Navštíveno 1226x

Hehe :-) husty,ja bych si tam umotal ruce :-D tento kopec sem jel zhruba tak 30 nahoru a 30 dolu a jedno vim jiste......takhle sem ho nikdy nejel :-D Nejdriv sem myslel,kterej blazen riskuje a neboji se fizlu a pak sem videl i obecenstvo okolo,takze ok :-)
OT- byl uz z Vas nekdo letos v Rabacu? :-)
byl tam nedávno ZodiaC,
už týden je tam Alda, zítra končí
a dnes nastoupil Vlada TDi
psal mi Alda , že tam stojí Pasat ale Vlada asi prý stále chrápe :-)
a co novýho v Rabcu? Letos opět nejedu :o(
přejmenovali prý skoro všechny hotely .. jinak snad nic !
Alda podá info zítra doufám ..
ja se vratil z Rabacu ted v nedeli.
Woe Ozzy to jsi mi nerekl ze tam je takova havěť. :-)
Podivej jakej zmrd mi lezl kolem hlavy vecer. Nevi nekdo co je to za druh? jak jedovatej?

vratil jsem se asi před 2 týdny ... nového celkem nic ... přejmenované hotely...některé pospravované,ten u promenády k campu dokončený,zvětšený přístav .... kdo by chtěl - pošlu nějaké fotky ....
2 rencek : si děláš prdel .. v Rabcu takove obludy nejsou ... kde jsi to fotil ?
ty serpentiny mě už po 2 minutách jízdy nebavily .... ale na takovou rally jako dělané.
tyhle štíři tam skutečně jsou .. pokaždé se nějaký v pokoji našel .. !
a nejen štíři, i 2m hadí kůži jsme našli ...
[ Link ] člověk se musí umět sžít s přírodou :-))
z0diaC - normalne v rabacu v byte co jsme bydleli.
Je to nejakej druh škorpiona ne? kdyz sem na nej dupnul tak vymrstil ty prdel s zihadlem a vystrik nejakou sracku.
Fuj,to je nechutny :-) koukam,ze Ivica by si mohl na barak natlouct AHC club :-D
RZ masox, jedu 25teho do Rabacu ale takovouhle vlozku ozelim klidne:o) jsem zvedavy co noveho, driv jsem jezdil kazdy rok 1-2x ted uz jsem ale nebyl asi 3 roky..:(

08.08.2007, 18:52 |
m1tv rencek ty sou všude v chorvatsku sme byly v pule a taky sem je tam chytal ..ale jestly sou jedovaty nebo ne netušim ..
Koukam, ze se asi potkame, mam naplanovano jet 26.8. :-)
Ku*wa vy se máte... taky bych hned vyrazil!
sakra Johaniku já na tebe úplně zapomnel .. už tam volám mmt !
tak toto je myslím dobré připomenout ! hustý ..
To tedy :o) Taky sem to nahoru a dolu jel skoro každý den co sem tam byl a mě naopak mrzelo, že sem měl obuté zimáky (letní se nestihly pořídit:o( ) a že sem si to nemohl projet pořádně.
tak já jsem to jel jen jednou dolů při příjezdu, pak už jsem jezdil do/z Labinu tou Crimsonovou zkratkou