Navštíveno 1962x

04.07.2014, 17:07 |
X-sat (M)
Letíme s rodinkou na dovolenou. Hledám ochotného človíčka, u kterého bych mohl nechat zaparkované moje auto. Odlétáme v neděli ráno 6.7.2014 a na letišti máme být v 02:30 hod. ráno. Vracíme se 17.7. v 19:30. Byl by někdo ochotný asistovat? :-)
Případně nějaký tip k zaparkování u letiště za rozumný peníz...?
Díky
je toho plny net. rychle jsem nasel
[ Link ] letim za tyden a jako prazak to vyresim taky tak nejak,nez abych na dvakrat obtezoval nekoho aby me vezl.

04.07.2014, 18:00 |
X-sat (M)
Právě - plný net... Díky za tip, pěkná cena.
Umim si představit, že Ti klíďo ušetřim litr. Bydlim na Sofijskym náměstí a je tu velký parkoviště, kde se nekrade a ani v sobotu v noci ani ten čtvrtek večer nic nemám, tak jestli budeš chtít a nemáš to ke mě přes celou prahu, aby Tě pak benzín ke mě nevyšel dráž, než to parkování na letišti, tak není problém.
Sataku, moh bys parkovat u me, no problemo, jenze to mam na letiste 55km x 4cesty... cca 600Kc projeto. Dej to na ten parking, usetris cas presunu a ja si muzu dat v sobotu par pivek ke grilovani :)
za me nej z techto Go parking.

05.07.2014, 09:02 |
X-sat (M)
Dohodnuto s Martym, děkuji všem.
já minulý týden parkoval tady na týden 750Kč a odvezetě autobus, co celý den jezdí každých 15min a v noci si zavoláš a přijede, je to přímo na letišti, takže super
[ Link ]