Od včerejška mi pořád vrtá hlavou jeden videoklip,na který jsem se pořád koukal,když to běželo na MTV a nutně to potřebuju najít:D Ale vidim to marně s hledáním,páč se nemam pořádně čeho chytit.Je to tak z roku 98 možná míň,něco na způsob Special D,Mark Oh,Master Blaster apod. tyhle taneční pecky. Je to celkem poklidná melodie,kde do toho zpívá žena vyšším tonem skoro muzikálově:) zákulisí je prales nebo nějaký stromy a týpci dělaj v bílých kalhotech kapueru.Rytmiku bohužel nedokážu popsat,ale zpívá se o melodii,věty končí tá dá dá melodyyy :D Plně si uvědomuju,že je to hodně vtipný,ale už si jinak nemohu pomoct a vim že se tu pohybuje pár bláznů na hudbu :P :) děkuju a snesu i výsměch:D
bohužel ani jedno,to pozadí bylo jestli se nepletu počítačové a ta píseň se spíše opakovala než aby zpívali o něčem celou dobu,škoda že vám nemůžu zazpívat melodii:D :) frčel jsem na tom před 12 lety,takže už si to úplně nevybavuju,ale poznal bych to.Přišel jsem vždycky ze školy,pustil satelit a vyhlížel moje oblíbený klipy,byla to skvělá doba:D
právě asi jsem fakt už starej, taky mi naskočil originál alphavile a ne ten remix...nicméně taky jsem uvízl na YT a valím DUNE, RMB, DaHOOL, JoshWink a podobný vypalovačky :)