Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Konec vyderacu CKP?

o Navštíveno 2710x o
o 08.01.2015, 01:56 | manolo
Slysel jsem dnes spravne, ze CKP tento patek konci?
A pokud jsme slysel dobre, tak co v pondeli nebude jiz oznameni dopisem, tak jiz nikdo neresi?

diky za odpovedi

o 08.01.2015, 09:06 | Freerider | Upraveno: 2015-01-08 09:07:22
Jo, vsak uz se nechaly pojistovny slyset, ze zdrazi pojisteni.
To budou pres vikend makat, aby tech srac ek rozeslali co nejvic...
o 08.01.2015, 09:40 | mr.brain
ČKP jako instituce rozhodně nekončí... Co končí je obesílání provozovatelů a jejich požadavek na úhradu poplatku za nepojištěné vozidlo. Takže to zaplatíme zas všichni v rámci POV/HAV, protože do fondu ČKP budou přispívat jen pojišťovny resp. pojištěnci nepřímo.
o 08.01.2015, 10:09 | Only_One
přesně jako mr.brain a už letos jsem pojišťoval pár aut a to jsem teda koukal na ty sazby na POV .. zase to je o 10-15% výše než loni.

ČKP sice otravovala část lidí neoprávněně, ale dokázala stáhnout počet nepojištěných aut tou hrozbou a vztyčeným prstem.. no a teď to zasáhne všechny.. bez rozdílu.

o 08.01.2015, 10:20 | Rudi
Kdyby se nechovali tak svinsky, byl bych klidně pro zachování, ale aby někdo za odložený auto ve stodole, garáži či jinde platil zpětně desítky tisíc, to přehnali!
o 08.01.2015, 11:33 | Sau
Za dvě hodiny v ČKP budu (pracovně), mám jim něco vzkázat? ;)
o 08.01.2015, 11:56 | .mycTD
tak snad do toho fondu prispivaji* i ti nepojisteni, bo ze za ne po nehode neco zalepila CKP jeste neznamena, ze se z placeni vyvlikli.
to je IMHO obdobna argumentace, jako kdyby jsi mi tvrdil, ze vsichni odserou moji nahlasenou skodni udalost na zdrazenem pojisteni.
o 08.01.2015, 12:45 | Cenda
mycTD > bohužel asi 30% se nevymůže.
o 08.01.2015, 12:57 | .mycTD
to verim, ale predpokladam, ze zrovna od tech to nevymohli ani dosavadnima metodama.
o 08.01.2015, 13:10 | Cenda
ale tu ztrátu hradili ti, co pojištění neplatili. Teď ji budou hradit všichni, co mají auta a pojištění řádně platí.
o 08.01.2015, 13:13 | .mycTD
jenze to uz je asi celkem jedno, pokud to neplati ten kdo ji zpusobil.
o 08.01.2015, 13:30 | Cenda
No, v principu asi ne. + budou hradit i provoz agentury, který do teď platili neplatiči pojištění.
Jak teď budou postihovat nepojištěnce?
o 08.01.2015, 13:52 | .mycTD
je treba rozlisovat nepojistence, ktery jezdi (a boura) a nepojistence, ktery uz auto treba davno nema, pricemz ta prvni skupina byla postihnutelna vzdycky a ta druha ma na vysi ztrat CKP vliv dost zanedbatelny.
Takze otazka ani tak nezni, jak postihovat nepojistence, ale kdo zaplati ty ztraty, coz ja sice netusim, ale osobne budu radeji za transparentni system, kdy se rozpocita skutecne manko.

btw. pochybuju, ze nehody nepojistencu tvori 16%, o ktere mi mezirocne zdrazilo POV
o 08.01.2015, 16:40 | Cenda
ta druhá má dokumenty, zda je vlastníkem vozidla, nebo ne. Pokud auto stojí v garáži, fungoval depozit.
Místo rušení měli právě udělat pořádek v databázích a jejím sdílení, aby se pohledávky nevymáhali tam, kde se vymáhat nemají - a kor v té míře, v které se to dělo.

O kolik zdraží pojišťovny je jejich věc, odvod je snad 2-3% (nechce se mi hledat). I kdyby to bylo promile, tak mě to sere.
o 09.01.2015, 13:25 | tappaja
Helemese, vcera mi prisel dopis, koupil jsem auto, nepojizdny s vadnym motorem, auto stalo 3 mesice v servisu, ano, mel jsem utikat a dat znacky do depozitu, nicmene jsem to neudelal, ale s autem se nejezdilo, jakmile bylo opraveny, den pred vyzvednutim ze servisu jsem sjednal pojisteni.

Mam to vyridit za 1200 u STOPCKP nebo se mam do toho pustit sam? Svedku mam hafo, nepojisteny auto se vozilo na odtahovce sem a tam...
o 09.01.2015, 14:18 | Drtič
Taky jsem včera obdržel za 12 stovek :-)
o 13.01.2015, 11:35 | HIGHTOWER | Upraveno: 2015-01-13 11:42:56
Tak jak to tedy je? Taky jsem myslel, že ende, ale 9.1.2015 mi poslali dopis, ještě jsem si ho nevyzvedl na poště, volal jsem tam, otravujou za dobu, kdy jsem nebyl ještě majitelem, poslal jsem je do prdele. Takže to tedy neskočilo????

Jasně, od 1.1.2015 není povinnost to hradit, ale zpětně to výpalný tedy vymáhat budou. Takže je pošlu do prd... znovu...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3094 sekund.