Navštíveno 5766x

kluci neznáte nekeho dobrýho na automaty BMW ?
tatovi to začalo blbnůt,tak zjišťuju kde to dat.
díky
Co si tak občas všimnu po fórech, tak
[ Link ] Co je to za bmw a co to dělá?
Typ vozidla, motorizace, rok, co to dela, kolik to ma najeto a odkud jsi. To cos napsal je strasne siroky pojem. Kazdopadne repase automatu neco stoji.
Urcite to nedávej někam jinam jak do te ZF-Pakra. Záleží co mas za auto/skříň a co to dělá...
Zavolaj pánovi Muhrovi do Úval u Prahy, starý a skúsený típek, u dvoch známych dával dohromady to čo z nemenovaného veľkého servisu jazdilo ani nie mesiac...
Inak ako TomasT, môže to byť ZF, môže to byť GM, špecifikuj aké auto a motor

24.04.2017, 19:42 |
KaZaN Za mne ZF Pakra spokojenost, i když mne trochu zklamalo, že mne u toho nenechali se dívat, což hodně lidí říká, že je u toho nechali.
Slyšel jsem i různý pomluvy, že tam lejou bůhví jakej olej z barelu atd., ale já měnil olej v automatu u nich cca před 35 tisícema a všechno maká jak má. A neznám nikoho, kdo tam reálně byl se svým autem a stěžoval si. Takový ty mechanici co slyšeli někde něco, ty beru s rezervou.
já frčim do Pakry ve čtvrtek na výměnu oleje tak jsem zvědavej, v BMW origo servisu mi nabídli taky výměnu oleje, ale tihle to prý udělají echt i s protlačením oleje celým systémem u bawců na to nemají techniku neb mi tvrdili svorně, že je náplň toho osmikvaltu "celoživotní" ...to mi stačilo
Vydrží tam ta náplň po celou dobu života převodovky? Vydrží! Tak je celoživotní a experti měli pravdu...
tak konečně tata poslal co to dělá:
BMW 330D 170KW ROK VÝROBY 2007.
TYP PŘEVODOVKY GA 6HP26Z.
NĚKDY ZA NĚJAKY ČAS ZAPOMENE PŘEHODIT RYCHLOST,ALE NEDĚLÁTO PRAVIDELNĚ.TAKY SE NĚKDY STANE ŽE DOJEDU OD NAŠEHO NA HLAVNÍ ( doplním,to je cca 30 metrů )MUSIM K VŮLI AUTAM ZASTAVIT A PŘI ROZJÍŽDĚNÍ TO MÍRNĚ ŠKUBNE.
nejaký nápady?
díky
Tak začal bych výměnou oleje+filtru, smazat adaptace (podrží se plyn bez nastartovaneho motoru dokud to necvakne) a uvidi... muze tam byt malo oleje, pri vymene take uvidi stav (barva a smrad oleje, špony a pod) a rozhodne se co dal...