Navštíveno 671x

Se blizi - nejen na dalnicich, ale i ve mestech a na silnicici I. a II. trid!
Asi uz neni na davky pro cikany a netahla.. Nakopat to do prdele celou vladu, jsem se zase vzteknul pri takovym hezkym ctvrtku:((
[ Link ]
nesmíte být paranoici :o)
nějak to dopadne, stejně to bohužel nějak neovlivníme
a ty O_O optimista... je jasny ze na ty napitschu silnice kdy si vymlatis podvozek za 30t km budes jeste za kazdej kilak platit... kurvy!
OO: tak až se to zavede a já si vzpomenu, tak Ti pošlu link na tenhle článek potažmo topic :o)
kontrola rychlosti na dalnici je snad jasna ne? :-/
Sakra, kde to kontrolujou? Já to nevydržím a vždycky se utrhnu....aspon na chvilku.......sakra.

17.09.2009, 15:04 |
Luke-Jeep | Upraveno: 2009-09-17 15:05:39
no zatim asi nikde, ale pokud budes mit krabicku? pane ridici jaktoze je tady odepsana krabicka v 9:00 v brne a tady 10:20 v praze? takze to mame za bodiky a litříky
EDIT: hlavne je to jen krok od toho aby te stal kazdej kilak 3 koruny... kazdej kilak NASICH dalnic a silnic (postupne)
No, načase koupit off-road a jezdit po poli :-)

17.09.2009, 15:16 |
Kacko Spis je nacase tam ty idioty nahore trochu profackovat, aby se probudili.
co hérečky, kur.y jsou to!!
to bude paráda, takže předpokládám, že za služebáka se bude platit silniční daň a k tomu ještě tahle mrdka...
vite co? cert vem poplatky kdyz ty silnice budou za neco stat... ale ja to schvalne pocital a za cestu brno - praha - usti nad labem broukem jsem 25x (!!!) sakramentsky pitschoval po vlitnuti do megavelke diry...
Takže anonymní krabička vadí a mobil s přesnou lokací ne? :-)
OO: mobil je daň za pokrok a rychlou komunikaci, krabička je způsob vybírání další daně, protože jim asi operátoři nezpřístupní sítě abysme místo vinět měli jen svůj mobil a tam "kredit" na dálniční jízdy.
LJ: v tom máš naprostou pravdu, jenže tady to nakonec může dopadnou tak, že se bude platit za komunikaci mezi obcema Kotěhůlky a Dolní Lhota 2 Kč/km (proč ne, že?), ale peníze nepůjde na silnice (něco jako mýtné pro kamiony teď), ale na sociální dávky, platy státních úředníků a "porcování medvěda" - to je to, co mi na tom vadí nejvíc.
A ještě víc mne vadí momentální zvyšování jakýchkoliv daní bez ohledu na to, jak státní správa pracuje efektivně... Prostě zvýšíme daně, ale abysme mi šetřili, proč jako (ČB magistrát - v zimě v kancelářích 26°C, kdo z Vás co bydlíte v RD si dovolí tuhle teplotu od 7:00 do 17:00?)? Ovčane plať :)
Mýtného se nebojím. Dálniční známky máme levné, takže normální provoz na silnicích určitě nikdy nebude nějak extra zpoplatněn.
A jestli budeme mít krabičku, to je mi fuk. Pokuty se na základě nějakého časového údaje a lokace podle mě dávat nebudou.
Mr.Scully: ty jsi presne jejich clovek.

18.09.2009, 11:41 |
Kacko No ja bych se taky nebal toho, ze by nas nejak sledovali, nebo davali pouty na zaklade zasnamu z toho zarizeni. Psis to bude tak, ze budem platit dost penez za to abysme mohli jet po tech tankodromech. Pochybuju, ze penize z toho pujdou do zkvalitneni znaceni a kvality silnic.. A platit za to, ze pojedu po necem co mi znici auto fakt nebudu.
to je zase hovadina, toho blba co to vymyslel bych vymáchal ve vltavě
taky neverim , ze by neco meli promyslene vic, jak tyden dopredu, ale sere me ta argumentace:
G(overnment)- heledte lidi, my tady vybudujeme nejakej ten system, kterej teda umozni monitorovat vas pohyb a sedrit z vas posledni penize za uplne pic*viny, ale na to my to pouzivat nebudeme, to tady bude zatim jako jenom tak.
P(ublic)- aaajoooo, tak to jooo.
a nic pozitivniho do toho nevnasi ani primarni duvod vzniku projektu, ze si nekdo pral takovou hezkou zakazku.
Asi jako Kacko. Je mi fakt jedno, kdo koho sleduje nebo co s tema datama dela. Uz ted vetsina z nas na internetu prozradila tolik veci, ze nejaky zaznam cesty je mi uplne u zadku. Spis jde opravdu o to, aby se zlevnila prace nasich stavebnich spolecnosti a zacaly se efektivne opravovat silnice. Zatim to jsou cerne diry a to doslova.
tak já bych rozhodně neřek, že máme dálniční známky levné vzhledem k počtu km a stavu našich dálnic...
Poté, co jsem za jednu jízdu po italské dálnici dal v přepočtu litr a půl cesty to bylo zúžené do jednoho proudu...