Navštíveno 17696x

03.05.2014, 10:24 |
brzda Zdarec, co rikate na tuhle golu pro hobby pouziti?
[ Link ]

03.05.2014, 10:40 |
gizmi Za podobnou cenu jsem koupil sadu od Honitonu s dozivotni zarukou (ma ji ted od vanoc odeme i tchan) a odmakala toho uz tolik, ze vazne spokojenost. Reklamoval jsem jednou jeden orech a prodejce nechapal, protoze pry za ty leta prodal mraky sad i nehobby lidem a nikdo nic. Orech vymenil ihned na miste, takze spokojenost. Co se Lidla tyce, vzdy jsem nemel s nicim problem (kdyztak se to vyreklamovalo), ale v tomhle pripade za tyhle penize sezenes i lepsi..

03.05.2014, 10:54 |
DaveX Mě by zajímalo, jak si stojí na hobby svařování ta svářečka z Lidlu. Má někdo zkušenosti?
Svářečku má kámoš a na takové to domácí svařování říkal, že pohoda.

03.05.2014, 11:43 |
hawai vzhledem k tomu co v tom všechno je, včetně klíčů apod mi ta cena přijde víc než fajn

03.05.2014, 12:16 |
Lubak Ta svářečka nevypadá zle, na takové domácí smrkání by mohla stačit

03.05.2014, 14:56 |
AR do pr...zase maji v akci dílnu ;)
Taky mam honiton cca 5 let, ze by se neco nerozbilo, to se rozbije, reklamoval sem cca 5 veci, vetsinou maly krizovy nastavce nebo malej nastavec na racnu.. Ale od honitonu by stala podobne vybavena gola pres 3t.. Jinak na tu svarecku sem koukal zrovna vcera taky
tu sadu mám a můžu jen doporučit,už jsem s tím i pár šroubů na nápravě rval "natvrdo" a vydržela .... za ty prachy ....ráčny fungujou perfektně ....
Mám o něco menší sadu z Lidlu kde byli jen dvě ráčny tehdy snad 1299,- a zatím vše drží.
taky dobré zkušenosti s golou z Lidlu...

03.05.2014, 21:38 |
M.a.R.i | Upraveno: 2014-05-03 21:43:20
Vyjadrete se prosim jeste nekdo k te Lidl svarecce
[ Link ] A rovnou vzit i ty jejich elektrody.
[ Link ] V zivote jsem nic nesvarel, ale chtel bych si domu nejakou poridit na to hobby svareni :).
NWVIM JESTLI 80A neni malo. Co jsem koukal tak se daji na netu koupit svarecky za 1400 a maji 140A. Mozna bych chtel obcas zavarit nejakej shnilej plech na dodavce, jinak v drtivy vetsine casu na ruzny kraviny po baraku a zahrade.
Tady jsou od 1400
[ Link ]
Tech 80A do tech 3mm jak tam pisou je akorat. Mozna i malinko vice to zvladne ale proste je to jen tak sem tam neco.
Tak jsem vcera do 4 do rana pronikal do taju svareni a nakonec jsem vybral tohle :). Je vykonejsi a hlavne ma aktivni chlazeni
[ Link ] -
Za 4500 se da koupit omicron gama165 invertor na kterej je vsude chvala, ale to je fakt pro me zbytecny.
Nicmene diky Knightley ;)

04.05.2014, 13:23 |
AR M.a.R.i: 404 - stránka neexistuje
Golu jsem měl, než mi ji ukradli... Hodně HODNĚ dlouho jsem shaněl náhradu - a narovinu - sehnal, ale cca o litr dráž... Stejně ale uvažuju že ji i přez to, že už mám jinou, koupím znovu. Byla hodně slušná a vydržela nesmysl!
Pokud se nemýlím, tak od 8. května bude zase na krámech, ne?
co se goly týče tak mám z lidlu nějakou tu malou a spokojenost, svářečku jsem koupil loni v nějakých těch jejich výprodejích kolem 800Kč a není špatná na menší věci, ale jakmile člověk vaří delší dobu tak pořád vypíná tepelná pojistka. Ale chci tomu pomoct že tam přidám ventilátor jako aktivní chlazení ...

