Navštíveno 2228x

12.01.2015, 20:20 |
Kamil
To si bude moct pan Wolf omladit vozovej park konecne :-)
Kadel

12.01.2015, 22:40 |
hanx Auto pěkný, ale video mi přijde hrozný... :-/
tady v tom případě bych raději původní NSX, mrkačka, to bylo auto ze kterého mě vždy zrychlil tep. Tohle bude určitě rychlejší a bude to mít všeho víc, ale .... už to není uplně ono

13.01.2015, 09:20 |
zipp Only_One: tak v dnešní době mrkačky už bohužel, doba je holt jiná...
Jasně, to kouzlo původní NSX to nemá a mít nemůže, ale vypadá pěkně, agresivně a moderně
Nádhera! Mrkačkám už asi odzvonilo kvůli bezpečnostním předpisům. Přijde mi tohle jako velice důstojný nástupce staré legendy. Za mě palec nahoru.

13.01.2015, 10:38 |
Zdenek (A)
Me se to moc libi.
Aniz bych chtel srovnavat Ford a NSX, ale spatne nevypada ani novy Ford GT:
[ Link ]
nejde jen o mrkačku ale celkově siluletu NSX, unikátní tvar kabiny, které bylo zcela nezaměnitelné ze všech stran zcela okamžitě poznatelné, jiné a prostě opravdu srdcové. Tohle má zadek jak Aston nebo Jag, z boku vypadá jak R8 ze předu trošku od všeho. I faceliftované NSX bez mrkačky mě momentálně osloví víc než tohle. Je prima, že má Honda něco zajímavějšího než rodinný auta, ale není to moje krevní skupina
no prostě já mám jasno.. :-D

13.01.2015, 18:05 |
LadaF taky jako O_O stará je pěknější
a nevim proč, ale dost mi připomíná Audi R8
Nevim, proc tomu rikaji NSX. Ten Ford se aspon predchudci podoba.
NSX mě vůbec nebere, starší model proti tomu patří do garáže snů... ford se mi vůbec nelíbí... což ale neřeknu o toyotě ft-1, sleduju a líbí se mi moc, snad to pustí do výroby.