Navštíveno 2203x

Umíte mi někdo doporučit nějakej servis na koncern (superb a oktávka aktuálně)? Leta jsem jezdil do Porsche na Smíchově, nicméně po posledním velkým servisu na oktávii tour na který to auto muselo jet v pondělí a ve středu znova, prtž to nestihli (přestože bylo řádně objednaný), faktuře na 16K a hlavně po výpovědi lidí na který jsem byl zvyklej, už tam nejedu. Zkušenost mám i s Opatem, ale to je ještě větší hrůza- objednaní zadního nárazníku, jednoho park čidla, a přelakování kufru záležitost na 25 pracovních dní (díly měli druhej den) a avizovali max týden.
Potřebuju aby ten servis měl rozumný zázemí, šikovný lidi, možnost platit kartou. Něco jako marra, kterýmu vozim Volvo.
Tvl, tak to je masakr, se ti nedivím, že hledáš jinde. Mohu se ti poptat lidí z práce, kam jezdí, ale vesměs co vím, tak Jarov nebo Autostyl, ale zda to je opravdu v pohodě, to netuším.
Jinak Porsche Smíchov celkem potvory, známej tam dával na opravu staršího Transportera po "sendviči", měnil se předek + zadek, na pojistku, a naférovku na fakturu si naúčtovali i nějaký střešní nosič bo co za 16.000,- Kč a byl pak trochu problém, neb se pojišťovna pěkně cukali proplatit vůbec to, co opravdu se opravovalo!
Skoda simply never ... :-) Sorry musel jsem, vždyť máte servis na každém rohu, největší to výhoda okřídlených .....
A prave proto, ze je servis na kazdem rohu se ptam na nejakej vyzkousenej. Znas?
Btw co se treba rika o mercedesech nebo bmw se kteryma dost lidi jezdi radsi do Nemecka?
Stejnou zkusenost mam i jednim servisem Volvo.
HT: Jarov je zas takovej mega servis, mozna bych radsi neco mensiho.

06.10.2014, 22:00 |
M.Á.R.A. | Upraveno: 2014-10-06 22:02:34
Jestli nepožaduješ vyloženě autorizák, ač není problém i servis vozidel v záruce, včetně razítka do servisní knížky, můžeš zkusit nás
[ Link ]
Sice lehce z ruky, ale Hod mi na sebe nejakej kontakt, supa uz v zaruce nemam, takze autorizak asi netreba navic potrebuju neco mimo pravidelnou prohlidku.