Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > rada IT

o Navštíveno 1660x o
o 12.07.2014, 08:43 | Mika
Zdar chlapi, poraďte mi jakou nejlepší grafiku do staršího byť si myslím dobryho PC. Jedna se o AMD 3000+ s 4 gb ramky a 1tb diskem. Ted tam je nějaká kancelářská karta. A důvod upgradu je ten, že mě chytlo ježdění a kolega má Aseto Corsa a to by mi na tomto nešlo. A tusim, že je to patice AM2 co ne za nen procesor do teto patice. Díky moc.

o 12.07.2014, 12:33 | maresk
Co máš za model základní desky ? je to potřeba, bez toho se nedá poradit, co by se dalo dát místo stávajícího procesoru :-(

Co se grafiky týče, opět to stojí a padá s deskou - zda je v ní AGP či PCI-E :-(

pro ilustraci - kamarádovi umřela základní deska, kde má AMD Phenom X4 9950 - jelikož to CPU má teplotní výkon 125W, trvalo mi 3 týdny, než jsem sehnal kompatibilní základovku, nový, co se dají sehnat, umí max 95W :-(, použitý byly buď za nesmyslné ceny nebo technicky v háji :-(, po 3 týdnech se mi náhodou podařilo dohnat desku v super stavu za rozumný peníze :-)
o 12.07.2014, 13:03 | Mika
Zdar, deska je ASUS a slot PCIEx
o 12.07.2014, 14:39 | hanx | Upraveno: 2014-07-12 14:43:02
Musíš říct model základní desky :-) ne jen značku

Každopádně já mám Phenom II X4 940 Black edition a k tomu mám nejsilnější verzi radeon 5770 1gb ddr5 což je adekvátní karta k tomu.

Běž podobnou cestou - vygoogli si srovnání karet, projdi si výkonnostně podobné k radeonu 5770 nebo 6770 (to je stejná karta, jen po 3 letech znovu uvedena do prodeje aby se na ní ještě vyrejžovalo) a pohledej nejlepší bazarovou nabídku.

Tohle je nejefektivnější upgrade z pohledu cena/výkon.

Ještě si budeš muset pohlídat zdroj - potřebuješ kvalitní Corsair, Enermax či podobný značky a aspoň tak 400W
o 13.07.2014, 20:59 | Mika
Děkuji moc za výklad. Zdroj mam myslim si že Dobrý 550 watt. A ty grafiky chodi okolo litra takže v poho a na asseto corsa bude dostatečná.
o 16.07.2014, 00:49 | Mika
Tak cpu je Amd na patici AM2 4800+ dvoujadro běžící na 2,5 ghz.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3242 sekund.