Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Repro k tabletu

o Navštíveno 4263x o
o 10.08.2014, 18:34 | All
Začal jsem používat tablet s Androidem jako navigaci (Sygic). Integrovaný zvuk je i přes max. zesílení z repráčku slabý. Chtěl bych to trochu zesílit tak, aby nikde neležela velká pixla, aby to slpnilo popsaný účel, čím jednodušší (i levnější), tím lepší. Cena ale není problém. Chci něco z čeho bude dobře rozumět navigačním pokynům. Žádnou další funkci (HF, player atd.) nepotřebuju. Zajímají mně především zkušenosti. Shopy jsou plné repráčků, ale který? To je oč tu běží.

o 10.08.2014, 21:04 | xSam
Připojit kablíkem k a autorádiu?
o 11.08.2014, 11:55 | All
Nemýlím-li se je to tak, že žádný zdroj signálu nemá prioritu v tom smyslu (jako třeba dopravní hlášení), že se na něj automaticky přepne v případě aktivace např. jedné věty navigačních instrukcí (tohle by byla i otázka rychlosti aktivace). To by ovšem znamenalo, že sice po kilometrech jízdy neprošvihnu tu inkriminovanou větu ale zároveň nebudu moct nic poslouchat a jen se budu těšit na tu jednu instrukci.
Pokud bych něco takového chtěl nepotřebuju káblík ale bohatě poslouží spárování skrz BT. Na tohle jsem se ale neptal takže upřesním. Chci poslouchat rádio (CD, SD, USB) a zároveň mít jistotu, že nepřeslechnu tu instrukci. Pokud se tedy výše nemýlím potřebuju zesílit zvuk z tabletu a ne zablokovat rádio permanentně aktivním AUXem).
o 11.08.2014, 12:21 | AR
při spárování přes BT ti nejde mít rádio a do toho hlášky z navi? většinou to tak snad i funguje ne?
o 11.08.2014, 12:52 | All
Ještě jsem to nezkoušel.
o 11.08.2014, 14:11 | AR
tak to zkus, třeba ušetříš nákup nějakých bedniček ;)
o 11.08.2014, 15:45 | xSam
Tak přes BT mě samozřejmě napadlo jako první, ale All nepsal co má za auto.

Ve služební škodovce to mám tak, že rádio normálně hraje a hlášky z navigace jdou také do repráků.

Pokud máš v autě BT, určitě bych to vyzkoušel.
o 11.08.2014, 15:47 | xSam
Jinak bych zkusil třeba tohle
[ Link ]
slyšel jsem to hrát a přišlo mi to docela dobrý, za slušný peníze.
o 11.08.2014, 16:03 | All
Auto je QQ, rádio jsem vykuchal a celý systém nahradil jiným. Teď mám pincka AVH-3300BT. Tablet s rádiem se spojí, oba přístroje to i hlásí ale, zvuk do repráků nejde. Ještě se zkusím pohrabat v nastavení, ale nemyslím, že se to podaří. Není tam moc co nastavovat. Pokud to rádio náhodou pouští do ISO konektoru tak na něm žádný reprák není. Telefon přes BT funguje spolehlivě.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3295 sekund.