Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > antena v aute

o Navštíveno 1356x o
o 24.02.2014, 12:27 | cinto
Nazdar, kupil som si do auta shark antenu len ma strasne slaby signal sice priamo v nej je zosilnovac ale chcel som ku nemu pridat este dalsi taky co davaju do Volkswagenou ale malo to opacny efekt potom som uz nechytil vobec nic neviem ze ci sa nejako vzajomne nerusia, neviete mi poradit nejaky postup aby bol signal lepsii.

foto k příspěvku  od cinto

o 24.02.2014, 13:54 | Pavel 528
to co si dal obrazek,neni zesilovac,ale oddelovac napajeni zesilovace...mas tam origo radio?nebo jine?
pokud origo,musis dat tento odelovac a samozrejmne privest spinanych 12V na tento modry drat...
v kazdem pripade bych se na celou shark antenu vysr..pac to ma horsi prijem vzdy
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3429 sekund.