z nešťastný lásky,je mi jí líto.Protože to pak žádná sranda není,je to pak docela vážnej psychiatrickej problém.
Podle mě jí spíš hráblo..

20.09.2009, 11:05 |
Rudi mohla bejt na dně po rozchodu a náhodou jí potkal někdo ze "sekty" a nabídl jí pomoc a už to jelo...
Co psali, tak po rozchodu měla 5 měsíců, ale je fakt, že ti policajti jí tam pacifikovali jako chlapa násilníka, což jsem trochu nepochopil, sice psali, že byla vzteklá a kousala, ale stejně, taková trochu amazonka :).

21.09.2009, 11:03 |
Kacko Ttreba se jen chtela projet na koni po vaclavaku a pritom vyjadrovat svuj politicky nazor.
Jinak ono se na vaclavak nesmi na koni? Nebo proc ji zpacifikovali? Potkavam tam spoustu zajimavych lidi a tehle bych se tam bal nejmin. :)