Navštíveno 5525x

24.11.2008, 19:41 |
TROY Neví náhodou někdo do kolika dnů MUSEJ doručit balík? čekám už 5 dnů a furt, že to prej nestihli doručit v termínu. Ani nechci domyslet jak bude balík vypadat :o/////////
At žije pošta a všichni zjebaní kurýři
howk
já vždy do 24hod...ale jezdí k nám pořád stejná slečna.

24.11.2008, 20:26 |
Pekis PPL garantuje doručení do druhého dne. Ale já sem naposled taky balík dostal až napodruhé. Ale 5 dnů je už fakt šílenost...
viz. obchodní podmínky PPL
VI. Doručení zásilky
1. Zasílatel obvykle obstará doručení vnitrostátní B2B zásilky v době do 18.00 hodin (v případě doručení PPL Express+ dle specifikace na www.ppl.cz) následujícího pracovního dne po převzetí zásilky k přepravě.

24.11.2008, 20:49 |
TROY :o((((((((( tak zejtra budu volat a řešit kde je muj balíček - to je hnus tohleto

24.11.2008, 21:07 |
Yawor mně takhle vozili skoro 14dní balík
když sem dostal číslo balíku, a vyhledal si ho, tak jsem zjistil,že u mně už 7x byli neúspěšně. Na balíku byly napsaný dvě telefoní čísla. Myslíte že někdo volal ohledně doby dodání ?

24.11.2008, 21:35 |
TROY :( bohužel taky nevolaj - aspoň sms by mohli poslat

24.11.2008, 22:20 |
cuir | Upraveno: 2008-11-24 22:25:28
nevim z jakeho ste kraje nebo kde bydlite a ajake depo PPL vam dorucuje baliky, ale ja sem delal chvili ridice pro PPL v brne a vzdy se vola zakaznikovi. Pokud je to dobirka na nejakou velkou castku...radove tisic korun a vyse tak se zakaznikovi vola jeste nez se balik nalozi, jestli bude mit u sebe dost penez a rovnou se upresni dodani. Pokud je to mala dobirka a nebo bez dobirky tak se zakaznikovi z pravidla vola az po te co neni zastizen na dodaci adrese. Popripade se mu necha listecek ve schrance. Ja byl vzdy linej nejake listecky vypisovat a tak mi nedelalo problem zavolat ze sluzebniho mobilu vzdy kdyz bylo potreba. Reknu ti to asi takhle...vubec netusis co ta prace obnasi. Pokud si reknes nejakou dodaci adresu a na te dodaci adrese je akorat tvuj pes tak nevim co bz si potom chtel. Tahle prace je o stresu, o litani o klickovani s dodavkou ve meste a nebo po uzkych rozbitych silnicich. Je to makacka jako prase a jeste s velkou zodpovednosti. Nehlede na to ,ze kdyz nejakej zakaznik neni na te dane adrese a je uplne nekde v prdeli a ridic musi ten balik dovest zpatky na depo protoze zakaznik, cili ty je neschopnej bejt tam kam si poruci doruceni. Tak ridici kvuli takovejm akorat ztrhavaji prahcy. pokud sou na baliku dve cisla tak potom neverim tomu ,ze ti nikdo nevolal. Akorat ty si nebyl schopnej zvednout telefon a na stracene volani ses vykaslal!! Pokud si nekdo mysli ,ze je to prdel ,kdyz vam nedoruci balik tak je na omylu. Ridice to stoji penize na palate a v 90% pripadu za to nemuze. A to jen proto ze zakaznik je IDIOT !!
EDIT: pro predstavu, ridic rano do dodavky nalozi prumerne asi 150 az 200 baliku, pricemz to dela zhruba 80 az 120 adres...do prace nastupuje o pul pate rano aby nalozil karu a konci v sedm vecer az sveze posledni balik od zakazniku. Celej den lita, jezdi , zase lita a prozmenu lita do schodu a zase jezdi a taha ty vase zasrane tezky kramy. A to i nekolikrat kdyz je nekdo lempl a predani neprobehne na poprve protoze neni an adrese a nebo nezvedne telefon.

