Navštíveno 2301x

po otevření e-mailu na mě vybaflo tohle, je to v pořádku nebo jsem už paranoidní ze všech podvodů aspamú na netu?

Toto by mělo být ok, Gmail to má taky, nicméně jsem to nevyužil :-)
není tu možnost nevyužít, nepustí mě to dál, pokud to nevyplním... url se zdá ok..
[ Link ] = ..............

11.07.2014, 07:58 |
Kamil pokud tomu nevěříš, tak to ignoruj a pro změnu hesla se logni starým heslem a nový heslo pak můžeš nastavit kdykoliv v nastavení schránky.
Podvod přece vždycky poznáš podle adresy :-) Pokud jsi na doméně seznamu, tak je to v pořádku, jinak ne.
Mr.Scully: no, adresa, pokud si pamatuji, tak u ČS asi 8 let zpátky u jejich servis24 byla nějak udělána i adresa, že sami zaměstnanci ČS si mysleli, že je to OK, takže ono dneska něčemu věřit :-D Mě zase občas Firefox po načtení mbanky a kliknutí na Přihlášení hodí adresu, která ale není zeleně podbarvená - že je OK a cetrifikát OK, udělá to až po refresh stránky pro přihlášení. Ale alespon sám u sebe vidím, že si všímám :-)
Jinak filip146 - není to v pořádku, jsi paranoik :-D :-D :-D
No on je kapku rozdíl, jestli je adresa třeba csob.cz/ nebo csob.cz@neco:domena.com/ nebo treba necojineho.com/csob.cz/ atd. Stačí se naučit poznat, co v té adrese je doména a nelze to nijak oblbnout. Veškeré phishingové a podobné útoky byly dělány přes naprosto jiné domény, které pouze v části adresy měly třeba kus adresy banky. Ale je to otázka tak pěti sekund to poznat.
no já se kdysi ptal na to samé, skoro, jsem dostal vynadáno :-)
[ Link ] Je tam vidět i adresa... Jsem na tohle trubka... je/bylo to v pohodě nebo ne teda?

15.07.2014, 15:50 |
AR kamil: tato hláška ale ignorovat nejde nebo se pletu? mám tam jeden account kde to po mě taky chce, ale ten prostě nechcu párovat s founem takže to nejde dokončit ;)
ne, obejít to nešlo, nakonec jsem to udělal

15.07.2014, 18:03 |
AR no je to na kokos, asi poslu cely slavny seznam do zadele.