Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Kontrola příspěvků dle pravidel

o Navštíveno 837x o
o 18.09.2009, 12:51 | bond
Ahoj kluci,nejsem velký čtenář na forech a ani přispěvovatel článků.Ale občas se někam podívám a přečtu si něco zajímavého,když tam něco je a téma je zajímavé.Na jaře jsem se zaregistroval v tomto foru.Před pár dny jsem sem vložil příspěvek o kterém si myslím,že je zajímavý nejenom pro mě osobně ale doufal jsem,že i pro některé z Vás.Mou chybou bylo to,že jsem tam napsal své web stránky pak to působilo jako reklama,protože tito výrobky jsou u mě k prodeji.Což byla má chyba!Po vymazání p.Lukášem Králem(král007)jsem tento můj článek upravil,aby tam nebyli v textu žádné mé stránky,kde by se to dalo koupit,ale p.Král mi vysvětluje dle pravidel tohoto fora,že to je i přesto reklama,což nevím jak si vysvětlit,že tam napíše někdo zkušenost s nějakým špičkovým výrobkem a hned je to reklama.To by pak bylo fakt na uvážení,jestli dle chování p.Krále vůči mé osobě,neměl zkontrolovat většinu textů kde je nějaký název jakéhokoliv výrobku nebo značky a zjistit,jestli ten dotyčný nedělá třeba ve škodovce a nenapsal,že Fábie je super auto,které doporučuje.Tím pádem by udělal reklamu sám sobě a měl by být vymazán.Každý někde pracuje a s něčím přichází do styku a za to o tom nesmí psát?Jelikož by to byla reklama a ten dotyčný by na to hrozně moc zbohatnul a to se mu musí rychle a razantně zarazit.Tak jste to myslel p.Král007 asi? Nemyslím si,že mé zkušenosti v čištění,mytí nebo leštění jsou nejlepší,ale nejsou za ty roky malé.Jak jsem zde párkrát koukal,tak tento obor zajímá více lidí a proto jsem sem vložil můj příspěvek,protože to není žádné Tempo(neříkám,že je špatné)nebo nějaká běžná pasta,ale celosvětově uznávané produkty,kterýma se ošetřují ty nejlepší automobily jak v muzeích po celém světě,tak běžný lidé sami doma své miláčky.Já jsem dříve takové věci sám dlouho hledal po světě,protože tady v čechách se o takových výrobcích moc nedozvíte,tak jsem sem napsal příspěvek.Bohužel i po upravení mého špatného dle pravidel textu,to přes p.Krále007 neprošlo,i když tam nebylo nic proti pravidlum tohoto fora.Mám pocit,že se tento pán chová podle hesla JSEM KRÁL JMÉNEM I ČINEM.Tento můj příspěvek bude asi zase velmi rychle opět smazán,dle komerční reklamy v pravidlech.Pokud by někoho něco zajímalo v mém oboru,tak to někam napište a rád poradímPS:ALE NEMOHU PSÁT ČÍM TO MÁTE UDĚLAT,ABY TO NEBYLA REKLAMA