24.11.2008, 22:24 |
TROY cuir
chápu,že to není prdel práce,ale doma je neustále někdo :( a balíček je již zaplacen a čekám jen na dodání - to kdybych věděl tak to nechám raději poslat poštou

24.11.2008, 22:28 |
cuir | Upraveno: 2008-11-24 22:29:02
TROY:
chapu tve rozcileni ,ale ceska posta neni o nic lepsi...ja mam s cskou postou jen spatne zkusenosti. Dorucovali mi sportovni filtr v hodnote asi 8000kc a protoze byl zaplacenej predem tak ho predali zenske na recepci a vubec je nezajimalo ze to nejsem ja. Filtr sem pote nahanel asi dva dny nez sem ho nasel na recepci v praci a to cirou nahodou kdyz sem s bavil s recepcni jestli tu nahodou nebyl postak a nenesl mi balicek. Ona rekla ze tu nejakej ma at se podivam a byl to onen filtr...myslis ,ze je posta lepsi? ..co myslis...je lepsi kdyz to PPL doruci jen tobe a nebo kdyz to ceska posta da komukoli...hm?
JDU spat dobrou noc...snad ti to brzo doruci...

24.11.2008, 22:54 |
Rudi s poštou zlatý zkušenosti, oproti PPL, to opravdu nejsou kurýři, u kurýrů nejlepší asi Toptrans

24.11.2008, 23:33 |
DaveX Kámoš si objednal vidlici na kolo a taky mu volali kde je :) řekl že za 20 minut bude doma. Přišel domů a řidič ho tam čekal :) tak pohoda jinak já mám s PPL strašně dobré zkušenosti

25.11.2008, 01:02 |
ajsik PPL nam vozi baliky 5 let jak svoz tak dovoz
za tu dobu:
1x balik na depu nechali na desti-ridic odmitl nalozit, takze nam to dovezl zpet s velkou omluvou ale obsah nebyl poskozen...
2x rozslapli ale bez poskozeni obsahu
2x zavlek baliku mimo dorucovaci adresu
2x ztrata uplna
protoze jsem toleratni clovek :-) a vetsinou se po hadce s operatorkou, uklidnim tak kaslu na nejake hlaseni skod a papirovani, ale naposled jsem to dotahl do konce a ted cekam na plneni od pojistovny/PPL
ale reknu to takhle kazdy dorucovatel ma problemy
Fedex:
z Ciny jde balik 2-3 dny do prahy a z prahy jde 3-5 dnu do Ostravy a to si nedelam prdel ... pritom jim uz papiry a faktury posilam dopredu ... at s tim muzou na celnici ...
UPS:
z USA priority balik vcelku ok, rozhodne od prijeti do CR do 2 dnu na adrese...
Ceska Posta:
za nekolikaletou spolupraci neztratili nikdy nic, ale Brno je totalni cerna dira, cokoli se resilo tak na 90% Brno a spadove oblasti ... je to banda diletantu a uz i na centralni poste na odpoved ze zasilka sla do brna a okoli,"rekli no jo brno ..."
a hlavne do druheho dne nedoruci takove procento jako PPL...
proste nechtel bych tuhle praci delat :-)...

25.11.2008, 07:46 |
Rudi jinak jako ajsik, v Brně se mi ztratili 2 zásilky, nikde jinde žádný, takže v tom Brně to asi chodí fakt šíleně...

25.11.2008, 09:34 |
Yawor cuir : tak to kamaráde pěkný hovno
Nikdo mi nevolal,a vzhledem k obsahu mé práci Tě mohu ubezpečit, že si nemohu dovolit telefon nezvedat.
A jestli je dle Tebe zákazník idiot, že není občas doma, kór když nedostane oznámení o čase doručení zásilky, pak si idiot ty.
Je mi ale úplně jedno, jaký trable má řidič s doručením balíku, stejně jako mi úplně fuk kolik trablí má s tím či oním kdokoliv jinej.
Jeho úkol je řádně doručit balík. Nejsem doma ? Stává se. Možná že ty pracuješ z domova nebo vůbec, já ale musím chodit do práce k zaměstnavateli. Řidič pak má ale vzít papírek, napsat kdy byl, kdy bude znovu případně kontakt na sebe. Pokud to ale neudělá, a ani nezavolá, tak je to lempl, kterej nezdržuje sebe, ale mně. A že chudáček musí jezdit sem a tam ? Jeho chyba, nesměl by bejt línej vystrčit prdel z auta a ten lístek zanechat nebo zavolat.

