Navštíveno 3182x

Hosi jedna takova rychla muzu jezdit na topny olej (cervena nafta ( nebo jak seto jmenuje) ? Cetl jsem ze nakyho manika chytla PCR a dostal pokutu ?
O co mi jde myslel jsem ze je fuk na co jezdim ne ? Kdyz si to neodepisuju tak co jim je po tom ? JA mam benzin ale hadame se tady s kamosem :D

07.12.2014, 17:03 |
motyc Nesmíš!!
Jasně že nesmíš a ty pokuty za to nejsou žádná sranda....
Nesmis ale pokuty zas nejsou nejaky astronomicky, pokud ses fyzicka osoba
jak to poldové zjišťujou?

07.12.2014, 19:00 |
gizmi Hehehe...copak v CR, ale za carou jsou na to pomerne "haklivi"

07.12.2014, 21:02 |
hawai Taky jsem slyšel, jak to chlapík leje do auta a směle jezdí... Ale nikdy mě nenapadlo že se to nesmí a jsou za to pokuty. Kamarád zase lil do auta místo nafty normální olej na smažení. to se taky nesmí?
pokutu můžeš dostat i když naleješ do auta Ethanol a nemáš to v TP schválené. Ale jsou to zatím bodové pokuty, nijak hromadně to nikdo nesleduje, nebo o tom není zatím moc informací.

07.12.2014, 21:43 |
gizmi OnlyOne: tak to moc nejezdis ven s naftakem, protoze tam je v celku bezne, ze chteji otevrit hrdlo a odeberou vzorek. Nevyhoda je, ze to jde poznat i pomerne dlouho po pouziti.
s osobákem se mi nikdy nepoštěstilo narazit na obdobou kontrolu. Ale nepochybuju, že si umí vytypovat adepty, které si proklepnou.
a na hranolky se taky nesmi jezdit ?

07.12.2014, 22:23 |
Bulík | Upraveno: 2014-12-07 22:23:58
V Německu už stačí policajtům na červenou naftu hodit papírek k vejfuku.Pro zběžnou kontrolu.Pak se bere vzorek.Technologie postupují.

08.12.2014, 09:24 |
motyc Neví někdo, jak dlouho po jízdě na červenou naftu jsou schopni zjistit, že jsem to tam měl? Dejme tomu třeba v "rámci" plných nádrží.
urcite nekolik dalsich natankovani, bo ta cervena sracka zustane uplne vsude

08.12.2014, 12:41 |
AR