Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Držák na LCD - poraďte

o Navštíveno 450x o
o 17.09.2009, 09:09 | sekáč
Zduřte. Mám sice už držák Vogels 6345, se kterym jsem spokojenej, ale vadí mi omezená možnost natáčení - má jen 45 stupňů. Proto hledám něco s větší možností. Na IFA představil Vogels novou řadu 8000 a zaujal mě tenhle model [ Link ] - kterej je v podstatě nástupce toho mýho a je i za lepší peníze (před půl rokem jsem za 6345 dával kolem osmičky) a hlavně umožňuje natáčení až 75 stupňů. Další argument je doživotní záruka :) Sice chápu, že se na držáku nemá co vysrat, ale cením si toho, že do toho výrobce jde. Byl jsem se podívat třeba na Stelly a jako sice jo, ale nelíbí se mi design, Vogelsy jsou přeci jen o něčem jinym (ale taky si za to nechají patřičně zaplatit). V podstatě jsem rozhodnutej, ale kdyby ještě někdo věděl o něčem lepšim, rád si nechám poradit. Ještě jsem uvažoval o nějakym motorizovanym, ale tam je to s natáčením ještě horší :/

foto k příspěvku  od sekáč

o 17.09.2009, 11:20 | Tuner#2
Myslím, že nic lepšího než Vogels nekoupíš a za ty peníze co udělali novou řadu je to paráda.

Na držáku se toho může vysrat hodně, třeba pokud nemá ložiska a nebo kvalitní materiál v třecích místech, tak se za rok natáčení TV, může solidně viklat a TV je pak svěšená k jedné straně a musíš to dohánět převrtáním na zdi a nebo zahozením do koše a koupí pořádného. U těch levných držáků z číny celkem běžná věc.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3788 sekund.