25.11.2008, 09:40 |
TROY ajsik
kámoš mi ukazoval krabici ve který se očividně někdo vyspal - přišli jim v tom tašky na notebooky :-)))) a z krabice totál placka špinavá atd :-)))))))
Tak dneska voám a čekám na další pokus o doručení :-)
cuir: nevim v jakem mistě si jezdil ale co vim od znameho co jezdil s balikama v HK tak oni moc nevolali protože museli volat z vlastnich soukromych telefonů a nikdo jim to neproplácel takže to že volaji často je jen zbožne přání.

25.11.2008, 20:53 |
TROY ZMRDI NIC JINÝHO - volám na linku PPL - ano ano dovezeme,ale nebude to vadit,že až kolem 7 večerní? - ne nebude - u nás je stále někdo doma - hm přijdu domu a samo,že NIC.
Hustomazec bordel :-)))).Docela rád bych si odchyt toho frajera co to doveze
Tak to uz je teda vrchol drzosti.

25.11.2008, 21:00 |
TROY : - ) já jsem ještě v klidu,ale taky muže poslat aspon SMS - bych jim tak zfleku mohl dělat nějakýho kvalitáře
Tak asi jako jedinej mam dobry skusenosti s "PPL":-)).
Casto posilam veci a jste nikdy se mi nestalo,ze by do druheho dne neco nedorucili.
Narozdil od "DPD",to je verbes.

25.11.2008, 22:32 |
jzxr | Upraveno: 2008-11-25 22:38:47
je před vánocema a docela bych věřil že kurýři těžce nestíhaj...tuhle práci bych asi nemohl dělat, je to podle mě o nervy rozvážet po praze a okolí, fakt by jste si to měli zkusit a nevydrželi by jste nejspíš jedinej den tak buďte trochu tolerantní, ten řidič co to (zatím) nedovezl prostě nejspíš krutě nestíhá. pochybuju že jiná kurýrní firma na tom bude v tomhle období líp.
mě občas taky něco vezou a když ráno volaj jestli budu doma tak jim řeknu ať nejezdí že si pro to dojedu, mám to nějaký 2km takže není problém. i takhle se to dá řešit, ostatně když mě veze něco pošta tak mě to taky obvykle nedonesou až domů ale nechaj lístek ať si to vyzvednu na poště. nevidím v tom problém.
berte to tak, ze je to jen o lidech, ne o sluzbach a firmach, lidi jsou pi*i, bohuzel, nektery delaj svoji praci svedomite, jiny na to se*ou

26.11.2008, 09:57 |
TROY Rajdlos
jj to je přesně ono - je to o lidech :o/, ALE
ja treba poslal pres Ceskou postu ca 1000 baliku a problemy bych spocital na jedne ruce :-) je to fakt jen o lidech
jak tak na to koukám, tak zlatá GLS :-)
naprosto bez jakýchkoliv negativních zkušeností
ja nevim me vezla ppl novy gumy, vzal sem si kvuli nic dovolenou kdyz sem byli domluveni na den, rano vstavam v sedum abych nahaodu nezaspal. na baliku bylo samozrejme i moje tel cislo. kdyz dlouho nic jdu ven na cigo a jen ze zvedavosti kouknu do schranky kde byl litek od ridice ze se na me prej nehohl dozvonit, ani dotroubit ani dovolat. zvonek sem mel v pokoji, telefon u sebe a ze bych neslysel troubeni auta o tom doooost pochybuju... konec byl takovej ze sem mu hned volal co to jako mell byt, on ze mi pry nekolikrat volal a ze sem to nezvedal atd, pak sem si pro to vecer jel kdyz se vracel do depa asi 30km do nejaky vesnice kde zrovna byl... prvni zkusenost a zrovna nic moc ;)

