Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Přiložení souboru Samsung Note ( i S4 mini)

o Navštíveno 1255x o
o 02.04.2014, 00:43 | Tweety_xx
Mám dotaz, když chci u Samsung galaxy note 10.1 (mám za to že mi to dělá i u S4 mini) přiložit soubor třeba u emailu, nebo někde jinde, tak po kliknutí na příložit přílohu mi to nabídne jen bud obrázky nebo hudbu (je tam galerie, cloud a pak další jejich blbosti co ani nepoužívám). Co děám špatně, nebo jak to změnit. pokud mám třba pdf nebo něco tohoto stylu (word atd) tak mi to nejde.

o 02.04.2014, 09:40 | nome | Upraveno: 2014-04-02 09:41:28
shodou okolností mám obě popisované zařízení :-)

já to dělám tak že si v total comanderu najdu soubor co chci odeslat podrzim na nem prst a nabidnou se i volby kde jedna je i "odeslat do"

kliknu a vyberu postovniho klienta a odeslu to kam potrebuju

nebo pouzivej jineho postovniho klienta nez tam ma samsung
o 02.04.2014, 19:07 | Tweety_xx
To jo tuhle moznost sem nasel, ale pojud toho je vic tak uz mam zase problem. Takze to je celkova "chyba" systemu. Neni tk zeelam neco spatne ja. Jinak dela mi to ale u vseho kde je proste na netu moznost pridat prilohu. Mail, fb, ruzneformulare atd.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3468 sekund.