Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > EGYPT

o Navštíveno 950x o
o 16.09.2009, 10:58 | empiK (M) | Upraveno: 2009-09-16 10:58:54
nikdy sem tam nebyl a pritelkyne tam chce s tchyni vyrazit na konci rijna. Zeptam se jen, kterou oblast zvolit - Hurghada, Sharm el Sheikh nebo jestli je jeste nejaka jina. Kde je proste hezci more a kde bude pro dve zensky bezpecneji. Diky moc.

o 16.09.2009, 11:56 | OMEGA
Kdyby to nemusel byt Egypt tak tady jeden tip, naprosta pecka ten hotel, vyzkouseno.

[ Link ] =
o 16.09.2009, 12:11 | kuja | Upraveno: 2009-09-16 12:13:26
Byl sem loni v Sharmu,ctvrt Hadaba a hotel El Faraana Reef. Co se tyce umisteni hotelu,tak je to asi nej pro klidnejsi dovolenou. Je to jedna z klidnejsich a luxusnejsich ctvrti Sharmu. Kousek od hotelu je velky nakupni a zabavni centrum eu stylu,a hromada bank. Takze kdyz Egypt,tak Sharm a Hadabu. Byli sme se podivat i v jinejch ctvrtich (Naama Bay,Nabq Bay,Old Market) a tam je to o poznani rusnejsi. Nehlede k faktu,ze Sinajskej poloostrov ma nejstalejsi pocasi :) Zatazino 3 a pul dne v roce a prselo tam naposledy na konci roku 06. A hlavne nemas v kohoutkach vodu z Nilu.Pisu to na rychlo v praci,tak doufam,ze to dava aspon trosku smysl :) Hlavne bych vybiral hotely s evropskejma majitelema,pak jsou zamestnanci krestani a clovek neni limitovanej islamem :)
o 16.09.2009, 12:12 | empiK (M)
egypt
o 16.09.2009, 12:14 | Syrup
zejtra letim do Hurghady do nejakyho Tia Height Makadi Bay hotelu, tak pak muzu poreferovat ..
o 16.09.2009, 12:21 | empiK (M) | Upraveno: 2009-09-16 12:22:01
kuja: vzdalenost od more a jakou cestovkou jste jeli?
syrup: to uz bude pozde, chtej to koupit ted, zadnej stres s last minutama :)
o 16.09.2009, 12:25 | kuja
empik: Hotel mel svoji vlastni soukromou plaz,takze vzdalenost od hotelu podle pokoje,ale cca 2-3min chuze. V arealu hotelu 3 bazeny,jeden s vlnama a 2 s barem. Cestovka Exim tours.
o 16.09.2009, 12:31 | kuja
Jeste sem si vzpomnel,ze co sme se bavili s lidma primo v Egypte,ktery prileteli s nama,tak byli taky hodne spokojeny s hotelama Hilton Waterfalls,Pyramisa a Shores Amphoras.Taky zalezi,na co si zvyklej za luxus,protoze kazdej hotel nabizi trosku jinou skladbu kuchyne a sluzeb.
o 16.09.2009, 13:08 | Mr.Scully
Byl jsem v Sharmu, more naprosto nadherne, ale jinak uz me do zadne zebracke muslimske zeme nikdo nikdy nedostane.
o 16.09.2009, 13:19 | Bucci
empik: když tak Hurghada... je tam tepleji
každej hotel má soukromou pláž... kdekoliv jinde je to špína a děs běs, jestli maj rády procházky po městě tak hotel SEA GULL (přímo v centru města na nejrušnější ulici) cokoliv bokem je na taxi... samotný ženský = blbý... arabáši sou swině

a hlavně když egypt tak all inclusive
o 16.09.2009, 13:20 | Bucci
pošli ICQ nebo volej, rád ti cokoliv popíšu nebo vysvětlim
o 16.09.2009, 13:23 | basstard
k těm arabům by mě nedostali ani zadarmo, natož za to platit.
o 16.09.2009, 14:16 | Tuner#2 | Upraveno: 2009-09-16 14:17:19
Byl jsem s přítelkyní na jaře v Hurgadě, hotel Palm Beach a byli jsme naprosto spokojení. Je to menší hotel, ale s ochotným personálem, pěkným, čistým prostředím a s velkým výběrem akcí. Byli jsme jak na severu v Káhiře u Sfingy a pyramid (to byl pro mě zážitek), tak na jihu v Luxoru v údolí králů v hrobkách. Oba výlety super, byť je to náročný (do Káhiry odjezd v 3:30 a návrat kolem půlnoci) ale stálo to za to. Od letiště je hotem asi 15min. busem, do Hurghady asi 7km. Byli jsme i několikrát projít okolí hotelu, jsou tam rozestavěné domy a není to tak hrozné. Větší špína je v Káhiře, tam jsou fakt ty vedlejší stoky zaplněné bordelem.
o 16.09.2009, 14:31 | Daryl (A)
tuner: tam jedem my za dva tydny :) mas nejake fotos ? jak je to tam s vyberem pokoju ? Nechaj se utahnout na baksis ?
o 16.09.2009, 16:04 | Tuner#2
Daryl: Něco mám u přítekyně, večer sem dám. My jsme tam přiletěli hned brzo ráno v 5:40 jsme byli asi na hotelu a delegát nás upozornil na možné čekání až do oběda, kdy začíná nástup než se uvolní pokoj. K našemu překvapení jsme všechny tři páry dostali na recepci klíče už za necelou hodinu s tím, že jsme chtěli výhled na moře. Ten je trochu komplikovaný, protože křídla hotelu jsou kolmo k moři, ale balkóny jsou našikmo a ono o ten výhled v podstatě ani tak moc nejde, protože na pokoji jsme trávili min. času. Dobře vaří, jen jednou jsme měl náznak lehčích střevních potíží (po Antinalu - prášek byl hned klid) a to bylo po předchozí koktejlové smršti. Bakšiš v hotelu potřebuješ jen pro toho co Tě odnese zavazadla a pak jsme nechali uklízeči a dali i jednomu číšníkovi, který se o nás přímo ukázkově staral. Jinak v hotelu není třeba a venku je nejlepší na ně mluvit česky a jít dál :-)
o 16.09.2009, 19:13 | Mr.Scully | Upraveno: 2009-09-16 19:13:57
Oni ty svině už i umí česky, nejde se jich zbavit :)