26.11.2008, 21:03 |
TROY :o))))) tak napopátý doručeno dokonce i zavolal :-))
Sám se omluvil atd.
Netušíte jaké jsou v těchto dnech doručovací časy ?
Ve středu jsem něco objednal v Alze, okamžitě expedováno
a dodnes od PPL nic.. vždy to chodilo 100% druhy den ve 13h

10.12.2010, 14:13 |
Zdenek (A)
Asi toho maji hosi dost!!! V pondeli jsem neco objednal v GESu. V utery to podle jejich sledovace zasilek bylo na dorucovacim depu. Lezelo to tam az do dneska. Pred pul hodinou to dorazilo. Takze doruceni z Prahy do Prahy za 4 dny.
Vcera jsem tam volal a chtel jsem si domluvit osobni vyzvednuti. Jel jsem do Makra a PPL depo je nedaleko. Slibila, ze to pripravi a pak mi da vedet. Vysrala se na me. Takze jsem si pockal jeste den a ted uz to mam na stole. Hruza!
ja bych chtel jenom pochvalit ozzyho, ze zbytecne nezaklada novy temata! ;-)

10.12.2010, 14:24 |
hanx PPL jsou idioti! alespoň u nás...
dám sem jen dva z mnoha špatných zkušeností:
1. 8:00 volá, že přijede v 10:00,nepřijel, 12:30 volá že stoprocentně přijede ve 14:00, v 16:00 začínám bejt netrpělivej a volám zpět, nikdo nic nezvedá... další den přijede v 10:00 bez ohlášení, já jsem samozřejmě v práci, naštěstí je doma máma, která obyčejně doma nebývá...
2. na stránkách mají, že balík se rozváží. Nikdo se neozývá, nic se neděje... ten den co se měl rozvážet, nic... Příští den se taky nikdo neozývá a rovnou přijede ve 22:00
Co to kurva je za přístup??? Nechápu, jak ta firma může mít zakázky...

10.12.2010, 15:26 |
Rudi Možná má pro firmy nejlepší ceny, takže berou co se dá, ale ty řidič to pak jednodušše nestíhaj doručovat...

10.12.2010, 15:35 |
TROY Už jsem četl i na vícero webech,že před vánoci moc nedoporučujou PPL :o)
ted se ozvali .. email, že se omlouvají za zpoždění z důvodu přetížení, ale k doručení dojde v nejbližších dnech !
nojo no vánoce osud, jen mladej už je 3dny bez grafiky resp. PC :-) když nejde o život..
a já byl už v Praze 2x na otočku, jsem si to mohl rovnout vyzvednout v Alze :-(
tak jen takové varování pro ostatní, PPL v těchto dnech Nee a Pošta asi také ne, tam jsou zas Hackeři :-)
ono je to asi vazne o tom kterej clovek zrovna jezdi vasi lokalitu,ja si necham pres ppl posilat celkem casto,jezdi ke me porad stejnej clovek a kazdy rano mi vola. nevim teda jak s casem prijezdu ptz mu vzdycky rikam at mi to necha u nich ze si tam pro to dojedu ptz pres den nebyvam doma.

10.12.2010, 20:48 |
hanx To co jsem napsal mimochodem nebylo o Vánoce, to první bylo někdy v březnu a to druhý asi tak měsíc a půl zpátky
S poštou, PPL, DPD plně spokojen PPL i DPD vždy zavolaj..
PPL ráno jestli budu doma a potom že zachvilku bude u mě :-)
TROY: a To PPL jezdí každej den kde bydlíš... No hlavní že to dovezly...
Ono to ale není jen na řidičích PPL...
PPLko má více možností doručování.Jako obyčejný balík pro firemní adresu a balík pro domácí adresu.Samo,že to na domácí je dražší.95% firem se s tímto nezabývají a posílají obyčejným balíkem pro běžný rozvoz na firemní adresy.
Schválně se podívejte,jakou barvu má etiketa PPL na vašem balíku,pokud je podbarvena růžově..jedná se o domácí adresu,žlutě...firemní adresu.Podle tohohle rozdělení se k balíkům na depu také přistupuje a v LB třeba takové domácí balíky vozí úplně jiný řidič,který má i méně naloženo.
Tolik na obranu PPL...já mám jen dobré zkušenosti a i dost lidí si ke mě nechává balíky posílat,protože zkrátka nejsou přes den k zastižení na dodací adrese.

