Navštíveno 2695x

To je fakt mazec - kdysi jsem měl alu kola, které měly povlak z nějaké nanotechnologie a žádný bordel se na tom nedržel - ani prach z brzd. A stačilo to opláchnout vodou a byly extra čisté :o)
[ Link ]
zrovna včéra mi říkal kolega v práci že si nechal na chatu dát okna s nanotechnologií a že to vůbec nemusí mejt, stačí že zaprší a je to čistý a když neprší tak to ošplíchne vodou. Vidět to v reklamě od Horsta Fuchse tak tomu nevěřim :-)
Kadel
A nadnárodní korporace vyrábějící čistící prostředky nebudou mít co žrát :)
pekny da se to pouzit i na textil :D Uz vidim v lete chcanec jak krava a ja budu na zastavce lidi zlity jak hovada a ja suchej :D
Na sklo u auta nedoporucujou :(

06.03.2014, 11:10 |
AR tak není to čiré ale lehce do bíla tak to chce dávat tam kde to obarvení nevadí

06.03.2014, 11:24 |
soray Na sklo se dělá taky :-) DJ Supernatural Glass Sealant, vydrží to na skle cca rok.

06.03.2014, 11:59 |
Zdenek (A)
MAZEC! Timhle budu strikat veskere obleceni syna, kdyz odchazi z baraku. Usetrime hektolitry vody a tuny praciho prasku ;-)))
ta firma, co to distribuuje je můj zákazník...
dostal jsem u nich ošetřenou pracovní rukavici a dal ji pod vodovod... poměrně působivé :)

06.03.2014, 15:41 |
Komba To čumim teda,super věc,ale zajímala by mě pak výdrž,kolik to třeba vydrží na rukavicích,když stim udělam pár aut nebo stim vykopu deset jam či pár záhonů:DKde bych si to dokázal představit jsou hadry na motokros do bláta nebo na silniční motorku když prší:)

06.03.2014, 16:05 |
AR komba: asi moc ne, když je to venku vystaveno povětrnostním vlivům tak to vydrží dle jejich info cca rok, když to davaš na hadry a preše tak vydrží jen chvíli a to ještě musíš použít verzi na hadry abys to neměl hned dole.

06.03.2014, 20:15 |
Komba Je mi to jasný,že na otěr to bude náchylný,takže to bude hlavně na pevný plochy jako skla,fasády apod. :)
tak co vím, tak se prodává už na nástrik pro budovy kvůli sprejerům třeba a nebo u silnice, kam lítá voda od aut apod., ale je to ještě dražší snad...
Jinak u těch letadel, tam by to mohlo i chránit proti namrzání ne? Tedy nevím, co jakých teplot +- to funguje...
Jako nanotechnologie má potenciál neskutečný...
AR: pokud to budeš mít takto ošetřený a nebudeš to mít třeba propocený neto tak něco, tak to prát skoro ani tedy nemusíš :-)
komba: aby ti pak z tech rukavek napadal porad vercajk :-)
Kadel

06.03.2014, 20:32 |
Komba kadel:zas tak divoký to asi nebude :D
mít to dávno, tak by nemuseli dělat triky ve filmu "Jak utopit doktora Mráčka" :-D, když se šli podívat na dušičky :-D
uau,to mě hlava nebere.
Jediny co mě napada k tomu:
No není to skvělé? je to skvělé,tak nevahejte a objednavejte :-)