Navštíveno 2241x

Znalci škodováci, ukažte se :) Mám možnost koupě oktávky sedan 2004, první majitel koupeno v ČR, najeto 450000 km, 1.9 Tdi 66 kw, servisní knížka až doteď vyplněná jen v origo servisech, nové gumy, nové brzdy, destičky, defend lock, rozvody měněny ve 400000 km. Cenově za cca 55 tisíc. Podtýkám, že kdyby měla na tacháku 200 tisíc, tak by to na pohled člověk ani nepoznal, není ani obouchaná, vzhledově hezká, interiér hodně zachovalej. Co vy na to, bát se toho, nebo vzít ?
Pokud v motoru nemlátí neni se ceho bát, 66 kw jsem jednu viděl se skoro milionem a jezdila jen běžný servis :)
Nic nemlátí, chytá na drcnutí, zítra to ještě hodim na zvedák a mrknu zespoda.
min. 400tis. maj všechny,
a tady je výhoda, že to víš
v klidu za ty peníze.. podobný kup mi ted' utekl.. kolega, auto v rodině, ji prodal :( koupil nějaký kšeftmen, tak počítám, že bude do týdne s tradičními 170tis v inzerci :D za lidových 80-90tis jako top stav :D
Do ted mohla být bezproblému ale nyní to muže začít.. Člověk nikdy neví.. Z takových km se to stáčí dolu klasika jak již bylo zmíněno. A pak člověk nadáva jak se to sere při blbých 130-180tis km. Takže myslím,že těžko říct.. :-)
No tak tedy dík, jdu do ní :)

07.10.2014, 20:47 |
Hanes moje 2001 66kw tdi ma momentalne 516000km. kupoval jsem ji na 497000 jako dojete firemni auto se spoustou zavad. Hned po koupi jsem delal spojku vcetne setrvaku, na predku cepy, silentbloky,tlumice, kotouce,desky, na zadku tlumice, brzdove bubny, pakny i s pery a valecky. Vahu vzduchu.
Na motor vcetne turba a trysek, taky na prevodovku nebylo za celou dobu sahnuto, nebylo potreba. Auto funguje, denne jezdi a bavi me.
Celkove me vyslo asi na to za co ty ji muzes koupit, ale podvozkove to mam nove auto.
Troufam si rict ze se na nej muzu spolehnout a ze bude jeste dlouho jezdit. Netvrdim ze je to nejaky super auto, ale dily co jsem menil byl jen spotrebak a kdyz se neco vysere tak me to nezrujnuje.
Super, díky taky za info. Ono i u tohohle je pomalu vse nový, takže to vypadá OK.

08.10.2014, 12:23 |
fredh Hanes: Můžeš dát foto interiéru? Jen ze zvědavosti by mě zajímalo, jak to po 500000km vypadá. Nebo se měnil? Něco tam na rozpadnutí být musí.

08.10.2014, 13:14 |
Hanes No ja ho nefotil a s autem je zena u kamaradky, uvidim ho zas po nedeli. Nebylo tam meneno nic. volant odpovida bazarovym octam se 120tis. jezdilo.to v jednom, max ve dvou. sedaky jsou bez poskozeni calouneni. O nejakem prosezeni na kostru, nebo utrzene bocnici neni rec. interier v poradku jak funkcne tak pohledove. Krome zamku loketky a radia je vse tak jak to tam dal vyrobce.
Nejezdilo v tom prase.
Mě se kolem 300 tisíc začala prodírat levá bočnice sedačky řidiče a ulomily se panty loketky. Jinak interier bez problémů vydrží všechno.
Tohle není o kilometrech, ale o tom jak se s autem jezdí.
Já musím souhlasit s Hanesem, u mne je taky vse OK, ted bylo auto na zvedáku a vše naprosto OK, možná se trošku začíná ozývat jedno ložisko, jinak nic. Tlumiče OK, čepy, vše OK, motor nikde ani nerosí... No tak snad to byl dobrej kup :)