Navštíveno 1865x

Zdarec,Chcem si nechat vyrobit reklamu na zadne okno na Š.Fabia 3 combi.Logo firmy mam v rozmeroch 2900x2273 s tym ze to je orezane na minimum.Je tu niekto kto s tym pracuje popripade mi to aj vyrobil ako zakazku ked bude auto vyrobene a je velkost loga dostacujuca na kvalitnejsu tlac?Logo je obicajne 2 farebne len vo tvare pisma.Dakujem
95,987 bodov na palec
Asi malo vsak?Da sa toto cislo nejak zvecsit?lebo logo je jednoduche kreslil som ho len v skicari.Moc sa v tom nevyznam
Překreslit do vektorů, pak je jedno jak je to velké, lze to libovolně zvětšovat aniž by to ztratilo na kvalitě - umí třeba Corel Draw nebo Adobe Illustrator.

31.01.2015, 19:05 |
CRK | Upraveno: 2015-01-31 19:07:45
Bude ten nápis ořezanej nebo chceš zalepit celý okno? Jinak na běžný použití ti tohle rozlišení určitě bude stačit a pokud chceš zalepit celý okno, tak bych použil děrovanou fólii One way Vision. Přesně ti můžu odpovědět, když budu mít víc informací a uvidím logo.
Viacmenej by som si dal aj poradit,sice budem mat na oknach folie ale nebranim sa ani jednej verzii,kazdopadne by som to chcel aj na druhe auta ako na okna tak aj na plechy,cize nieco by bolo aj orezane a nieco by mohlo byt na tej one way vision folii.Skusim to prekreslit a keby sa mi nedarilo tak by som si to dal aj nakreslit az sa to da pouzit,logo tu asi mozem aj vlozit to by nebol problem

31.01.2015, 23:21 |
FBS pošli mi to logo na mail info@foliaset.cz a zkusim ti to hodit do vektoru (křivek), pak to může být polep i na letadlo v nejvyšší kvalitě.
Na jaký auto to má být?
Máš ho na mailu,polepy budu na š.fabia 3 zadne okno.VW T5 zadne okno,r master zadne okno mozno bok,citroen c5.iveco daily kontejner.Na dodavke to bude asi najvecsie