Navštíveno 852x

to je masakr , moje palubka po příjezdu na místo

16.09.2009, 11:43 |
Yawor :-DDD

16.09.2009, 11:46 |
Kapka (M)
a to jsi jel furt?bez zastavek na tankovani,protahnuti kavičku atd? že ti sednul ten čas..zase si ale asi nejel po dalnici predpisove 130 co pocita planovač tras co?

16.09.2009, 11:48 |
empiK (M)
by me zajimalo, kde ses tak zamotal, ze si najel o 4km vic :)
Na fotce chybí důkaz, že už jsi na místě. :-P
Vzhledem k najetým kilometrům (měl jsem podobně) a tomu odrazu sluníčka v palubce na tu přesnost taky čumím jak blázen :o)
Ja na to prisel.. :o) Ozzy se nudí v praci a tak vzpomina na pohodu na dovolený :o)))
empiK:
někde jsem zakufroval :-)))
ne jezdím zkratkou k apartmanu, nesjíždím dolů do Rabca, bývalo by sedlo i to, vidíš ted mě to napadlo kde se stala chyba :-)
Area51:
depka hrozná .. ikdyž ted bych tam být nechtěl :-))

Taky vás při cestě zpátky ve Vídni vyhnali na ten obrovskej obchvat ?
hajzli, příště už mě nenachytaj, přesto podobné údaje
jen jsem nejel Učku ale po pobřeží, i přes kolony v Opatii time >>>>

To mi povidej, klidne bych tam zustal i mesic.. :o)
No ta mapka vypada docela zle.. Nechtel bych...
Ja musel ve Vidni sjet z okruhu do "centra".. v nadrzi jsem mel poslední 4l benzinu :o))
jenže ti to nedá ... cesta tam je OK centrem
ale zpátky najednou Praha CZ doprava a než ti to docvakne, mastíš to polema k letišti :-))

16.09.2009, 13:07 |
Sau Ozzy : Jo, kdysi sem sa taky nechal nachytet v domění, že to tama bude kratší a jak sem pak nadával.. :)) Teď prostě postaru furt rovně.
Heč! Ja se tam ukecat nenechal :o) Já jsem tak dobrej :o))
Jenže tebe hnala Navigace rovně nekecej !
Navigace o tom obchvatu nevědi ..
přesnost je drsná. po shlédnutí první fotky to vypadalo jak nějaký forek s nepovednou fotomontáží, ale jak jsem mrknul o co jde, tak dobrý :)
Ozzy: O navigaci mi nemluv :o)Rovně me sice hnala, ale hodně dlouho mi trvalo než jsem ji uveřil :o)) Protože to co pan Liška a Tele Atlas předvaděli cestou zpet... To jsem jeste nezažil :o))

16.09.2009, 17:07 |
Veva Koukám, že jako třetí cíl jsi měl už zastávku na pivka :-) a ještě k tomu ve Slovinsku :-)
Nevím co máte za mapy v navi, ale já s TomTom 835.2420 spokojenost... obchvat Mariboru už tam je tak pohoda :o)
dj: tak to máš aktualizovaný, super na to že to je měsíc otevřený
Veva: tys mě dostal, jsem málem spad ze židle !
Tejden před odjezdem vyšly nový mapky... tak sem je hned využil. Tys nejel tou novou krásnou cestou od tunelu do Labinu? Rychlost furt 80-90 pohoda.
obchvat ve vidni tez, ale nejak nam to nevadilo, neb sme projizdeli zrovna v obdobi spicky :-)
dj: co máš na mysli .. z Vranji do Voziliči ?
Dj: kterej tunel myslíš? Já když jel tam, tak sem jel z Mariboru přes Učko, ale zpátky sem jel podél pobřeží, kde je úplně nová asfaltka. Ani pruhy na ni ještě nejsou.
ta asfaltka je sice super, jel jsem to jako ty, tam Učka, zpět Opatia, ale ztratil jsem 30min o proti Učce, stejně se tam mrcasíš 60km/h a Opatijská riviera dlouhá 17km to je cuk cuk pokud to vůbec jede,
UČKA FOREVER 28kn
Tak já to spojil se zastávkou u kláštera co je po cestě a užíval jsem si ten výhled a hlavně ty serpentyny :o) Když jedeš směr Labin-Rijeka, je to přes učko lepší. Sice zaplatíš, ale skoro furt jedeš z kopce. Když sem jel tam, tak to bylo samé stoupání a ani vodu sem neviděl.