Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Kde nejlepší bezpečnostní šrouby na alu?

o Navštíveno 1533x o
o 17.09.2009, 09:12 | LukeFab
Sháním bezpečností šrouby na alu kola.Nechce se mi tam dávat origo škodovácký,ptž ru redukci má každej doma,ale v nejhorším,když nic neseženu,tak to tam dám no.Ty škodovácký můžu mít za 300kč nový,ale chtěl bych něco jinýho.

o 17.09.2009, 09:16 | M.Á.R.A.
nejlepší co na trhu můžeš koupit jsou asi MC GARD a nevim jestli je ještě prodávají v Halfords, ale kupoval jsem je tam za 600,- což nemá konkurenci, jelikož po eshopech jsou okolo 900,-
Pak ještě OZ racing

foto k příspěvku  od M.Á.R.A.

o 17.09.2009, 09:16 | Zdenek (A) | Upraveno: 2009-09-17 09:17:09
Asi to nejlepsi, co muzes dnes poridit: [ Link ]

MARA: Jses dnes rano nejakej cilej ;-)
o 17.09.2009, 21:13 | Creams
Osobní zkušenost s výše uvedenými OZ strašná sračka po druhé sezoně skoro mrtvé zalomene dva šrouby....
o 18.09.2009, 19:07 | Skylinee
hele přesně ty co jsou na obrázku měl kamarád, a když jsem mu měnil kola tak jsem za tohle zabral a ten ořech co se na ten šroub nasazuje rupnul a byl na srač** škoda že nevim co to bylo za značku ale s timhle tvarem bych určitě nekupoval!!
o 18.09.2009, 20:10 | LukeFab
hhtak to vypadá,že tam nic nedám ještě.nebo vezmu od táty ty origo škodovácký aspon.lepší jak nic
o 19.09.2009, 11:06 | KaZaN
Nejde třeba taky o to, že tyhle šrouby by se možná měly utahovat trošku jiným momentem? Když ho tam někdo dorve jako prase a ještě ho nechá rok tam zarostlej, tak docela věřím, že to pak rupne při povolování. Já tydle měl a spokojenost, měl jsem i ty s těma 4ma trnama jakoby a taky spokojenost, myslím, že je mám ještě pořád na VeRuně.
o 27.09.2009, 14:34 | LukeFab
tak asi koupím ty MC Gard.Jen mě zajímá jak dlouhý si je mám koupit?
o 27.09.2009, 14:49 | tappaja
Jako KaZaN, jednou jsem zkousel dotahnout kolovej sroub na hlinikovym disku na moment, kterej je popsanej v chytry knizce. (120Nm)
Prekvapilo me, jak to bylo jen malo, rucne bych to dorval urcite vic. Od te doby to tak nehrotim, utahnu pevne, ale s citem, zadny "na krev"

A vubec nejlepsi sou pneuservisy, kde to zaklepe, zatluce vzduchova pistole, moment nemoment... a kdyz to pak chce clovek povolit, aby skakal po klici nebo shanel lesenarskou trubku, aby si udelal paku...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.363 sekund.