Navštíveno 1039x

nedělá někdo v železářství? nebo nevíte někdo kde maj cenovu akci na pletivo?
nutně potřebuju odhadem cca 60 - 70m pletiva a pár sloupků...
prozatím (do víkendu) se spokojím s 25m a asi 9 sloupky, chtěl bych zelené poplastované, oka 50 nebo 60mm, výška 150cm
kupoval jsem tady a maximální spokojenost:
[ Link ] nezapomeň koupit taky ráčny, vázací dráty atd.
ja vybiral dlouho a nakonec koupil tady www.saro.cz
(je to teda asi rok zpet)
[ Link ] co tady? hlavne dovoz zdarma po cele CR :)
MÁRA, Bart 007: ještě jedna blbá otázka, ale jaký pletivo jste brali? se zapleteným vodícím drátem nebo bez? co je lepší?
Knightey- : už zase chupatá potvora byla na návštěvě u sousedů a starý plot je už naprosto nevyhovující, moc dobře ví jak využít svojí váhu a umí se do toho opřít aby se tam dostala ...
Petura: ten nas blbec je taky vecne pryc :(
já bral výšku 150cm bez zapleteného drátu a k tomu právě napínací drát 3x vetší délky než plot. Je to skladnější balení. Napřed natahneš napínací dráty a pak na ně zahákneš pletivo (chce to dělat aspoň ve dvou - na zemi rozbalit a pak navěsit, nakonec vázacím drátem připevnit ke sloupkům)
... na těch stránkách je i návod
Můžu doporučit pletivo Extruder (k sehnani zde
[ Link ] ) Sami ho máme na zahradě a velká spokojenost - drží tvar, je pevné a nevyžaduje údržbu. Oka jsou 55x55 a šířka 2,5
kari sítě
a čokl nemá šanci
Taky ted dělam oploceni cca 120m a metr pletiva mně vyšel 1m/52kč bez napínaciho dratu.A taky řešim podhrábání psa,mame na houby teren :-/ takže asi taky kari sítě do země.