04.05.2014, 21:33 |
AR Veider: o tom zde již dobrou čtrthodinu hovoříme mlho
AR: A no joo, ja myslel ze je to obecne....není v nabídce poprvy no. Uz mlcim, uz mlcim!

06.05.2014, 06:55 |
Bucci za ty prachy bych radši přidal pětikilo a koupil BGS (někdo tady na fóru je dokonce prodával)
podobně vybavená BGS stojí skoro 7tis
[ Link ] nehledě na to, že ty hvězdicové ořechy mi jako dost nevyhovujou
Mám tu gamu 165 a nedám dopustit!!
gola nakoupena, kufřík je trochu forovy, ale výbava je víc než slušná. Zítra zkusíme udělat test výdrže na nějakém nepoužívaném ořechu :-)

08.05.2014, 21:33 |
brzda taky nakoupino

Akordysek:
Nakonec pujdu do Omega 1550a,24/3 kabel a samostmivaci kukla :). Pro amatera je to asi lepsi, ale 6400Kc tato sada :(

08.05.2014, 22:41 |
Zdenek (A)
Hmmm....... a gola by se mi libila, nicmene naradi nejake mam a zatim jsem to s nim vzdy nejak uvalcil. Ale svarecka by se nejaka hodila. Lidlovou bych ale nebral. A uz vubec ne trafosvarecku. Nasel jsem solidni invertor ceske vyroby s velmi slusnymi recenzemi. Pro kutila, jako jsem ja, zcela dostacujici:
[ Link ] Je to GAMA 160 v setu s kabelama a samostmivaci kuklou. Cena 5700,-. Povazuji to za slusnou cenu, nicmene to nepotrebuju zase az tak nutne, abych ty penize za to pustil..... Asi spise zatim pujdu cestou zapujceni. Treba nekdy v budoucnu.... ;-)
C9 jsem sondoval, tak 1550 je pry upne jinej level a stoji jenom o 700 v sade vic, navic dostanes i silnejsi kabely. Melo by s3 jednat o skoro profi vec. 160 je pouze hobby.
Taky jsem dospel z Lidlovsky svarecky az k ty game :)
gola pekne vybavena, ale tydle orechy nesnasam, vyskakujou
jj, vyskakujou, ale hlavne kdyz uz je nejaka hlavicka sroubu trochu nacnuta tak ji dost radi zvejknou jeste vic.. koupil sem ted jeste radsi klasickou 6ti hranou výbavu..

09.05.2014, 08:11 |
kuja Nakonec sem neodolal a koupil taky a spis jenom jako doplnkovou vse v jednom. A dle zbeznyho zkouseni je na hobby pouziti akorat. Na tvrdsi praci mam jeste jednu, kterou uz mam x-let, je to ATX ve stejny cene :) Ale ja mam obe spis na paradu a udelam s tim za rok tak 20-50 veci :)

09.05.2014, 14:07 |
Bucci crestik: já mam tuhle -
[ Link ] a jsem s ní nadmíru spokojen, a to jí nijak nešetřim, co vim, tak kluci v garáži maj tu samou a ta tam zažila středověk... a drží
já mám tůto,sice enom od vánoc,ale zatím super,už neco udělala.
[ Link ] v práci máme šestým rokem ráčny od proteca a je neskutečný,co ty potvory vydržijů.
Proffesor, Tomášek: možná je to z fotky blbě vidět, ale jsou tam právě i ořechy na vnější torx, nebo jak se tomu nadává. Nejsou to ty s kulatou hranou...Klasické ořechy tam maj normální šestihran s rovnýma stěnama
Jura: tuhle mám z Lidlu, úplně stejná, tak předpokládám, že to dělá jedna fabrika.
Jako Dudelina, byla tam někdy z jara kolem 1200,- a ořechy to má šestihran s tím vybráním v rozích, takže to zabírá za plochu šroubu a nežvejká to jeho rohy.