Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Levná kuchyň

o Navštíveno 4803x o
o 11.02.2017, 12:22 | Woko_O
Zdar

Máte někdo zkušenost s nějakým obchodem, pravděpodobně IKEA, Asko, Sconto, XXL, kde by se dala sehnat levná a příměřeně kvalitně zpracovaná kuchyň do bytu. Bohužel si nemůžu dovolit vypláznout 80k za novou, ale zase bych rád na něčem trochu uvařil a tak.. Chtěl bych jen malou rohovou kuchyňku, se dřezem, pár skřínek. Moc si na to nepotrpím, hlavní je, aby se tam dalo něco ukuchtit - rozuměj 2 jídla denně max (žiju sám, většinou žeru v práci). Cenově bych se chtěl vejít tak do 30-40tis.

Třeba jste někdo něco takovýho řešil.. Díky

o 11.02.2017, 13:10 | cezetko
Takhle vypadala kuchyne ze sconta po 6 letech intenzivniho pouzivani. Cenove cca asi tak, jak pises. Takze ja myslim, ze na pohodu.

foto k příspěvku  od cezetko

o 11.02.2017, 13:53 | Woko_O
Super, takže reálný to je na pohodu. Myslel jsem si že se to třeba po roce rozpadne, ale vypadá to, že by to mohlo i nějakej čas fungovat.

Složil sis to sam? Nebo si potřeboval nějakou jejich spešl pomoc?
o 11.02.2017, 14:14 | cezetko
Na pohodu sám. Lepší když ti někdo pomůže třeba držet dvířka, když to šroubuješ a tak. A pak samozřejmě zavěsit ty vrchní skříně. Já to měl ve starým baráku, kde nebyl ideální roh atd. Takže jsem si to celé sešrouboval na zemi a pak jsme to ve 2 lidech zvedli a zavěsili. Ale je to pohoda stavebnice. Kvůli tomu dřezu a odpadu jsem musel skříňku uvnitř dost uřezat-upravit. Ale nic se nám nerozpadalo. A jak říkám, používali jsme ji fakt fest.
o 11.02.2017, 15:43 | endru.ondra
Naši mají v baráku kuchyn z ikey kde na ní vaří i babi takže dostává záhul a po třech letech drží
o 11.02.2017, 16:12 | Woko_O
Cool..

Doufam že to vyřešim tak, že přjdu do Ikeii, řeknu že na to mam tolik a tolik peněz, co se mi zhruba líbí za barvy,styl atd a jak to potřebuju a jen mi to tam vyskládaj a bude po prdeli.. nemám rád nějaký dohadovaní, projektování a kraviny..
o 11.02.2017, 20:18 | AR
Woko_O: No více méně by to v té Ikea tak bylo, nicméně musíš si donést plán prostoru kde to má být s okny, dveřmi, rozvody atd. Pak ti tam borec do toho něco navrhne podle toho co tam chceš. Jinak ale v Ikea nepočítej že budeš za levno. To snad jen kdybys šel do te jejich lowcost kuchyně co teď mají nově
o 11.02.2017, 21:41 | golfista hanz
zkus spectrum nabytek mám od nich kuchyn cca 4 roky a zatím dobrý. [ Link ] tenkrát to vycházelo nejlevněji. nebo zajed do polska.
o 12.02.2017, 13:25 | Woko_O
No uvídím.. ten spectrum nábytek mě pak odkáže na MT nabytek.. o něm sem slysěl, že nejsou špatný, ale zároveň i dost blbejch recenzí.

AR: plánek bych měl, tak bych to mohl vyzkoušet, co vymyslí a podle toho se rozhodnout, jestli jo, nebo ne..
o 12.02.2017, 13:33 | madmaik
ja sem si kuchyn ikea zvladnul komplet navhnout sam v jejich planovaci na netu,tak muzes zkusit tuhle cestu,pro predstavu.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4658 sekund.