Navštíveno 2442x

10.08.2014, 16:50 |
CVakk zdravím
chtěl bych nějaký sajrajt do benzínu aby "čistil" vstřiky, jeden vstřik mě vykazuje při zavírání malinkej rozdíl oproti ostatním tak to mám prý zkusit nečím trochu nakrmit že se to může srovnat. Začnu tankovat nějaký "dražší" benzín u Benziny nebo OMW a ještě bych to rák trochu říznul.
Na netu to je furt samá nafta nafta nafta... díky za tipy
Kupoval jsem v kelly a fungoval akorát tedko to nemůžu tam najít

10.08.2014, 20:33 |
PK Jednou jsem do auta nalil tohle
[ Link ] Auto se chovalo stejně, ale lil jsem to spíš preventivně, než na vyřešení nějaký závady.

10.08.2014, 22:08 |
PK Ten Vif liju průběžně při tankování. Přijde mi, že i troch pomohl.
Vstřiky vyndej a nech je proprat Xset krát koncetrovanější chemií na stavu (PROTEC, a podobně). Opičí kapky do nádrže, dostupné volně v obchodní síti jsou celkem na nic.

11.08.2014, 20:06 |
PK | Upraveno: 2014-08-11 20:07:39
Jak píše Radek, to je určitě nejúčinnější. Dělají to i různý firmy. Najdeš je na netu. Já jsem tehdá našel jednu myslím z Hradce Králové...
e: tohle je ono
[ Link ] , ale nemám s nima zkušenost.
nejen v hradci , ale i v liberci už čistej vstřiky ultrazvukem...
[ Link ] [ Link ]

15.08.2014, 22:58 |
Jozzo docela nad tím jetservisEM uvažuju...nikdo fakt nemá zkušenost?
v jetservisu jsem akorát kupoval svtřiky nový a komunikace OK..
jinak princip ultrazvukový čističky funguje-nebál bych se toho...čistíme tak karbce na mašiny u známýho co tu čističku má v servisu...(rozhodně to vyčistí líp oproti nějaký "vodičce..)

16.08.2014, 09:41 |
Jozzo ultrazvuky mám dva ..ale nemam vybaveni abych si je repasnul, tak za tu cenu jim to radeji poslu protoze vim, ze je mam 100% spatne (minimalne jeden)