o 18.09.2009, 13:04 | Bolthorn | Upraveno: 2009-09-18 13:09:00
Nevím no, ale v profilu máš odkaz na své stránky které se zabývají čištěním a píšeš tu o čisticích prostředcích.. Podle mě je to určitý druh reklamy.. To je to samé jako kdybych tu psal o zázracích nějakého tipu vysavače a v profilu měl odkaz na stránky s prodejem vysavačů.. Zkrátka upozornění na nějaký výrobek a vyzdvihování ho nějakým prodejcem je dle mého jasná reklama, i když skrytá.. Tohle to teď tady mi připadá jako další pokus na sebe a své výrobky upozornit.. Na tomto fóru se tohle holt netoleruje, budeš to muset zkusit jinde a s panem Králem souhlasím..
o 18.09.2009, 13:06 | Luke_288
nebo si zapla´t P a tohle řešit nemusíš
o 18.09.2009, 13:20 | DaveX
No něco pravdy na tom bude ale jinak souhlasím s Bolthornem.
o 18.09.2009, 13:32 | .mycTD
bond aka Mr.Yaris ? :-)
o 18.09.2009, 13:37 | .mycTD
jinak se taky priklanim ke panu kral007.
i kdyz metr by obcas mohl byt rovnejsi...
o 18.09.2009, 13:39 | Pekis
Je sakra rozdíl pracovat ve škodovce a říkat, že fabia je dobré auto a naopak psát o něčem jak je to super a mít kožnost si to u tebe koupit. Pokud si u člověka, který fabii chválí tu fabii nemám možnost koupit, tak jen chválí něco o čem je přesvědčený. U tebe to vidím tak, že to chválíš, abych si to u tebe přímo koupil.
Čili snaha "vnutit" mi možnost koupě je zřejmá, jestli sám nevidíš reklamu, jsi mimo.
A to že z článku vymažeš své webstránky a máš je v profilu, tak to je jako bys je tam nechal.
o 18.09.2009, 13:44 | bond
Jestli to teda chápu dobře,tak ten kdo si do kolonky při registraci napíše své web stránky,tak by se měl zdržet jakéhokoliv komentáře a příspěvku na dané téma,které souvisí s oborem jeho práce?Jestli to tak je,tak jsem se to nedočetl v pravidlech,kde by to mělo být uvedeno.Pokud to tak je ,tak by dle pravidel stačilo vymazat tuto kolonku a vše by bylo OK a tím by se předešlo věškeré spekulaci o nějaké reklamě.
o 18.09.2009, 13:45 | Mr.Scully
Ta hranice je tenká, někdo se k ní blíží, ty už jsi ji překročil. Myslím, že cenzura na tomhle fóru je v rozumných mezích (pominu to, že fórum je pomalé jako prase a programoval to někdo asi v roce 1995). Takže asi tak. Zkus prostě příště tu hranici trefit lépe. Pokud pouze napíšeš, že nějaká pasta je lepší než jiná, tak je to OK. Ale nemusíš třeba psát, že děláš v oboru a že ostatním něco nabízíš, to už pak je reklama.
o 18.09.2009, 13:59 | pepe689
:-))no ona vetsina prodavajicich pekne vycurane zmeni nick a je po ptakach :-)))
staci se podivat do sekce bazar autohifi
kralik ma pravdu !!!!!!!!!!
o 18.09.2009, 14:23 | bond
To by pak neměl nikdo reagovat na témata příspěvků,se kterýma pracuje ve své práci a ta firma s tím obchoduje,podniká s tím daným výrobkem.Aby to pak nebyla také reklama,přece.První příspěvek byl podle pravidel smazán a proti tomu nic nenamítám a s tím můžu jen souhlasit,že to bylo dle pravidel.Ale jakmile jsem odstranil v textu údaje,kde by si to mohl někdo koupit,tak tam nebyl důvod to smazat.V profilu je kolonka,kde si můžete napsat své web stránky,což by nemělo být přece taky nějak postihnutelné,když to tam program nabízí.Za další jsem v textu nikomu nenabízel,aby přijel si umýt nebo vyleštit auto do myčky.A na těchto web stránkách uvedené v profilu,se nic neprodává!
o 18.09.2009, 14:46 | X-sat (M)
Je v pořádku, že jsi toto téma zveřejnil. Nikdo z nás není soudce, ale jednou jsme dostali od admina důvěru a stali se moderátory. Tím pádem dohlížíme nad tímto fórem nejen pro jeho přehlednost, ale také nad dodržováním pravidel v oblasti komerce. Dostal jsi se na tenký led a buď upřímný - ne poprvé byl smazán Tvůj příspěvek. My respektujeme, tak také respektuj. Vše do určitých hranic. I my jsme se v minulosti již zmýlili a omluvili se za chybu. Ale jedeme dál ;-)
o 18.09.2009, 14:57 | bond
Tím jsem nedostal odpověd,jestli je text,kde není uveřejněná webová adresa nebo místo prodeje zmíněného výrobku je považováno za reklamu?
o 18.09.2009, 15:03 | Vencaf
prostě zkusil jsi reklamu zadarmo,nevyšlo to.. nevím proč se v tom dál šťouráš..
o 18.09.2009, 15:18 | JR
protoze ho to mrda, ze to nevyslo :-D
o 18.09.2009, 15:45 | Midnite
bond: i po upraveni kazdy normalni clovek pochopi ze to jde koupit u tebe :) uz to neresme
jinak by ten metr mohl byt rovnejsi
o 18.09.2009, 15:54 | Bulík
Hele ta Tvoje nabídka čouhá přímo z kapsy.Tak to propéruj v kolenou a vem to jak Ti to kluci píšou.Podnikáš v tom a pochybuju,že někomu taky něco jen tak dáš grátis.Tady si chtěl zadarmo prostor pro svojí prezentaci a vstoupit takto na forum při prvním příspěvku taky není moc chytrý.Nevyšlo to.Zaplať,nebo si sem šoupni reklamní banner a případné zákazníky okouzly svými zázračnými vodičkami a vosky.Pokud budou spokojený tak to řeknou dál/a to už zadarmo/a je to.
Nazdar
o 18.09.2009, 15:57 | bond
Štourat? Chtěl bych vědět co je podle pravidel a co ne,tak proto se v tom jak říkáš štourám.Zrovna jsem se podíval na ostatní co přispěli k této diskuzi a asi ten nejinteligentnější má v profilu web stránky a píšou se linky a odkazy v tématech na tito stránky? A NIC SE NEMAŽE!!!Buď at je ten metr stejně rovný pro všechny nebo pak nemají pravidla žádný smysl!
o 18.09.2009, 16:18 | Vlastah
Bulík: "propéruj v kolenou"
se poseru :-))

