Navštíveno 1980x

10.06.2009, 15:28 |
Haky Tak od pondělí už nemáme bohužel na Vysočině žádné Ferrari:( Hlavní je, že se majitel vážněji nezranil.
Více info viz:
[ Link ]

10.06.2009, 15:28 |
Haky

10.06.2009, 15:31 |
fredy škoda ho...
šestadvacetiletý řidič :-) Do háje buď jsem se učil moc, nebo málo, nebo jsem málo chodil v létě po brigádách :-)) Sem si to nedávno poskakoval v koloně která se táhla v obou směrech a najednou ze zadu zvuk jak nějaká mašina, tak najedu trochu na bok abych mu nepřekážel a on si to nějakej usmrkanec v novým Lambu šněroval prostředkem jak kdyby mu ta cesta patřila ...

10.06.2009, 15:39 |
Kesam :-) stane se asi nejel pomalu.
škoda toho neni, hlavní je že se mu nic nestalo, auto mi chybět nebude a klidně z něj koupim přední brzdy :)
NP: Copak? Ze by jsi zjistil ze ameriky nebrzi a nezataci? :-D
;o))
No bóže, tak máme o jedno tuctové autíčko méně :-)
tak tohle mluví samo o sobě - všude hlína, samá čára, fakt může bejt rád, že to skončilo jen takhle a že tam nejěla třeba 815 :-D tu by možná i podjel :-D

se musel točit jako sviňa......
aspon ze kapota a svetla jsou v cajku za to dostane take jeste neco ;-)

10.06.2009, 16:41 |
X-sat (M)
Pokud se nemýlím, tak synátor majitele
[ Link ]

10.06.2009, 16:50 |
ruffrider | Upraveno: 2009-06-10 16:51:53
měl ještě tak někoho zabít hovado jedno blbý, když chce jezdit jako čuně tak ať s tím jde na okruh, jinak toho auta je škoda...
to podle mě neni hlína, ale ten posyp od hasičů, ne?
Jestli myslíš sorbent tak ten je takovej světle oranžovej, tohle je tmavý a navíc ten se používá na olejové či palivové fleky a tam určo co je vidět nejsou. Se mrkni kde všude je pogumováno, až na okraje silnice.
mno já ti nevim, mně když to posypali, tak to vypadalo barevně hodně podobně tomuhle... mně jen přijde divný, že by to takhle vyházel na silnici a dostal se takhle až sem, i když je jasný, že pomalu určo nejel :-)
nicméně si chlapi všimněte, že to hodně dobře nakonec ukočíroval, když stojí ve správnym směru a poměrně uprostřed :-)
Pohoda, to nějaký garážník opraví za pár šupů :D
náhodou, zbyla mu na prodej netknutá kapota :-)
to je fakt a světla, ty taky podle mě stojej ranec :-) to má hned o pár korun menší škodu :-)))
tohle zaplati havarijka.. majitel zaplati spoluucast a masti dal

10.06.2009, 22:29 |
petrb pokud to nebylo tohle, tak jeste jedno ferari je v jamnym.

11.06.2009, 09:50 |
martin924 | Upraveno: 2009-06-11 09:50:18
roztočil ho ale pěkně, škoda těch pochcípanejch koníků..

11.06.2009, 10:30 |
BadyS Ou, škoda ho....nevím zda v tom místě přesně ale mezi Ji a Beranovem jsou místy pěkně hnusné vyjeté koleje, tak ho to mohlo rozhodit a tradáá
X-sat: nevím jestli prokop má férko, ale jedno měl na vysočině a přesně takové tuším majitel/syn benzin pump Calibra na vysočině..
ruffrider, ty ses hned nakej chytrej po ctyrech radkach...
BadyS má pravdu, Prokop nemá Fero, bylo to Musilovo, syna majitele několika čerpaček a je to to z Jamnýho ....
A je to hlína, asi hodinu po nehodě sem tam jel.
Dejv by chtěl taky takové Ferrari, kde se na ně stojí řada?

11.06.2009, 18:58 |
X-sat (M)
ok

12.06.2009, 08:10 |
Bucci to tak točil do červenejch až tomu vyskočil zezadu fiat z kapoty??? ;-)
škoda že tam není cena, jinak sem jel akorat chvili potom co to bylo do Jihlavy tak semto viděl na živo, a to místo je dost zrádný je to akorát na horizontu a není tam vidět. Taky už sem tam několikrát předjíždel a doufal že se nevyhrne nějakej šílenec z druhý strany.Místa na tři auta tam je dost ale i tak je to zrádný.
Jinak menší honička minulý týden začínající na stejném místě.
[ Link ]
cena tam je :-)
500 000 ,- Kč
Nějak sem to prvně přehlíd,tak sem si všim až když sem to prohlížel podruhé :-)
To někdo dá ještě dokupy a dobře prodá :-D