Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > R: Za kolik prodat Vectra B Zender Sport

o Navštíveno 5564x o
o 25.06.2014, 16:08 | tj
Řeším nové služební auto, takže Vectru bych chtěl prodat, ale nějak nemám přehled o tom kolik za ni chtít... kupoval jsem ji od jednoho z mých nejlepších přátel, servis se dělal jen u nás na dílně a od jeho koupě z DE tj. od cca 150 000 tis km. se veškerý servis a péče dělala pravidelně... pro mě to byla jistá koupě takže sem za ní rád dal 65 tis a byla bez investic... jezdím s ní teď 2 rok.
Tak nějak sesumarizuji stav a všechno co vím a jestli byste byly ochotni poradit na kolik nadhodit cenu... vím za kolik se prodávají teď, ale tohle je na tom dovolím si tvrdit lehce jinak.

Vectra Zender sport Liftback 2,2 Z22SE - original, ne zadna spatlanina.

zevrubne vybava

-Predni mrizka irmscher
- original xenon lampy
-original letni 17" + pneu (kolem 3mm takze max na dojetí)
-Stejný design zimní 16" jen stříbrné, pneu mají vzorku dost ale jsou to už staré pneu...
-polokožený interiér předek + zadek
-el. okénka + zrdcátka
-manual klima
-vyhrivani sedacek
-palubni PC
- original radio s ovladanim pod volantem a spolupracuje s displayem (kazetak + aux vstup a vstup pro changer)

zevrubně stav co a jak uděláno

- olej + filtry pravidelně každý rok bez ohledu na nájezd, ale interval výrazně pod 10 tis.
- před 500km umřela klapka vzduchu (vylomene ozubení) , výměna za jetou z vrakoviště z motoru s nájezdem 170 tis.
- před 500km nově dávané stabilizátory + gumy stabilizátoru na předku (Loemferder)
- před 500km nově dávané hlavní silentbloky zadní víceprvkové nápravy (Loemferder)
- rozhýbané a promazané všechny čepy zadní nápravy ( nevrže, kdo Opel zná ví že zatuhávají a vržou)
- Vyčištěné a rozhýbané přední a zadní třmeny, srovnané všechny 4 kotouče a desky, více méně stav minimálně na dojetí jedné celé sezony
- cca 7 let zpět kompletní celolak (znovu bílá barva) původní byl už jen tenoučká vrstva odrbaný od pravidelného ježdění do myčky.

mouchy a co není úplně top.

- ač auto nebylo doteď nikdy bourané, vlastní vinou jsem cca před měsícem zezadu při rozjezdu narazil do felicie v kombiku, rána nijak zásadní, více méně praskly držáky masky a asi je kolem SPZ a tažného oka naprasklý nárazník, jinak je OK, drží, světla též OK škoda žádná... nemám potřebu tuto skutečnost nijak zastírat...

- o zadní dveře a zadní lem si mi opřel idiot ve felicii a zbyla smouha po cernem plastu ( ocisteno ale známky lehkého podření tam jsou.

- Aktuálně nefunkční klima, nedrží tlak a je prázdná, radiátor a všechny viditelné trubky OK a spoje též, je možné že vyrzla trubka co sedí na nosníku pod motorem, měl bych zvládnout dát dokupy.

- Motor baští olej cca 1L / 1000km ... neztrácí se ani do vody ani nekouří, vypadá to na rosící manžetu poloosy ... též bych to měl zvládnout dát dokupy.... ale i tak tam stabilní ztráta oleje už bude.

- řetězový rozvod je původní, nijak zásadně nechrastí, takže by měl být OK

- pohledový stav řekl bych 80% sem tam na některých místech (hlavně dole lem dveří a okolo prahových lišt) vykukují tečky rzi....

- přední okno původní takže hodně posekané.. zvládl bych taky vyměnit na popjistku za nové..

je možné, že jsem něco zapoměl ale rámcově je to váce méně všechno to důležité, průměr dle palubního PC denní dojíždění dp práce a zpět cca 30km Město - rychlostka - město 8,3 L/100 .. město jezdí kolem 9,5 L/100

Na kolik tak nadhodit cenu?