Jinak Egypt je jediné místo, kde se mi prakticky podařilo i zkolabovat... mám 190cm/90kg a i v horku nebo při vysokém/nizkém tlaku nemám sebemenší potíže, ale tam se to nějak nashromáždilo a asi pět minut jsem o sobě nevěděl, což mě trochu vyděsilo :-)

Jídlo nic extra, jejich sladkosti jsou neskutečně hnusný, takže jsme jedli prakticky furt akorát kuřata nebo co to bylo.
o 16.09.2009, 19:20 | Jerry.s
ja byl s mladou, v Makadi (spada pod hurghadu) a docela se mi tam libilo. je to krapet drazsi nez samotna hurghada ale aspon tam neni tak prelidneno. more s pozvolnym vstupem do vody s pisecnou plazi a o kus dal ve vode nadherne koraly. jen to jidlo mi tam moc nesedelo:-/
Kdyz uz bude clovek v Egypte tak doporucim vylet na Pyramidy coz stoji za to, a samotna Kahira je taky docela fascinujici.
o 16.09.2009, 20:48 | choze
já byl v hurghádě a pohoda s all inclusive

ps - mám nějaký jejich prachy kdyby někdo potřeboval
o 16.09.2009, 20:54 | Tuner#2
Tak tu mám nějaké foto pro Daryla - před hotelem

foto k příspěvku  od Tuner#2

o 16.09.2009, 20:56 | Tuner#2
pohled z chodby hotelu na jednu část hotelu

o 16.09.2009, 20:57 | Tuner#2
druhá půlka s bazénem, kde jsme byli jen jednou - strašně chloru a když sem u moře, tak proč bych lez do bazénu :-)

o 16.09.2009, 21:00 | Tuner#2
Výhled na druhou stranu před hotel - staveniště

o 16.09.2009, 21:03 | Tuner#2
A na tohle stojí za to si udělat výlet.

o 16.09.2009, 21:12 | Jerry.s
jj vylet na pyramidy byl super zazitek :)

foto k příspěvku  od Jerry.s

o 17.09.2009, 14:09 | AR
Byli sme v Hurghade, hotel Triton Empire, klasika nic extrovniho pro nas ani nebylo treba, bud sme byli na plazi nebo ve meste ( z hotelu 3kroky a hned byl market) nebo na vyletech. Hotel jinak cisty, zradlo taky dobry.
V hotelu byly dva bazeny a pak dalsi bazeny u more ( v druhe casti hotelu Triton Empire Beach)
o 17.09.2009, 14:11 | kuja
Jo jeste me tak napadlo,ze jestli chces vyzkouset neco novyho nez Hurghadu nebo Sharm,tak je na vyber Dahab nebo Taba :)
o 18.09.2009, 18:36 | Kleneex
vcera jsem se vratil z sharmu a super!!
Furt ted jeste kolem 38-40stupnu
more nadhera proste rude more
hotel super jen plaze tam moc necekej jsou tam vsude korela
o 18.09.2009, 18:39 | Daryl (A)
tik tak ... T -11 dni
o 18.09.2009, 18:47 | Kleneex
kurna kdybych nasel ctecku tak nahodim nejakou tu fotku
o 18.09.2009, 20:02 | TomV
No nestacim se divit, kdo tu pise ze jedine Hurghada asi nikde jinde nebyl, zrovna Palm Beach je OK, byl jsem i vedle v Festival Le Jardin, kam jezdi Exim a hotel taky nebyl spatnej, jinak HRG je nejstarsi letovisko a rekl bych ze je taky nejvic uz vyzily turismem, Sharm je luxusnejsi, ale samy rusak, v Tabe sice krasne potapeni, ale neni tam kolem hotelu moc co delat, ja se ve stredu z dovolene vratil a kam v kvetnu pojedu je Egyptsky Marsa Alam, nove letovisko jeste nepoznamenane turismem a podle toho co vsude pisou tak naprosta pecka
o 18.09.2009, 20:04 | TomV
choze a vis ze jejich susne se nesmej vyvazet? :))))
o 18.09.2009, 21:24 | TomV
a kdyz uz budete v PB, tak uzasnej je ten snorchlovaci vylet s mistnima na cely den clunem se objizdeji ostruvky okolo a jako zlaty hreb je tzv paradise island, tak krasne a ciste more jsem v zivote nevidel, jen je potreba pocitat s tim, ze vas tam vylozej na dve hodiny za praveho poledne a na celem ostrove neni ani centimetr stinu :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3424 sekund.