10.12.2010, 21:56 |
Fipo s PPL v Olomouci jsem taky spokojenej, vždy volají a dovezou +- v domluvenou dobu
O České poště se to samé říct nedá. Všechno co dám označit jako křehké mi rozmlátěj, nepamatuji si, že by něco křehkého dodali bez poškození. Na druhou stranu, ať jim jen nekřivdím, mi zaplatili vše co rozbili v částce, kterou jsem požadoval :-)
ppl už ne. Na barvy, co měli bejt dodaný to pěti dnů jsem čekal 3,5 tejdne a to ještě po 6ti urgencích....jinak bych čekal dva měsíce. - Prostě 2x rozmrdali zásilku a nebyli schopni vyřešit ani jednou s dodavatelem reklamaci....ještě méně schopný než ta blbá, státní, pomalá, česká pošta.
ja si teda na ceskou postu nemuzu stezovat - teda jenom na obchodni balik - stoji to o neco vic, ale podle me stoji za to. JEDNOU jsem neco poslal obycejne a podlozky sli nocarretovi TYDEN - to bych se ...
Mno jo, kazdej si vzpomene 2 tejdny pred vanocema, ze nezvedne prdel a objedna na netu, trosku shovivavosti, a jak rika Ozzy, kdyz nejde o zivot...

11.12.2010, 06:39 |
All | Upraveno: 2010-12-11 07:38:58
S PPL jsem měl dost mizerné zkušenosti od nedodržování dohodnutých termínů až po zavlečení zásilky na druhý konec republiky a její následnou několika týdenní potulku. Poslední kapkou ale bylo to, že řidičč nikoho při doručení údajně nezastihl. Tchán byl doma celý den, mohl ale i přeslechnout zvonek. Řidič zásilku v úhrnné ceně cca 50.000,- Kč nechal na ulici, zfalšoval tchánův podpis (nechal jsem si to poslat k němu domů) a odjel. Od té doby se snažím PPL vyhýbat. Posílal jsem stovky obchodních balíků Českou poštou. Jednou se mi stalo, že mi nějak zapoměli doručit dobírkovou částku a jeden balík šel k zákazníkovi cca týden. S pošťáky jsem vcelku spokojen, s PPL nechci mít nic společného i když to někdy jinak nejde.
Přepravci jsou zkurvení všichni stejně. Minulej tejden česká pošta, nějakej balík, kde měli garanci do druhého dne... tak druhý den čtu na netu "nedoručeno kvůli sněhu", no dejme tomu, jednou za rok se to holt může stát, další den "nedoručeno z technických důvodů na straně pošty" a to už jsem se nasral a na to nákladní depo si pro balík dojel, sice na vrátnici koukali divně, ale uznali, že nebudu čekat tejden, než mi přijde balík z Prahy do Plzně.
Nesnáším všechny tyhle dopravní společnosti. Myslím, že snad jen DPD mě jednou překvapila doslova superrychlým doručením - ze Slovenska do Plzně to zvládli přes noc :-)
Jinak na blogu idnes byl moc pěknej článek bývalého zaměstnance, jací jsou řidiči zmrdi a vykrádají balíky, je to prý celkem běžná věc.
Na obranu PPL musím říct , že cokoli jsem objednal v minulosti, došlo 100% druhý den a vždy v 13h +/- 10min,
nechápu jak to dokáže ten kluk ale vždy jsou přesně na stejných adresách.. daly by se podle nich řídit hodinky,
on k nám do kanclu jezdí denně s balíkama, furt stejný řidič, furt ve stejný čas na minutu.
tak ten clanek vyse mi presne pripomel moje dvoulety pusobeni u kabelovy televize jako technik :) .... nikdy vic .... a to sem chtel jit rozvazet baliky nas*at

