Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Rada s výběrem dvousimkovýho telefonu

o Navštíveno 3457x o
o 17.12.2014, 11:22 | fredh
Čau, používáte někdo 2simkovej telefon? Sehnal jsem si práci v DE a budu nějakej potřebovat. Osobně tíhnu k Lumiím kvůli rychlosti, ale doteď jsem používal služební S4 mini a tam byla výhodou offline navigace Here - navigace je pro mě momentálně nejdůležitější věc. Nepotřebuju nějakej multitasking a podobný kravinky. Hlavně, aby to mělo nabíjecí konektor zespodu. Kvůli držáku do auta.

Jak moc je propracovaná navigace na lumiích? Funguje to offline, nebo je lepší zůstat u Androidu?

Cenově tak do 5000Kč s tím, že si to zkusím koupit ve výprodejích po novým roce.

Má někdo s něčím zkušenost?

o 17.12.2014, 12:44 | RedBaron
Xiaomi RedMi 1S
o 17.12.2014, 12:48 | CRK
Here je navigace od Nokie, tak proč by neměla jít do Lumie?
o 17.12.2014, 13:03 | semysak
je to sice pres limit, mozna po vanocich to bude do limitu ale lumia 730 mela by mit dobre udelanou tu dvousimkovost ze jsou obe sim opravdu na primu a muzes prepojovat hovory mezi kartama, a druha karta normalne vyzvani, pokud mas hovor na te prvni

ne jako klasicky dvousimkovy ze po dobu hovoru z jedne ta druha se jevi jako nedostupna pro pripadneho volajiciho, pravda myslel sem ze to nevadi ale zakon schvalnosti mluvi jasne, mam nejvic hovoru na tu druhou simku kdyz s te prvni nejkm volam...
o 17.12.2014, 15:04 | Klobouk
mám od října Lumii 730,přecházel jsem po asi dvou letech na Androidu a rozhodně nemůžu říci že by to bylo šlápnutí vedle, pokud se předem smíříš s jasně daným faktem nedostatku aplikací kde zatím stále některé věci neexistují vůbec (třeba bankovnictví u mnohých bank) a u některých je to co je k dispozici vskutku zoufalou parodií proti tomu co je (obvykle i zdarma) léta k dispozici na jablko nebo zelenou popelnici. Každopádně navigace jde zcela v pohodě i Offline a na rozdíl od Androidu opravdu zadarmo a bez starostí.... Stejně tak všechno ostatní co potřebuju, tedy obě SIM můžou být obě aktivní, stejně jako lze jednu v menu vypnout, přesměrovat, používat jednu jen na data apod. Display dle mě velmi v pohodě,rozměry a váha telefonu taktéž neurazí, výdrž baterky klasický den používání, oproti minulému Android phonu mi přijde pocitově i lepší/spolehlivější BT při denním několikanásobném připojování k HF v autě. Chybí mi asi jedině možnost bezdrátového nabíjení,ale to už si myslím docela vymejšlím voloviny.
o 17.12.2014, 19:41 | fredh
jo na tu jsem koukal a asi ji vezmu. Dřív jsem měl lumii 800 a to byl luxus.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3223 sekund.