Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Diagnostika ROVER

o Navštíveno 1628x o
o 10.12.2014, 09:55 | Phitypaldy
Ahojte
Neni tu nekdo z moravy kdo ma origo diagnostiku rover? Auto je rozebrane takze nelze prijed po ose a podval se mi tahat nechce.Prijedu, nalozim do auta, zaplatim obed, cestak a zase odvezu. Plus zaplatim co si kdo rekne za tu diag. Potrebuji zesynchronizovat jednotku imobilizeru s motorovou. Auto. Stalo 3 roky bez baterky tak se to rozhasilo. Byl tu borec co ma sice naslapanou diag, ale neni origo rover. Takze nacetl chybu, ale neni to schopen zesynchronizovat. Je to otazka minuty. Jedna se o bmw motor 2.0cdt 85kw

Diky, Viktor

o 10.12.2014, 10:38 | Horal-11
bohužel jen Praha
o 10.12.2014, 11:46 | camron
To,co se na prvni pohled jevi jako jednominutova zalezitost, byva bohuzel nakonec pekna makacka na 1 a vice dnu - u mne nekolikrat potvrzeny zakon schvalnosti.
o 11.12.2014, 01:55 | Phitypaldy
Praha je uz dost z ruky :-\
No pri mem stesti to auto behem te minuty jeste chytne a zacne horet :-) :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3203 sekund.