Navštíveno 1399x

hoj, nedostal nekdy nedko vyzvu na doporucene psani s oranzovym pruhem ?? co to muze bejt? :(
to je pokud se nepletu z finančáku, taky mi nedávno přišlo pár pokut z minula ;-)))
tatovi nedavno prislo taky neco s oranz/cerv pruhem... byla to vyzva k podani vysvetleni na PCR

02.01.2006, 11:01 |
Smrada (M)
Oranzovy pruh maj ted skoro vsechny. Je treba kouknout, zda je s dorucenkou apod., podaci posta. Kdyby to bylo od soudu, je to s pruhem modrym

02.01.2006, 11:20 |
KFL Nevim, co mi chodi za barvy dorucenek. Jediny mi obcas chodi z posty Praha101, coz jsou mestsky a to se na postu ani neobtezuju chodit :)).
to honza: co tim je mysleno vysvetleni na poldy? :(
No to ze jim reknes proc si ten prestupek spachal.. popripade ho popres pokud nebude tvoje fotka.. a nebo se priznas...:o))) Asi tak bych si predstavoval pojem vysvetlení:o))

02.01.2006, 20:59 |
*DM* jj jako Hozna, s modrým pruhem chodí z finančáku :o((((((((((((
hehe tak je to od fizlu, vyblejskli me na gajdosowe w brne je tam myslim sedesatka a ja walil tak tech osumdesat :((( tak koncem tydne se tam mam zastavit :((( tak to sem teda zwedawej...nemate nakej figl jak je wokecat :))
Trochu oživím staré téma - co znamená obálka s červeným pruhem od Celní správy? Napadá mě snad jen podání vysvětlení ohledně něčeho k proclení, ale balíků dostávám ze zahraničí tuny bez problémů a zrovna teď žádný nečekám. Nebo to může souviset třeba s dopravní přestupkem nebo nějaké předvolání k soudu nebo tak něco? Nerad panikařím předem, ale předpokládám, že PF 2010 by mi asi do vlastních rukou neposílali :-)
celnici maji na starosti pokuty
Takže velmi pravděpodobně pokuta za nějaký dopravní přestupek?
jj... pokuty jdou na finanční úřad...