o 18.09.2009, 16:24 | bond
Když Tě zastaví policajt a řekne že jsi jel nějak rychle,že mu to tak připadalo,ale nebude mít žadný radar,prostě jen jeho úsudek a bude chtít 2000kč,že jsi porušil pravidla silničního provozu,tak zaplatíš?Asi nikdo,protože je v pravidlech,že Tě musí změřit.Musí mít konkrétní důkaz v té dané době na určeném úseku,že jsi se provinil proti pravidlum.Stejné jako s textem. Bud tam je napsáno www.......cz nebo pojdte si to koupit a atd.a pak je to reklama nebo to tam není a pro ty hloupější,kteří se nevyznají v tom co je důkaz to reklama není!
o 18.09.2009, 16:46 | Luke_288 | Upraveno: 2009-09-18 16:47:37
ježiš mě to přijde jako uplně zbytečný šťourání se v hovně. prostě jsi prodejce něčeho, co jsi tady nějakým způsobem asi prezentoval (nevím, nečetl jsem), pak jsi sice odstranil nějaký odkazy na sebe, nicméně i uplně přitroublý dítě stále pozná, že tyhle věci si může koupit u tebe. je tady spousta prodejců, pokud nějakým způsobem prezentujou svoje výrobky, maj zaplacený P, tak nechápu, proč ty bys měl bejt výjimka.

