Navštíveno 2262x

snaha odstranit kapku barvy ředidlem nebyl dobrý nápad:) předem řikam že ne muj... nevíte čim to rozleštit , co sem sehnal nejjemnější brusný papír tak je to pořád hrubé tak nějaká jiná technologie ?
sháněl jsem jiné plexi ale jako ty ceny mě dost odrazují:(

ještě jsem přemýšlel to stříknout zatmavovacím sprejem na světla ale radši bych průhled zachránil, i když se tim teda moc koukat nedá:)

03.08.2014, 20:44 |
vomy7 Leštičku, leštící kotouč a pastu ;).
nemam ani jedno, ale tak dal bych to tu i lakýrníkovi dyštak aby to udělal ten by to asi mít měl ne? jen se bojim jeslti to nebude takový ten vrstvený plast jako jsou například hledí na přilbách ale tak stejnak nemam na výběr

03.08.2014, 21:05 |
vomy7 No, lakýrník by to mohl mít no:). Tak jakej to je plast nevím. Ale myslim, že ta leštička ti určitě tolik neubere aby ti sundala jednu vrstvu plastu, musí se lehce a hlavně neleštit v kuse na jednom místě, abys to moc nezahřál. Ale to by člověk, co bude mít leštičku měl vědět. :)
jakoukoliv lestici pastu a hadrik, kotoucem bych se do toho nepoustel.
zatmavovaci sprej udela na cirem povrchu jeste horsi paseku.
jaké ty leštící pasty sou dobré? bych to možná zkusil sám..
Dělá se to i zubní pastou - bez keců

03.08.2014, 21:11 |
.mycTD | Upraveno: 2014-08-03 21:12:39
ja bych to vzal tempem, bo v garazi nic jineho nemam :-)
vetsi vedu bych hledal v naslednem osetreni, aby to po cese zase nezmatnelo, jak maji v oblibe treba lestene lampy.
[edit] jj, zubni pastou jsem lestil sklicko na mobilu a taky to slo
leštěnkou sem zkoušel to nešlo, zkoušel sem co mam na metlu a i nějaká renovační. ale tak tempo bych zkusit mohl, sadu na leštění svetel tu mam taky ale ta pasta už ztvrdla:(

03.08.2014, 22:13 |
Jozzo ty pasty se dají koupit samostatně... a ničím jiný než tou pastou na leštění plexi bych to nedělal

03.08.2014, 22:23 |
AR jo zubni pasta jde, ale musí to být jen takové ty vlásečné vrypy

03.08.2014, 22:32 |
crestik | Upraveno: 2014-08-03 22:32:51
...v každém případě na tom bez mašiny necháš ruce :-/

04.08.2014, 00:09 |
soray Se s tím zastav u mě, koukneme na to a případně vyleštíme.