Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > tablet pro dítě

o Navštíveno 1439x o
o 18.05.2014, 20:49 | MazliG
zdar fotří a prodejci IT .o)

měl jsem 2 NTB, kde jeden využívalo dítě na pohádky youtube - seriály - kouzelná školka atd. 4 roky.

NTB jsem zrušil - můj jí nepůjčím ...páč mám rád své data a denně nezálohuju - tak mě napadlo, jestli je to dobrej nápad nevim, koupit nějakej obyč, nebo dětskej tablet - pro youtubko hlavně - občas to chce sledovat - máte nějaký tip ? nyní reklamují ten sencor dětský - ale jak slyšim sencor - vidim nějakou mrd.u ... takže má smysl tohle, nebo za tu 3ku koupit něco jinčího pro tyhle účely, podotýkým - jen občas pro dítě ... - díky za poznatky

o 18.05.2014, 21:18 | jura.j
a si si istý,že to bude enom "občas pro dítě?"
naši kluci dostali pod stromeček acer,a dyž zme jezdili do brna na chemoterapiu s tym starším,kdo si hrál s tabletem,než zme došli na řadu? :o)
o 18.05.2014, 21:37 | MazliG
tata
o 18.05.2014, 21:51 | muSlim
Moja dostala iPad Mini Retina a je kľud. To si ale nechcel počuť :-D
o 18.05.2014, 22:06 | MazliG
to som fakt nechcel počuť .o)

kdybys ho prodával za 3ku, tak to počůvat budu.

- je to pro 4letý treperendu na Kouzelnou Školku ... takže to je fakt zbytečný, potřebuju nějakou socku, ale zase ne úplnou - takže potřebuju radu od někoho kdo nebere vejplatu v eurech muSlim .o)
o 18.05.2014, 22:12 | muSlim
Berem v "kačákoch" :-D ono mal som ho asi za 4, nakoľko som nechal protiúčtom 2-ku svoju. A aj celú cenu by som milerád zaplatil, raz mala v rukách droid tablet lacný u príbuzných a skoro ju jeblo. Tak isto ako deti príbuzných, ktoré od tej doby čo mali v rukách jej Mini plačú doma že ich tablet je zlý :-D ja som za to prišetriť, kľudne na neretinu, prvého Mini...
o 19.05.2014, 09:19 | Petura
Před rokem jsem bral hlavně pro prcky tablet Prestigio, funguje bez problémů a sám ho taky používám.
Takže jestli chceš něco za pár kaček, tak z vlastní zkušenosti můžu doporučit Prestigio.
Mají v tom pár her, prohlíží si svoje fotky, a videa jedou taky.
o 19.05.2014, 11:12 | H-Honza (M)
Mám tu pod nohama pár tabletů, které bych nedoporučil: tablet Emgeton co rozdávalo autokelly, po asi 6ti reklamacích zase nefunguje, takže jsem se na to vykašlal a koupil za 4500 nějakou toshibu. Ta se sekala a zlobila tak, že jsem jí jednoho dne umrtvil navěky poklepem na display.
Vedle tech dvou mrtvol mi tu leží treti, co jsem prodal zakaznikovi - opět Emgeton Consul, ktery jsem po 4té reklamaci dostal zpatky, protoze reklamacni stredisko bell technology prestalo existovat. Zadny tyhle levny jebky uz bych nikdy nekoupil, cokoliv od znacek jako je Emgeton nebo Sencor mi nesmi do baraku.

Z toho bych napsal, ze pokud je dite trochu rozumne, vyplati se koupit neco slusneho, protoze to bude fungovat, a ze plati nejsem tak bohaty abych si mohl kupovat levne veci.
Ja mam doma dva tablety, oboje jsou sony, jeden je starsi model Z a druhe Z2, prvni zminovany mi bezi doma 3ti rok a nikdy jsem neresil reklamaci ani ho nemusel resetovat, a to ho ma mladej zasekanej hrama a filmama, s ohledem že si to sem tam vezmu do ruky taky jsem uz nechtel riskovat ze bych se staval psychicky labilni. Mozna jen vydrz baterie by mohla byt lepsi, treba iPad ve stejnem rezimu vydrzel (cesta na dovolenou, hry, pohadky) snad 2x tolik co ta sonka.
Kupoval jsem kamaradce nedavno tablet Lenovo yoga za asi 6500 a co se tyce zpracovani, moc se mi libil.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.8037 sekund.