Navštíveno 1890x

11.12.2014, 14:17 |
dolph zdarec, už jsem bezradný. může mi někdo prosím říct jak udělat na interním úložišti víc místa? Vymazal jsem co se dylo, ale pořád tam něco je a já nevím kde to hledat. obrázek níže říká, že tam je 204 aplikací, což je kokotina .. mám jich tam ( mnou stažených ) cca 1O které dávají horko těžko 200MB. a zbytek jsou předinstalované kraviny které smazat nejdou . kdyby někdo věděl jak na to, byl bych rád..dávat tu plečku do továrního se mi moc nechce resp. je to poslední varianta kterou bych chtěl udělat.
díky

11.12.2014, 14:35 |
Conan | Upraveno: 2014-12-11 14:35:35
Zkus si stáhnout tuhle aplikaci:
AppMgr III (App 2 SD)
[ Link ] Přesunuje aplikace na SD kartu...

11.12.2014, 15:10 |
vomy7 Tohle je známá chyba SGS2. Z nějakýho důvodu, tam zůstavají nějaká data po aplikacích a takhle to zas*rá paměť. Taky jsem měl SGS2 a než jsem stihl někde najít jak to vyřešit, tak mi telefon kleknul. Ale typnul bych, že to bude někde na XDA vyřešený.
tuhle kravinu delaji hlavne aktualizace aplikaci, takze ja mam zakazane aktualizace a jsem v pohode ;) ono kazdopadne zalezi jak dlouho, doufam ze driv se ten telefon sam znici, nez to resit znovu :D
kazdopadne tve reseni je ted tovarni nastaveni a zakaz aktualizaci, tot ma zkusenost ;)
taky bych to řešil továrním nastavením...

11.12.2014, 18:20 |
dolph Conan: rád bych si něco stáhnul, ale tím, že mám plnou paměť mi nejde stáhnout ani aktualizovat vůbec nic :)
pak jsem zjistil že mám asi mrtvou SD kartu .. přesunout mi aplikace jde, ale bohužel ji nespustím ...
OK, takže reset.. ač nerad, ale musím..
takže ještě jeden dotaz.. mám všechny kontakty v Gmailu.. jak je potom natáhnu zpět do telefonu ?

11.12.2014, 19:57 |
vomy7 Vubec kontakty nemusíš řešit, pokud jsou na Gmailu, tak se ti sami stáhnou do telefonu jakmile se přihlásíš. Dělal jsem to na mé SGS2 kolikrát.
Pokud chceš jistotu, tak si v kontaktech nech vyexportovat soubor s kontaktama, uloz si ho do pc a budeš je mít ještě tam. Z toho souboru půjdou zase importovat zpět do kontaktů.
zkus Ccleaner
[ Link ] dokáže to hodně promazat

12.12.2014, 19:03 |
dolph Nakonec jsem se nasral a pořídil novou S5 :)