Navštíveno 4803x

Zdar
Máte někdo zkušenost s nějakým obchodem, pravděpodobně IKEA, Asko, Sconto, XXL, kde by se dala sehnat levná a příměřeně kvalitně zpracovaná kuchyň do bytu. Bohužel si nemůžu dovolit vypláznout 80k za novou, ale zase bych rád na něčem trochu uvařil a tak.. Chtěl bych jen malou rohovou kuchyňku, se dřezem, pár skřínek. Moc si na to nepotrpím, hlavní je, aby se tam dalo něco ukuchtit - rozuměj 2 jídla denně max (žiju sám, většinou žeru v práci). Cenově bych se chtěl vejít tak do 30-40tis.
Třeba jste někdo něco takovýho řešil.. Díky
Takhle vypadala kuchyne ze sconta po 6 letech intenzivniho pouzivani. Cenove cca asi tak, jak pises. Takze ja myslim, ze na pohodu.

Super, takže reálný to je na pohodu. Myslel jsem si že se to třeba po roce rozpadne, ale vypadá to, že by to mohlo i nějakej čas fungovat.
Složil sis to sam? Nebo si potřeboval nějakou jejich spešl pomoc?
Na pohodu sám. Lepší když ti někdo pomůže třeba držet dvířka, když to šroubuješ a tak. A pak samozřejmě zavěsit ty vrchní skříně. Já to měl ve starým baráku, kde nebyl ideální roh atd. Takže jsem si to celé sešrouboval na zemi a pak jsme to ve 2 lidech zvedli a zavěsili. Ale je to pohoda stavebnice. Kvůli tomu dřezu a odpadu jsem musel skříňku uvnitř dost uřezat-upravit. Ale nic se nám nerozpadalo. A jak říkám, používali jsme ji fakt fest.
Naši mají v baráku kuchyn z ikey kde na ní vaří i babi takže dostává záhul a po třech letech drží
Cool..
Doufam že to vyřešim tak, že přjdu do Ikeii, řeknu že na to mam tolik a tolik peněz, co se mi zhruba líbí za barvy,styl atd a jak to potřebuju a jen mi to tam vyskládaj a bude po prdeli.. nemám rád nějaký dohadovaní, projektování a kraviny..

11.02.2017, 20:18 |
AR Woko_O: No více méně by to v té Ikea tak bylo, nicméně musíš si donést plán prostoru kde to má být s okny, dveřmi, rozvody atd. Pak ti tam borec do toho něco navrhne podle toho co tam chceš. Jinak ale v Ikea nepočítej že budeš za levno. To snad jen kdybys šel do te jejich lowcost kuchyně co teď mají nově
zkus spectrum nabytek mám od nich kuchyn cca 4 roky a zatím dobrý.
[ Link ] tenkrát to vycházelo nejlevněji. nebo zajed do polska.
No uvídím.. ten spectrum nábytek mě pak odkáže na MT nabytek.. o něm sem slysěl, že nejsou špatný, ale zároveň i dost blbejch recenzí.
AR: plánek bych měl, tak bych to mohl vyzkoušet, co vymyslí a podle toho se rozhodnout, jestli jo, nebo ne..
ja sem si kuchyn ikea zvladnul komplet navhnout sam v jejich planovaci na netu,tak muzes zkusit tuhle cestu,pro predstavu.