Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jaky smoothie mixer?

o Navštíveno 5898x o
o 24.04.2017, 19:48 | Knightey-
Co mate doma a pouzivate? S cim jste a nejste spokojeny?
Cemu se vyhnout a nebo po cem popripadne jit?
Ma smysl koukat na otecky a na vykon?

Rad bych aby to splnovalo toto:
- slo to dat do mycky
- umelo rozdrtit led
- umelo rozdrtit orisky
- melo flasku, na kterou nasadim viko a vezmou sebou treba do prace
- slo jit dokoupit vice flasek

o 25.04.2017, 08:26 | camron
Tak otacky a vykon delaji smoothie maker, ne?
o 25.04.2017, 09:13 | AR
právě ty vysoké točky a výkon dělá z mixéru to že zvládne udělat smoothie :D V bejvalé práci jsme měli nějakého philipse a ten uměl to co ty chceš, kro teda těch nádob.
o 25.04.2017, 23:15 | Bigboss
Knightley: Mám doma Elektrolux,dvě flašky,dá se mýt v myčce,vyhoda je, že uzávěry opravdu drží a nikde nic nekape,zkoušel sem led a v pohodě. Líbí se mi i skladnost,nepřekáží na lince,ovšem smoothie do práce si připravuji zásadně večer, protože ráno bych určitě vzbudil sousedy jaký to dělá kravál :-)
o 25.04.2017, 23:23 | pepe689
No vysoke otacky ani ne ale specialni tvar nozu..nutribulet sice drazsi ale srovnani mam s Boshem a nejakym noname a philipsem ...takze co se tykalo kvality peny atd nutribulet ..stejne jsk sekani atd
o 26.04.2017, 00:05 | Knightey-
No ja to myslel prave s tema otackama tak, ze jeslti kdyz to ma 18t ot a nebo 25t ot bude rozdil ci ne.
Ale jestli potom hrjou roli noze, tak pak sakra nvm po cem jit :)
[ Link ]
o 10.05.2017, 01:01 | Drtič
Já jsem na test koupil jakýsi sencor za 500,- , kupodivu to fungovalo parádně...po měsíci přestalo bavit dělat smoothie, tak se odstavil a jestli ho nikdo neuklidil, stojí tam do dnes :-))

A taky jsem přemýšlel, že koupím pořádnou mašinu...ještě, že jsem to neudělal
o 10.05.2017, 01:01 | Drtič
Já jsem na test koupil jakýsi sencor za 500,- , kupodivu to fungovalo parádně...po měsíci přestalo bavit dělat smoothie, tak se odstavil a jestli ho nikdo neuklidil, stojí tam do dnes :-))

A taky jsem přemýšlel, že koupím pořádnou mašinu...ještě, že jsem to neudělal
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3091 sekund.