Navštíveno 2076x

Zdarek.
Otec má za cca měsíc 50 a absolutně nemám tucha co bych mu mohl koupit.. Je to motorkář,hokejista, dělá s autama, takže má rad něco kolem toho.. Má rád i něco pro prdel a tak. Nějaký nápady? Určitě to většina z vás už řešila..

18.06.2014, 21:51 |
mista | Upraveno: 2014-06-18 21:53:47
zdar,
prave jsem poresil takto:
[ Link ] bude sranda, pokud chceš mít z otce dlažební kostku a ne máslo - proč ne :D
Lístek na F1 do Madarska?Záleží kolik do toho chceš utopit. Kompaktní foták... dneska hodně frčí zážitky...svezení ve WRC?
Šel bych určitě cestou zážitku, ale nesmí to dopadnout jak u mý ségry, která svému příteli a jeho kámošovi koupila adrenalinový sjezd na horském kole a jeden měl otřes mozku a zlomenou klíční kost, zatímco druhej skončil se zlomeninou žeber a naraženou kostrčí.
Případně pokud jsou sentimentální, tak jim sestavit ze starších rodinných fotek třeba velkej nástěnnej kalendář.

19.06.2014, 00:08 |
CRK Zaplať mu nějaký prcání, to ho vyloženě uspokojí :D
my jsme k 50-ti nám nasbírali do zlatého prasátka nových opravdu pěkných 50x 50korun.
já tatíkovi k 60ce koupil skok padákem
Vyhlídkový let - několikrát vyzkoušeno pro různé lidi starší a vždy nadšení
CRK: :-)
Unihero: mince se dají krásně vyleštit, taky jsem to takhle řešil :-)

19.06.2014, 12:12 |
bafis Ja rodicum kupuju pobyty, je toho ted vsude plno na slevomatech - na par dni za par tisic. Krasny hotely ve špindlu, v laznich, nebo na morave.
[ Link ]
Díky za tipy.. Jen to musím trochu ještě uvést.. :D
Formuli už tenhle rok absolvoval,rodinný fotky má otec v prdeli..prcání, nevim, ale nejspíš s tim bude v klidu :D,do letadla za celejch 50 let nevlezl, protože z toho má hrůzu..tím pádem i padák nepřipadá v úvahu...pobyt je složitej..každej víkend jezdí na chatu do krkonoš (možná za tím prcáním :D), nebo za kámošem do Rakouska...
Nejhorší je, že on bud hraje hokej,jezdí na motorce a nebo je zavřenej v dílně a dělá auta.. :D Mu dám asi prachy at sedne na motorku a udělá si nějakej výlet..
18ku :D
Jestli je to motorkář,tak bych zkusil třeba kurz u Pepy Sršně