Navštíveno 2561x

Ahoj, umí někdo pěkně udělat produktový fotky? Jedná se o sérii kanystrů, mělo by to vypadat nějak takhle:
[ Link ] Dík :-)

29.09.2014, 12:48 |
Kamil nebyl by problém, ale do Plzně se ti s tím chtít nebude :) Určitě se tě ozve někdo, kdo to bude mít blíž. Na fotce co jsi dal jako příklad není nic složitýho.
Já bych hlavně chtěl někoho kdo to má fakt zmáknutý a dělá v tom, tady mi to dělali jakože profíci a v eshopu mě s tim poslali do pr**** že tam jsou stíny a já nevim co :-) takhle:

jo a ti z toho odkazu si to fotili sami a samozřejmě mi fotky neposkytnou
Ti tví experti to evidentně akorát postavili někam na stůl. Produktové fotografie se fotí v difúzních fotostanech, aby tam právě stíny nebyly vidět. Tohle by měl zvládnout každý fotograf s vlastním ateliérem.

29.09.2014, 13:10 |
Kamil | Upraveno: 2014-09-29 13:13:40
Tak tohle je fest prasečina. To by musel zvládnout i kdejakej strejda s kompaktem líp :(
V jakým rozlišení a kvalitě máš ty fotky od "profíků"? Pokud by to mělo rozumný rozlišení, tak mi to zkus poslat na mail a večer bych ti to zkusil trošku vyčistit a poladit.
dík já bych to radši měl úplně fungl nový od někoho, dobře to zaplatim, přijedu...

29.09.2014, 18:28 |
soray Já si fotím produkty sám, osvědčilo se mi tmavý pozadí. Nebudu tvrdit, že to je nejlepší způsob na světě, ale výsledek se mi celkem líbí a jsem spokojenej.

29.09.2014, 21:40 |
hanx Ozvi se mi na mail kolik by toho bylo a kolik jsi za to ochoten dát, jestli jsou pro tebe vzdálenostně zkousnutelný Litoměřice. Mám v práci ateliér i velký difuzní stan.
Vtipný, bílej kanistr na bílim pozadí :o))
V každym městě seženeš vybavenej atelier za pár stokorun na hodinu. Vezmeš difuzní stan s aspoň trochu odlišnym pozadim, dva externí blesky a máš to nacvakaný do hodiny.

30.09.2014, 06:04 |
Kamil 323Marty - ono je to bílý pozadí mnohdy vyžadováno i přes to, že se tam ten hlavní objekt tak trošku ztrácí

30.09.2014, 08:55 |
hanx Je pravda, že s trochou šikovnosti, trpělivosti a alespoň normálním vybavením se něco dá vždycky vykoumat.
Ale jednoduchý to taky úplně není, když potřebuješ, aby to trochu vypadalo. Není to jen o tom že přijedeš do vybaveného ateliéru a do hodiny to nacvakáš. Musíš to vybavení taky umět dobře používat, mít slušnej foťák a alespoň trochu postprocesingu pro vyladění.
Já třeba fotím už dýl a taky mi trvalo několik hodin a jedno přefocování než jsem se naučil udělat dobrou produktovou fotku ve fotostanu. Neumím si představit, že člověk, co foťák používá na automatiku udělá za hodinu polovinu toho co já udělám za hodinu teď.
Každopádně "stačí" vzít barevně homogenní pozadí a blesky dobře odrazit a rozptýlit. Teoreticky by se to dalo i s jedním systémovým bleskem, odpáleným rozptýleným pop-upem, udělat hodně dobře.

02.10.2014, 12:38 |
Bucci mam stan, ale nemam čas, když si někdo bude chtít hrát, tak za flašku půjčím :-)
Bucci: na chlastání čas je a na práci ne? Joke - nedalo mi to :-)))

13.10.2014, 08:34 |
Bucci tommas: právě kvůli práci neni čas na focení
už je to hotoé díky Kamile :-)

13.10.2014, 20:43 |
Kamil nocarret - rádo se stalo :)