Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Prodej pohledávky - nedělá to tu náhodnou někdo???

o Navštíveno 1872x o
o 31.07.2014, 15:41 | Klobouk
Ahoj vespolek,
mám směnku na jednoho člověka,ten však na sebe vyhlásil osobní bankrot a tím pádem mi tu částku bude splácet následujících 5let a nemusí dle zákona tohohle posranýho státu zaplatit prakticky ani polovinu. Proto bych raději směnku někomu odprodal,pochopitelně patřičně levně díky této situaci... Nezabývá se tím někdo z Vás,nebo nemáte na někoho prověřeného doporučení??

o 31.07.2014, 16:26 | johanik
Zapomen, nikdo to nekoupi a nikdo nic nevymůže, budeš rád za těch 30% bohužel :(
o 31.07.2014, 16:44 | Sau
S tím jeho bankrotem mosels jako věřitel sůhlasit, ne ?
o 31.07.2014, 17:01 | Kapka (M)
proto jsem nikdy nikomu nic nepujčoval..a mám klid a spoustu kamarádů :-)
o 31.07.2014, 18:00 | johanik
SAu : v týhle banánový republice nemusíš souhlasit s ničím
o 31.07.2014, 20:05 | Sau
johanik : A jak to teda je ? Měl sem za to že bez souhlasu věřitele osobní bankrot vyhlásit nejde. Nerýpu, enom sa ptám, nikdy nevím kdy sa to može hodit...
o 31.07.2014, 20:33 | pbjun
Nejsem si úplně jistý, ale:
Musí být více věřitelů - tedy aspoň 2
Dále se věřitelé musí o dluh přihlásit
No a nakonec ten kdo vyhlašuje svůj bankrot musí mít příjmy na to, aby byl schopen během 5ti let uhradit 30% dluhu.
Zbytek dluhu se splácet nemusí...
o 31.07.2014, 21:22 | HIGHTOWER
za kolik toho je ta směnka, kolik bude muset splatit v tom bankrotu?
o 01.08.2014, 01:35 | Klobouk
Díky za reakce.
S ničím sem souhlasit nemusel,krom mě je v tom insolvenčním řízení ještě několik dalších subjektů,ale všichni s mnohem menší sumou,většinou jde o nezaplacený věci u operátora,dluh u elenrgetiky atd. Já mám směnku na 150tis.
Johanik : ano,sem smířený s tím že dostanu 30%,ale chci je ted,ne po kouskách za 5let. Někde sem se dočetl že ůdajde firma si může případnou pohledávku kterou nedokáže vymoct odečíst z daní právě ve výši 30% z její ceny. Nevíš o tom něco jakožto mistr účetní???
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3094 sekund.