Navštíveno 2729x

[ Link ] Asi na tom něco pravdy je, protože kolega, co jsem nyní v tom Turecku, mi to popisovla - bydlí u Koln am R. a je to dost pravdivé.
Za chvilku to bude i u nás ..
Když jsem viděl, kolik je třeba ve Vídni arabášů...
U nas jich je prave jen malo a je klid. Proto musime kopnout EU do riti, az se nam je sem bude snazit nacpat.
chvala alahovi, ze jim v ceste k nam stoji viden a mnichov
Nj, jenze tentokrat je u Vidne nikdo nezastavi, ta uz byla dobita.
A kolik z toho clanku je pravda ? V clanku je spousta nesmyslu a jen se snazi vyvolat paniku. Tim nechci rict, ze se soucasnou situaci souhlasim, naopak jsem pro co nejprisnejsi imigracni politiku, ale takovehle clanky nejsou resenim.
Mnohem zajimavejsi je, ze velke problemy ceka rusko, kde procento radikalnich zastancu islamu je uz docela zajimave procento.

10.12.2014, 20:34 |
.mycTD | Upraveno: 2014-12-10 20:36:26
mrazik: tak on je dost zavadejici uz ten zdenyho nadpis :-)
kozlustechnykus: si prave myslim, ze se tam filtrujou docela efektivne. Tak blbej neni ani turek, aby tahnul dal do brna.
Co by turek delal v Brne, kdyz na jih a vychod od nasich hranic se ma o dost lip? :)
mrazik: jeste, ze mame to dabelske rusko, na ktere se ta vzdycky odvest rec, kdyz se mluvi o pruserech zbytku sveta, ze? Taky je v Rusku nejcastejsi jmeno u novorozencu Mohammed?
kozliku a kde pisu o dabelskem rusku ? Jen jsem poznamenal, ze v rusku jsou ty problemy daleko vetsi, o cemz se moc nemluvi. Podivej se na teroristicke ciny v rusku za poslednich 11 let a kdo za nimi stal. Co je na tom dabelskeho ? Ty mas taky slusne rudo pred ocima.
byvam uz chvilu v de, ten clanok je o hovne.