jestli tě tu něco sere, nemam pocit, že by tě tu někdo držel...
o 18.09.2009, 16:47 | Mr.Scully
bond: je tu jeden podstatný rozdíl a to je to, že místní moderátoři můžou smazat, co chtějí a nemusí řešit, jestli to je nebo není v pravidlech. Pokud se ti to nelíbí, můžeš přece jít na jiné fórum. Nejsi hloupej, takže sám víš, že hranice reklamy je velmi tenká. Někdy ji člověk překročí, někdy ne. Někdy projde skrytá reklama, někdy ne. Nechme posouzení na moderátorech. Není to jaderný reaktor, ale jen obyčejné fórum o kravinách.
o 18.09.2009, 17:38 | Samantus
Uz ted o Tobe kazdej vi, takze taky reklama ne? :-)
o 18.09.2009, 18:23 | bond
Kluci,můj záměr nebyl o tom,že Vám sem napíši Swissvax a pak,že se pohrnete něco kupovat ke mě.To jsem si ani nemyslel a ani si nemyslím.Tito produkty patří mezi nejlepší a také mezi nejdražší co se dá na auta koupit.Bez urážek a nemyslím to vůbec špatně,tak obecně diskuzní fora moc nenavštěvují lidé co mají ty dráhé supersporty nebo Ferrari,Rolls Royce a atd.kteří si to kupují nebo používají na svá auta.Tím nechci někoho urazit,že má levnější auto.Ale i kdybych si zaplatil reklamu na tomto nebo jiných forech,tak mi to žádný prospěch ve formě prodaných produktů nebo navoskovaných aut nepřinese.Tak nevidím důvod proč bych to dělal.Kolik z Vás by dalo za profi leštění 15tis a za vnitřek 6tis jak to děláme.To,že pracuji a vydělávám v tomto odvětví je pravda,ale hlavně jsem do toho fanda a nadšenec a mám rád krásné věci,tak jsem se Vám chtěl napsat,že existuje také něco jiného než třeba Tempo,Sonax a atd.a tím se připravují taková auta na kterýma pak každý nadšenec automobilů žasne,když ho někde zahlédne.Tato diskuze pak následovala z mé strany spíše tím směrem,že se mají dodržovat pravidla určená pro každého stejně a jak mi v emailech p.Král007 vypisoval čeho jsem se dopustil,tak to pak nic z toho neobsahovalo a pokud to není vysloveně v pravidlech zakázáno,tak je to povoleno a jen někoho doměnka,že mu připadá by neměla stačit,pokud to má být dle pravidel a ne u každého jinak.Což to bylo to co mě naštvalo.
o 18.09.2009, 20:20 | JP
ještě se odvolej na osobu blízkou...

Ber to tak, že tady se lidi říděj zdravym rozumem a ne zákonama. Pro domorodce je těžký si na ten princip zvyknout, protože je mnohem těžší ho tradičně po česku vochcat. Tady nefunguje "naboural jsem, ale řeknu že řídila osoba blízká a zákon je na mě krátkej", tady jsi prostě naboural a jelikož je to jasný i malýmu dítěti, tak dostaneš flastr. Jak vidíš, tak principy panující na fóru vyhovujou většině jeho uživatelů a jsou tu právě kvůli lidem, jako jsi ty. Tak co čekáš, že se tady zrovna kvůli tobě změněj pravidla a sepíše se 500 stránkovej autohifizákoník jenom proto, abys ty věděl jak to vochcat?

BTW proč tady o těch voscích chceš vůbec diskutovat, když jsou tady samý socky co něco takovýho neviděly ani z rychlíku a na krabičku tvojí leštěnky by si musely vzít hypotéku?
o 18.09.2009, 20:24 | Bolthorn
JP: :-DDDDDD
o 18.09.2009, 21:14 | tommas
Přesně tak. Podívej se na xenomana, má zaplacené "P" a není problém, když se vloží do diskuze o xenonech a nabídne nějaký svoje zboží. Když propaguješ něco co i prodáváš, tak je to reklama a můžeš tady zákon převracet ze všech stran. A jestli se Ti to nelíbí, tak se mlžeš jít klidně bodnout, my se tady bez těch zázračnýck kašiček obejdeme... Tohle je autohificlub a né nalestisitrabanta.cz
JP s hypotékou je hláška týdne:-)))
o 18.09.2009, 21:32 | Bulík
Ti kšefty asi moc nejdou,když máš čas a náladu se dohadovat s takovejma trubkama jako jsme my.
o 18.09.2009, 23:07 | Kesam
A 7 jasná věc :D
o 18.09.2009, 23:31 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
se tedy vyjadrim i tady kdyz uz je tema na svete

asi 4-5x jsme Ti napsal ze pokud s rozhodnutim moderatora nesouhlasis at se obratis na provozovatele fora a dal jsme Ti i kontakt
obratil ses na neho nebo stale kricis do tmy?

