Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Přepis vozidla dotaz

o Navštíveno 3249x o
o 27.10.2007, 18:52 | valis22
Jak nejlíp vyřešit přepis při prodeji auta auto jsem koupil asi 3 měsíce zpět je odhlášeno na moje jméno ale já ho na sebe nepřihlásil a ted bych ho rad prodal takze budu muset nejdriv auto nechat prepsat na sebe tzn evidencka pak zaplatit 900 vsechno vyridit a ten samy den ho odhlasit na noveho majitele?mel jsem ho prehlasit jned kua ted s tim bude litani neresil jste tohle nekdo ?ze ba se to rovnou napsalo na novyho majitele a ja v TP vubec nefigurovala asi nepujde co?

o 27.10.2007, 19:25 | Timbo
myslim ze kdyz prilozis kupni smlouvu a tvoji plnou moc ze souhlasis s tim aby se to prihlasilo na kupce kteryho v ty plny moci uvedes tak by to melo jit
o 27.10.2007, 19:58 | Rudi
jako Timbo, kupní smlouva a plná moc
o 27.10.2007, 20:50 | golfista hanz | Upraveno: 2007-10-27 20:51:00
myslim ze staci jen ta kupni smlouva... ( musi byt uplna vsechny data atd. a aby nejak vypadala... )
o 28.10.2007, 09:14 | valis22
Dík kluci
o 28.10.2007, 09:22 | Pepíno_Honda
samozřejmě stačí kupní smlouva...
o 28.10.2007, 16:14 | Chadzi
Já jsem to tak jednou dělal a musel jsem mít i notářsky ověřenou plnou moc že souhlasím s přepsáním a on si to pak sám přihlásil na sebe
o 09.11.2008, 11:40 | icemanek
Dobrý den, od mnoha známých jsem slyšel, že od nového roku se bude za přepis vozidla platit mnohme více než doposud. Proto by mě zajímalo, co je na tom pravdy, že čím starší auto, tím bude přepis dražší. já si chci koupit nějakou strší oktavii a ted nevim, zda mam cekat na jaro nebo uz si mam koupit radeji ted, at stihnu prepsat auto za ne moc velke penize.
o 09.11.2008, 11:51 | mr.brain
icemanek: resil jsem to na renault clubu CR > [ Link ] procti si to, popisoval jsem to tam vsechno docela podrobne :)
o 09.12.2009, 08:46 | Vašek
Dobrý den.Chci se zeptat: Koupil jsem vozík za os.auto Chci ho zaregistrovat na sebe,ale vlastník od kterého jsem ho koupil,ho ještě neodhlásil. Můžete mi poradit jak postupovat?Děkuji za odpověď
Vašek
o 09.12.2009, 19:09 | Pepíno_Honda
záleží na tom, odkud je majitel. Pokud je ze stejného registru jako ty, tak stačí mít od něj plnou moc, kupní smlouvu, ty si uděláš evidenčku a povinný a dojdeš na úřad to přeregistrovat na sebe. Pokud je z jiného registru, tak to tam musí nejprve odhlásit na tebe. Případně i ty tam můžeš za něj, opět s plnou mocí...
o 10.12.2009, 00:24 | tomi666
V momentě kdy auto budeš prodávat, kupujícímu dáš dvě věci.. Smlouva o koupi, ta je jasná a plná moc k odhlášení/přepisu vozidla, v té jen uvedeš já bla bla splnomocňuji toho bla bla k bla bla ukonu.. tod' vše.. dáš mu velký, malý TP a kupec si to už bez problému vyběhá sám.Toto jsem dělal za tento rok už 5x.. takže žádný stres.
o 10.12.2009, 06:55 | Vašek
Dobrý den. Děkuji za radu. Je tu ještě problém, Původní majitel slíbil ,že to přehlásí takže nemám velký TP a ani plnou moc od něho. Bohužel je z jiného registru.Já Litomyšl,on Tanvald. Znáte řešení?
Moc děkuji za každou radu. Vašek.
o 10.12.2009, 17:48 | JP | Upraveno: 2009-12-10 17:50:33
Vašek: Řešení = dostat z něho TP. Plná moc neni potřeba, jestliže je auto odhlášený na tebe. Většinou neni potřeba ani když je odhlášený na člověka od kterýho jsi to koupil, záleží na konkrétním úřadu. Kupní smlouvu doufám máš...
o 10.12.2009, 18:50 | Pepíno_Honda
no pokud to na něj není odhlášený a nemá TP, tak si nijak nepomůže...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.37 sekund.