11.12.2010, 09:40 |
hanx Ozzy: ono asi něco jinýho bude doručování několika balíků každodenně na stejný místo, kde má jistotu, že si to někdo převezme:-) ale na ostatní lidi serou

11.12.2010, 09:59 |
petis taky trochu přisěju. Od PPL jezdil ke mě domu s balíkama jeden kluk. Vždycky zavolal co a jak. Když už to bylo častější už nevolal, dycky někdo doma byl. Nebo když neměl jinou cestu okolo zavolal jestli mi to muže nechat v práci. Nikdy žádnej problem. V zimě balík doručil klidně i ve 22:00. Prostě za každý situace podle dohody to přivez.
Pak se vyměnili a to byl konec. V letě mi tři dny doručovsal balík za 6500 na dobírku. vždy okolo 17:00 se najednou na sledování zásilky objevilo že nestihnul soručit. Když jsem zvednul telefon tak čísla na stránkách PPL nefungovali. Za ty tři dny nebyl schopnej zavolat. Kdyby zavolal že to nestíhá první den OK neměl bych stím problem, je mi jasný že toho má hodně. Ale bezproblemu bych si to vyztvednul druhej den v depu sám. Ale prostě nic. Napsal jsem stížnost do PPL a bylo mi odpovězeno že to byl novej řidič a že stížnost předali vedoucímu depa, ale nic se nestalo a dál neřešilo podle mě. Zlatá pošta druhej den doma.

11.12.2010, 14:19 |
Rudi Já mám super zkušenosti s DPD a TOPtrans, tam mi pokaždý volaj dobředu, s Poštou taky nemám problém. Naopak nejhorší s UPS.
bohuzel je to o lidech, ne o firmach

12.12.2010, 14:33 |
hanx Rajdlos: jméno firmy dělají lidi kteří v ní pracují:-) když je ve firmě špatnej člověk, je to problém firmy a nikdy se na svý zaměstnance vymlouvat nemůže ;-)
no kdyby bylo vsechno jednoduchy jak pises, ono se tezko koordinuje tisice pracovniku a rekl bych ze u tehle spedicek bude fluktulace pracovniku kurevsky vysoka, chtel bych videt firmu s dokonalym MNG, kazda firma ma sve mouchy a nic neni dokonale, lidi si budou stejne neustale chorobne stezovat na vse :)
ja si tady na dorucovani v Praze pri tom objemu baliku, ktery pres nas protece nemuzu moc stezovat, at uz se jedna o TNT, DPD, DHL, UPS, GLS, vzdycky je to jenom o ridici, jaka je s nimi domluva

12.12.2010, 21:07 |
clown trosku osvetlim ..
info od ridice ..
prednostne maji vozit na adresy na jmeno, firmy a obchody totiz maji otevreno i v sobotu, takze si na zbozi pockaj ..
zbozi poslane z Prahy Vychod do Prahy 1 .. strena nalozeno .. privezli to az v sobotu .., v tuto chvili jsem prisel o vetsi penize, nez kdybych pro to jel taxikem :o(((
mrdam cele PPL (dcerinou spol. DHL) fakt, ze chteji konkurovat Ceske Poste, zvlast pred vanocema, mne pomerne dost nasralo. Zbozi za pul mega, co melo odjet v CT / PA k zakaznikum se spozdilo o 3 dny, tim padem 60 procent z toho je neprodejne, sklad si to nevezme zpet, protoze za to nemuze .. od koho mam vymahat uslej zisk ??? resp ztratu ?
Ne, že bych se chtěl někoho zastávat, ale spediční firmy jsem měl možnost chvíli vidět práci, jezdil jsem s řidičem, a zas až tak šílený, jak tvrdí cuir to teda není. Takovej vedoucí co má na krku potencionální průsery za x mega, to je teprv stres.
Co se týče doručování - volalo se dokonce dopředu, kdy kdo kde bude. A to dělali snad všichni, DPD, PPL nebo i GLS, který jsem měl možnost vidět při práci. Byli ochotní mi to dokonce odvézt jinam, obecně lepší zkušenosti než s poštou, který zásadně nezvoní a rovnou hážou papírek.
clown - když něco chceš dodané nezpožděně, tak si zaplatím za expres dodání, ne?
tak já za minulý týden 2 balíky z Alzy přes PPL - oba bez problémů, řidič volal...
Asi je to fakt kus od kusu