to ze napises komercni PR clanek, je Ti smazan a Ty se snazis napsat to tak aby Ti vydrzel text v bledemodrem

urcite jsou tu prispevny na hrane a moderatori jsou velmi tolerantni oproti jinym forum a resi kazdou danou vec s uzivatelem

res sve veci, ne veci jinych
pokud myslis ze se nekde neco prehledlo, mas tu bonzovatko

moderovani je zalezitost ciste dobrovolna, my za to nedostavame zadne odmeny a nesouzezime kdo ma smazanych vice prispevku

je tu spousta novych temat kazdy den, a nikdo u toho nesedi od rana do noci a nepredava sluzbu nocni

kdybych to nesmazal ja, byl by to nekdo jiny, mozna za par minut, mozna rano, ale dopadlo by to stejne

resis jak to sem dostat aby to tu zustalo, existuje partnersky program

a psat tady ze je to jako kdyby Ti policajt rekl ze se mu zda ze jsi jel rychle a mas to za 2000,-Kc?
Chtel po Tobe nekdo neaje penize ze jsi to sem postnul?
ne byl jsi pouze upozornen, zadna pokuta nebo postih

dostat jsi na vyber partnersky porgram, obraceni se na provozovatele fora a misto toho aby jsi se prispusobil hledas cestu jak to sem dostat

dal uz k tomu prispivat nehodlam a naposledy Ti napisu to co uz nekolikrat, pokud se citis byt ukrivden, obrat se na provozovatele fora - daryl[at]autohificlub.cz

a nebo se s tim proste smir ze je to tak
ono po tehle Tvych postech v tomhle prispevku se Ti i zvedla aktivita, uz mas 7 :-)

howg
o 18.09.2009, 23:41 | Kesam
říkám A 7 :D
o 18.09.2009, 23:58 | ruffrider
To jsem se zas pobavil:-)
To all- na nalestisitrabanta.cz nelezte - error 404:-)
To bond - Opravdu nechápu jak se rozčiluješ, už když jsem četl Tvůj první post (kde jsem se dozvěděl jak je to co prodáváš super a že to v čr oprodáváš jen Ty a následovala webovka - to není skrytá reklama?) jsem čekal jak dlouho to tu vydrží.
A jinak máš pravdu, nejsem Tvá cílová skupina a 6k za vyčištění interiéru asi opravdu nikdy nedám:-)
o 19.09.2009, 00:31 | tommas
svým nechápavým přístupem by si mohl tady pan "leštěnkář" rozumět se "škodilem - škodovkou," ne?
o 19.09.2009, 00:40 | Rudi
moc dlouhý to číst. Řeknu to takhle. Když se ti to nelíbí, tak vypadni a hotovo ne? Je to jejich fórum, oni si rozhodujou, jaký to tady bude, když to ze dne na den zrušej, tak co uděláš? Nic...
Jestli chceš někomu nutit reklamu, tak mu to pošli na mail a hotovka.
Nebo se prostě řiď podle módu a seš v klidu.
o 19.09.2009, 05:19 | pepe689
tak tipnu ,Králík se vyčerpal psaním a šel .....svačit -ale napsal to pekne
o 19.09.2009, 09:55 | Kapka (M)
no ono neco svedčí o tobe i to jak jsi se snažil "očurat" moderatory fora tim že si ihned po smazani prvniho prispevku založíš další nick a s tim to zkusiš znova..to je trosku detinské nemyslíš? přesně tohle neco vypovida o tobě a tom jak se tady prezentuješ
o 19.09.2009, 10:01 | X-sat (M)
Tak už to neřeš, hoď to za hlavu jako my a běž taky na sváču ;-) Nechceme odhánět uživatele, ale vše má své hranice.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3243 sekund.