Navštíveno 449x

snad nebylo...popř.klidně smáznout...
[ Link ]

15.09.2009, 15:45 |
empiK (M)
Paroubkův veletoč, šmejd jeden.
voni to maj zmrdečci dobře vymyšlený...se teď přijme (doufám) rozpočet se škrtama, který omezej dávky pro netáhla, oni se od toho pak distancujou a to tupý stádo jim v květnu naháže hlasy.
ODS 78, KDU + TOP 13, Zelení 4 ... to je 95, nezarazeni: Jakubková, Zubová, Raninec, Schwippel, Tlustý, Melčák, Snítilý, Wolf ... otázka je jestli 6 lidí z těch 8 má rozum, aby škrty prošly.
Potom všm mě snad i napadne, že Melčák=Paroubek a vsechno to byla pripravena akce...

15.09.2009, 21:50 |
Cenda oni dobře vědí.proč otočili. Peníze, peníze, peníze ... on by jim to totiž zase někdo shodil a ty desítky, až stovky milionů na kampaň by byly v prdeli. Když lezou ze sněmovny paskvily a ne zakony, tak se není co divit.

16.09.2009, 11:01 |
empiK (M)
Cenda: prave ze miliony (stovky urcite ne) za kampane jsou v prdeli, kdyz volby budou v radnem terminu. Chce se v tom trosku orientovat :-)

16.09.2009, 11:22 |
Cenda Empiku, kdyz bude kampan pokracovat a Raninec da podmet na zruseni k US (docetl jsem se avizo v jednom z clanku na iDnes), tak vsechny vynalozene penize od ted do voleb budou v prdeli. Chce to premyslet :-)
Ono to muze dopadnout jeste jinak - Fiser nedostane duveru a volby stejne budou, ustavne "cistym" zbusobem.
Spis me sere ta nebetycna drzost cele PS, ze jim US zrusi jeden paskvil a oni bez analyzy hned druhy den predhodi dalsi paskvil, ktery by byl v pripade napadnuti s nejvetsi pravdepodobnosti zase poslanej do kytek. Kurva, kdo by takovym zpusobem chtel pracovat v soukromem sektoru, tak za chvili s zivnosti konci.

16.09.2009, 11:24 |
empiK (M)
proc by mela kampan pokracovat, kdyz se snemovna nezrusila a volby v dohledny dobe nebudou...

16.09.2009, 11:33 |
Cenda po odhlasovani by kampan pokracovala az do vypsani voleb v listopadu, nebo pripadneho zruseni zakona US - v tom pripade by byly navic vydane prachy v obdobi zari-listopad v prdeli. Podle toho, co jsem cetl, by ke zruseni zakona doslo.

16.09.2009, 11:46 |
empiK (M)
jo takhle to myslis, uz to chapu.
Z mého pohledu je to plus, protože aspoň se schválí přijatelnej rozpočet a nebudou se vymýšlet kraviny typu 13. důchodů.
Ale Paroubek to podle mě v tomhle moc nepromyslel, resp. nepočítal s Fischerovo reakcí. Fischer spojí hlasování o rozpočtu s důvěrou své vládě a Paroubek to bude muset nechat projít - pokud vládu potopí, tak bude krize ještě větší než teď. Jasně, možná pak fakt budou předčasné volby, ale těžko bude Paroubek obhajovat, že letos už potřetí něco zku*vil - po jarním potopení vlády a teď potopením dohody o volbách už by to bylo moc i na jeho nepříliš bystré voliče.