Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Převodovka

o Navštíveno 781x o
o 11.09.2009, 21:36 | DJ_Felda
Mám dotaz.Luplo asi neco v převodovce na Octávii (1.6 74kW r.v.98),protože při couvání je slyšet ze skříně takový jako klapavý zvuk. Je to bud pomalu nebo rychle.Záleží jak rychle couvám,tak podle toho se i ozývá.Je to jen na zpátečku.Jinak je vše ok,když jedu dopředu.Někdo mi říkal,že to může být jen zub na zpátečkovým kole a někdo mě straší,že to může být utrženej diferák atd atd.Chtěl bych se tedy zeptat,na co to tipujete vy a pak ještě se zeptat,jestli s tím můžu jezdit nebo auto odstavit.To mě též jeden kámoš řikal,že nedoporučuje s tím jezdit.prípadě jestli se někomu doma neválí doma převodovka za slušný peníz. Zatím moc děkuji za odpověď a radu.

o 11.09.2009, 22:05 | PAVELK
klasika jak píšeš můžou to být 2 možnosti ale tipuju spíš to kolo, okamžitě odstavit aby se ta část nedostala někam kam nemá
o 12.09.2009, 04:55 | pepe689
nesehnatelna zalezitost 1,6 a SDI O1 se sraly jako golfy s timhle motorem vyndat kontaktovat IvanSixta najdes na netu a umi opravit jinak cena jety ty samy zkurveny prevodovky jsou urcite pres 10-15t.JEZDIT S TIM MUZES NEZ SE TO KOUSNE UPLNE -takze nejezdit.
Jinak reference na Sixtu ja videl kdyz me opravoval prevodovku na vl.oci a celkem kousek a pán fakt umí ..jinak vydrzela po oprave cca dalsich 200t pak slo auto do haje ,
ja mel priznak to samy ,ale vysrala se az kdyz jsem dal 1 a auto koplo dozadu a bylo hotovo.
Jo a kdyz byla rozebrana tak bylo v haji soukolí,diferak a 2synchrony
[ Link ]
o 12.09.2009, 12:09 | DJ_Felda
PAVELK a pepe689: Zatim děkuji za radu.Holt auto odstavim a nebudu jezdit radsi,at se nenapacha víc škody.Aspon se vymeni při opravě i gufera a třeba i ložisko a bude zase jezdit.
o 25.09.2009, 21:53 | DJ_Felda
Vyreseno......
o 25.09.2009, 22:19 | dj.DEKL
Jak?
o 27.09.2009, 21:29 | DJ_Felda
Byl to zub na zpateckovem kole.Po tom,co se prevodovka rozpulila,tak bylo mensi uklidneni.Nastesti nyty na diferaku to nebyly.Pak jsme se koukali na zpateckove kolo a ejhle.Chybel kousicek zubu.KDe a co se o nej zvejlko se nenaslo.Tak se vymenilo kolo a dalo se to dohromady a uz zase jezdi v pohode.Jo a jen tak pro zajimavost.Kupoval jsem novy kolo na zpatecku a na krabicce bylo napsano Made in Japan :-)))))). Takze docela mazec :-))))))
o 27.09.2009, 21:38 | PAVELK
DJ_Felda:tak jsem to říkal správně :-))
o 27.09.2009, 22:06 | DJ_Felda
PAVELK: jj,tipoval jsi spravne.Ja jsem si to tez mysls,kdyz to bylo pred rozebranim na heveru,tak to slo ten klapavy zvuk od zpateckoveho kola.Zvuk by ce dal prirovnat znuku mlynku na maso a kosti :-))))))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.5147 sekund.