Díky

foto k příspěvku  od tj

o 25.06.2014, 17:07 | Pavel 528
a to hlavni....rok vyroby,kolik najeto a fotky si sem nedal...hlavne,ze tu mame napsany roman..o]]
o 25.06.2014, 18:30 | tj
Krucis na rv sem zapomel a Km jsem chtel dat na konec :)

2001 rok vyroby
258 xxx najeto

foto k příspěvku  od tj

o 26.06.2014, 07:00 | z0diaC
ty fotky jsou aktuální ? 35-40 tis .... a to si myslím,že je maximum (vzhledem k tomu,co píšeš) .... popravdě 2.2 benzín je docela tragédie ... hlavně ty rozvody .... měl jsem už pár Vecter B (srdcovka ač se může někdo pošklebovat :-) a zadní náprava nevrzala u žádné - vždycky to bylo tlučení atp. ... hoď sem víc fotek ...interiér atp. .... jinak Vectra moc pěkná !
o 26.06.2014, 07:06 | motyc
No...mám doma taky dvě vectry. Švagr teď chtěl taky koupit nějakou pěknou tak kolem 40 tis. a řeknu vám, že jsme nic nesehnali. Objezdili jsme toho hodně, ale věechno jsou to totální jebky. Takže se nakonec za ty prachy koupila Astra. Nebál bych se tam dát i 50 tis. s úplně klidným srdcem. Je pravda, že ten motor nemá nejlepší pověst, ale zase tak tragické to nebude. To je jak s DTi. Mám na něm nalítáno skoro 200 tis. km a nedám na něho dopustit. Není to závodník, ale co se poruchovosti týče, je to divné, ale já jsem naprosto spokojený. A to netuším o kolik to bude stočené :D
o 26.06.2014, 11:00 | tj
ano fotky aktual, tomu autu vzhledove krome tech 2 veci co jsem psal nic neni. 2.2 benzin je OK, tenhle motor umi jet pianko na 1500 OT i na 6000 .. neni to zavodnik ale jede dobre. No a rozvody... vzhledem ze cena rozvodu je vseho okolo je tak vysoka, tak je lepsi spis jezdit dokud to nerupne... vice mene to vyjde cenove nastejno. k zadni naprave... popravde vsechny viceprvky co jsem videl vrzaly prave v cepech ramen.. tahle uz taky mlatila a byly to ty hlavni silentbloky do podlahy, ty jsou vymenene a ok. Interier tam si dovolim napsat TOP stav pro auto s najezdem vic nez 250 tis. Sedacky neprosezene, kuze na sedakach sice na lemech podrena ale nepotrhana a nepopraskana.. latka taky v super stavu, plasty taktez, nic ulamanyho, podreneyho a poskozenyho.. kozenej volant to same.. taky vyborny stav....
Tahle vectra byla odjakziva mazel, bylo to prvni vlastni kamaradovo auto, takze pravidelny rucny myti a servis spis driv nez pozdejc. Diky za navrhy.. taky sem si rikal nahodit 50 a kdyztak mit prostor jit dolu.
o 26.06.2014, 12:16 | z0diaC
pak napiš za kolik se prodala ...docela mě to zajímá.Škoda,že to není kombík i když ten hatch .... pošli mi všechny fotky na mail .... to střešní okno je manuál nebo ele ? - nepsal jsi ho do výbavy - moc Vecter se střešním nejezdí ... a to je asi i důvod proč v takové výbavě chybí digi klima .... díky !
o 26.06.2014, 17:44 | tj
No vida jeste jsem zapomel

- Stresni okno El. Stahnuti/vyklopeni
- Tempomat
- minulý měsíc měněny oba spodní čepy předních ramen... už tloukla jedna strana.

doplnim par foto.. kdyz uz..

foto k příspěvku  od tj

o 26.06.2014, 17:45 | tj
Ridicova sedacka, podreny lem od nasedani.

foto k příspěvku  od tj

o 26.06.2014, 17:45 | tj
Nova kozena radicka z megane Sport a nova kozena manzeta z Megane Sport

foto k příspěvku  od tj

o 26.06.2014, 17:46 | tj

foto k příspěvku  od tj

o 26.06.2014, 17:46 | tj

foto k příspěvku  od tj

o 26.06.2014, 17:47 | tj
Design kol (letni 17" v komaxu, zimni ty same stribrne original 16")

foto k příspěvku  od tj

o 26.06.2014, 17:47 | tj
Neni moc videt ale je to jedine poskozeni po tom tukanci co jsem dal... prasklina u tazneho oka

foto k příspěvku  od tj

o 26.06.2014, 17:48 | tj
Ocistenej bok kde se mi oprel ten kokot s felicii

foto k příspěvku  od tj

foto k příspěvku  od tj

lehce vykukujici rez na prave strane

foto k příspěvku  od tj

o 26.06.2014, 17:49 | tj
rez na lemu dveri

foto k příspěvku  od tj

o 26.06.2014, 17:49 | tj
u ridice.. mozna neco malo i u spolujezdce.... vice mene nic horsiho na aute neni. celkove to myslim popisuje vzhledovy stav auta dobre.

foto k příspěvku  od tj

o 27.06.2014, 08:02 | duke
Já prodával před 4 roky Vectru B kombi se stejným motorem, v daleko lepším stavu (absolutně bez koroze, po rozvodech, nové brzdy,...), s digi klimou a cena byla v té době 60tis Kč při rychlém prodeji.
Takže za tuhle bych viděl reálných 30-35tis Kč. A to mám také stále pro V B slabost...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3285 sekund.