Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > el. autíčko pro dítě?

o Navštíveno 2541x o
o 12.02.2015, 15:29 | J-T.
Je nás tu dost otců :-) tak třeba se mě dostane kvalifikované rady. Hodlám synátorovi koupit nějakou tu "hračku" a nevím si rady :-(

Orientuje se tady v tom někdo? Má někdo osobní zkušenosti s el. autíčkama pro dítě? Na co si dát pozor, kde koupit a hlavně co vybrat?

Jediný v čem vidím rozdíl je že některé mají jen jeden motor a ty ostatní dva, ale co je kvalitní netuším :-(

Předvybral jsem si tyhle dvě - víc se mě líbí ta dražší audina, ale ani nevím proč :-).

levnější 1 motor: [ Link ]

dražší dva motory: [ Link ]

Díky za každý postřeh.

foto k příspěvku  od J-T.

o 12.02.2015, 18:06 | mike.vw
taky jsem o tom přemýšlel pro kluka,známí to maj a děcko hodku jezdí a pak celý den na nabíječce,tak jsem tomu našemu koupil šlapací traktor a spokojenost veliká...:)
o 12.02.2015, 20:28 | EAST
Kdyby jsi chtel, tak mam na prodej el. auticko Mercedes 300SL z Electroworldu, jeste v zaruce. Cervena barva, dalkovy ovladac. Porizovaci cena 6000,- doklad soucasti. Nechal bych tak za 3tis.

Odkaz:
[ Link ]
o 13.02.2015, 08:11 | xSam
Muj kluk to videl nekde v obchode a neprestava o tom basnit, tak jsem takovej nalomenej. Moc nechci aby to byl zdechlina co seiod malicka vozi adek v autiku, radsi bych neco slapaciho s prevodoma...
Tak nevim, jak to vymyslim...
o 13.02.2015, 08:46 | macomb
Měl jsem to pro malýho asi 14 dní půjčený, protože jsem temu dělal "servis" (baterie těsně před smrtí, koupil jsem tam novou-je tam taková ta 12V bezúdržbová, co se dává do záložních zdrojů a zabezpečovaček- koupil jsem s vyšší kapacitou, ale musel jsem lehce urpavit prostor uskladnění baterie) Bylo to jednomotorový, po rovince ok (žádná závratná rychlost), do i mírného kopce těžký šourák (klidná chůze je proti tomu běh), tak bych možná spíš zkusil ten dvoumotorový. Jinak mi to přišlo jako těžká čína, lagricově udělané, káblíky byly pomale bez mědi (pár vlasů :) ), plastové převody apod. A byl to teda nějaký starší model bez dálk. ovládání. Malýho to docela bavilo(ale že by po tom brečel taky ne), ale myslím si, že mi přijde přínosnější naučit a vyrážet spolu na kole ;)
o 13.02.2015, 09:01 | Dexter
Segra koupila malymu a neuspela. Je dost divokej a ta pomala jizda ho proste nudila (rychlost chuze). samozrejme ze kdyz to uvidel poprve tak byl nadsenej, ale po chvilce jezdeni vylez a auto slo do sklepa, mozna ho uz prodala. Takze zalezi na diteti jak ho to chytne.
o 13.02.2015, 10:03 | Petura
kdysi jsem tu řešil taky a snažil se za každou cenu ušetřit, ale dal jsem na rady a trochu přitlačil ...
koupil jsem Pegperego Ranger 538, dva motory, 12V, baterka na to jaký to je chcípáček, tak je stále původní a bez problému vydrží celý den dovádění (občas jsme dobíjeli přes den), dvě rychlosti + zpátečka, jezdili mi v tom dva kluci a ještě jezdí, za dva roky provozu jsem měnil převodovku a motor, teď opět jedna cvaká, ale musím říct, že tomu hoši dávají dost zabrat, průjezdy přes záhonky, příkopy, tráva, asfalt, štěrk... jede všude :)

foto k příspěvku  od Petura

o 16.02.2015, 14:07 | LionVTS
Ja koupil malému totok, a na to ze ma 2a pul roku tak ho to bavi docela dost.

[ Link ]

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4165 sekund.