12.12.2010, 21:50 |
clown Tvrdak
expres .. za 5 baliku .. 500,- co chci vic ?? kdyz mam druhej den a prijde to ctvrtej den .., kuwa to je rozdil, nebo ne ?? Ridic je v pohode, vedel presne, kde to lezi, jen mu to na auto nenalozili.
Ja teda 100x radeji ceskou postu, to ze mi to neprivezou domu, s tim pocitam, ale vim, ze si pro to vecer muzu dojit, mam to vcelku kousek a bez problemu si to vyzvednu.
U PPL obcas nekdo vola dopredu a to vetsinou v takovou hodinu, ze me vzbudi nebo nevola vubec, az kdyz je u baraku, coz je taky na pytel... Osobne si to vyzvednout je vcelku nemozny, resp. depa jsou daleko, atd.
Takze pro me jednoznacne Ceska posta.

12.12.2010, 23:20 |
hanx Rajdlos: Už bylo napsáno mnoho článků od samotných řidičů těch firem a jestli všichni říkají pravdu o platových a pracovních podmínkách, tak se jim ani nedivim... Já nechci aby měli dokonalý mng, stačí jen vytvořit takový podmínky pro zaměstnance, aby byli na tu práci trošku hrdí, snažili se udržet si jí a dělali firmě dobré jméno...
Chyby zaměstnanců jsou prostě chyby firmy a nikdo nemůže říct "za to může zaměstnanec a ne firma"
Oni maj nejspíš v tuhle chvíli tolik zakázek, že je jim to jedno a dělaj si velký prachy právě na zaměstnancích a jejich podmínkách, že jich někde mají fakt málo, musí být v práci od rána do noci atd., ale ono se jim to časem vymstí, až lidi zjistí, že např. Česká pošta má ty služby za stejný (ne-li levnější) peníze a zákazníci jsou s její prací spokojení víc...
Já osobně když něco objednávám, tak skoro vždycky poštu, nepříjemná ženská u okýnka je pro mě daleko únosnější než řidič spedice kterej má za moje zboží mnohem větší zodpovědnost a vím, že z 99 % ho ta práce nebaví a je mu jedno co si o něm myslím zrovna já

13.12.2010, 02:09 |
Rudi Hanx - jsou lidi, pro který je to jenom práce a budou jí klidně dělat pořád otráveně a jen tak jak chtěj oni a ty firma opravdu nezmění.
Nicméně souhlasím, že když něco objednávám, tak stále dávám přednost ČP před kurýrem, hlavně díky následnýmu možnýmu bezproblémovýmu vyzvednutí...

13.12.2010, 10:23 |
hanx Rudi: máš pravdu, aletakovýhle lidi by taky neměli dělat práci, kde tu firmu reprezentujou světu :-) otrávenej může bejt soustružník na dílně, když výrobek udělá pořádně a ne řidič kterej denně jedná se stovkami zákazníků :-)

13.12.2010, 11:04 |
TROY ten článek )))))))))))) na blogu to je moc
cuir - jasne, chyba, nechali balik na recepci nekomu jinymu a nadaval si taky na recepcni, ze ti nevyridila, ze tam mas balik - zamysli se
hezky co tu pises ohledne PPL, ale na druhou stranu, co mi je po tom, jestli ridic lita a tak podobne, to jsou veci spolecnosti jak nastavi podminky pro sve zamestnance
ja teda s PPL ani ceskou postou problemy zatim nemel...
já též vždy spokojenost, jen ted jsem už 7.den ve svozovém Depu :-))