Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > HOME HIFI jake sloupy ?

o Navštíveno 4354x o
o 16.11.2016, 21:48 | rebel
poradí nekdo nejake kloudné sloupy za rozumnej peníz?
Bude to hrat na Denonu
poslouchám vše ale převážne to bude pro sledování TV

Zamlouzvalo by se mě toto ': [ Link ]

Jen ta vaha asi material slabej proto u recenze píšou o nedokonalostech :(

a nebo toto [ Link ]

a nebo toto [ Link ]

Canton GLE 496
PURE ACOUSTIC DREAM 76F
MAGNAT Shadow 207

Tak co by mohlo byt good pokud něco

nebo pokud něco jiného lepšího nahodit prosim info cena sloupu někde do 25 000

Děkuji za rady

o 17.11.2016, 10:58 | muSlim
Osobne by som okolo tej cenovej vzal Monitor Audio Bronze 5, všade vychvaľované. Počúval som ich chvíľu, tiež nad nimi premýšľam a hrajú fakt dobre.

[ Link ]
o 17.11.2016, 11:59 | Lokal11
Já mám Cabasse Tobago serii na Marantzu pm7200 a hraje to velmi dobře :) sice nejlepší sloup co jsem doposud slyšel byl Focal Grande Utopia beryllium ale to je jiný vesmír :)
o 17.11.2016, 12:22 | Tuner#2
1. nepíšeš na jakém Denonu?
2. nepíšeš jak velkou místnost máš a jak je akusticky řešená (použité materiály, nábytek, kolik oken/skla, atd.)

Pak se dá někam nasměrovat, ale nejlépe do studia, kde si své kandidáty porovnáš.

Monitor audio fajn, z Tvého výběru snad asi nic... Ještě bych dal do hledáčku tohle: [ Link ]

Otázka je zda nové a nebo můžou být lehce použité.
o 17.11.2016, 15:26 | rebel
Denon tento :
[ Link ]

avrx2300w

místnost malá asi 40m2
nábytek par skříněk na zdi a sedačka rohova kozena okna plast 1*2m

71 ani nechcei postačí asi jen sloup a centr mozna satelit časem ale nikdy sem po nich netoužil

o 17.11.2016, 15:27 | rebel
Lokal11 jj berylium je už jinde to neni pro me na Home hifi nejsem tak narocnej a nebyl jsem nikdy
o 17.11.2016, 15:30 | rebel
muSlim jj taky nevypadaji zle to jako jo
o 17.11.2016, 18:55 | jackobo
receiver peknej. Jen si ale myslim, ze na krmeni takovych sloupu co tu kluci uvadeli to moc není.
Sveho casu, nez jsem se dopracoval osvícení:-D, jsem taktez krmil 7ch receiverem (tez denon) pomerne slusny sloupy, a ten zvuk je proste máslo, a to v porovnani s alespon trochu slusnym 2ch stereo zesikem.
Asi jde o to, co od toho ocekavas. V malem byte by treba ten rozdil nemusel byt ve finale nejak zasadne fatalni.
o 17.11.2016, 18:57 | jackobo
Jeste dodam, ze pokud to planujes primarne k TV/filmu a hudbe jen okrajove, tak ten muj příspěvek nahore asi neres :-D :)
o 17.11.2016, 20:02 | rebel
jackobo : JJ na film a tv satelit .
No tak nevim co je na tom pravdy ale pry mám koupit 7,1 , že to má lepší zdroj a vystupy .
Osobně by postačil denon 5,1. Nebo jsem koukal i na Marantz,Denona plánuju koupit ješte ho nemám, jen po něm koukám. Zesíku navíc treba časem se nebraním jen home jde mimo mě :( to není car audio:(
Pokud máš nějakej lepší zdroj pro sloupy a centr klidně si nechám poradit, ale udělám si to nakonec po svém jak uznám za vhodné :(
Jediné co chci aby to melo optiku a utáhlo sloupy s centrem
o 17.11.2016, 21:53 | Lokal11
Pokud ti nejde o kvalitu tak je asi jedno co si koupíš ale stereo je stereo.. To ani center nepotřebuješ. Ideálně si něco poslechnout někde co by ti vyhovovalo. Když už si to člověk přece jen dělá dá tomu ty prachy a čas tak by to mělo stát za to :)
o 17.11.2016, 23:02 | rebel
Lokal11 tak sem tam si nejakou hudbu pustím,ale převážně na tom beží tv samsung :)
o 17.11.2016, 23:04 | Tuner#2
Tak pak opravdu stereo zesík a na centr zapomenou, to je akorát zlo v sestavě.
o 17.11.2016, 23:14 | Losky
Mrkni ještě na Heco, hrajou pěkně a cena rozumná.
Doma filmy taky jedu jen na 2.1 a spokojenost. Mám regálovky Heco a sub Magnat Betasub30 a receiver Pioneer VSX821. Občas teda pustím nějaký film, kde když se střílí, tak je to šrumec a když mluví, tak potichu, jako kdyby chyběl centrální repro, ale spíš je to blbým formátem zvuku
o 17.11.2016, 23:23 | rebel
Tuner#2 jj máš možná pravdu asi budu muset nekam kde mě pustí to a bez centru
kazdopadne každe info a rada se hodí dik
o 17.11.2016, 23:23 | rebel
Losky juknu na to diky za info
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3002 sekund.