Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Pozdrav z Ruska

o Navštíveno 7015x o
o 14.02.2014, 19:16 | Zdeny60
Ještě nevěříte, že podle záchoda poznáte kulturu národa? Já jsem o tom již přesvědčen.
Viz foto. O mé současé misi v Sovetskij Sojuz můžu napsat:-) Tedy, pokud by byl zájem:-)

foto k příspěvku  od Zdeny60

o 14.02.2014, 19:16 | Zdeny60

o 14.02.2014, 19:17 | Zdeny60
A to nejlepší nakonec:-((((( Prasata jedny....

o 14.02.2014, 20:02 | fredh
zájem je. Rád si počtu.
o 14.02.2014, 20:04 | crestik
klidně piš...to budou pěkné ho*na :-)
o 14.02.2014, 20:14 | Dexter
To asi neni z olympijské vesnice co? jinak mňamka.....
o 14.02.2014, 20:25 | Pekys
hajzlik jak z Trainspottingu :)
o 14.02.2014, 20:28 | ebeerman
Určitě je zájem, jen možná už fotek WC stačilo :-D Jinak nechápu co maj ve zvyku tak obezdívat ty mísy, už jsi to měl na fotkách myslím z Ukrajiny :-)
o 14.02.2014, 20:35 | ABERTO
To si vždycky vzpomenu na můj pobyt v Irsku, kde jsem pracoval ve fabrice výhradně s kolegy z těchto končin. Irové mají hajzlíky normální, ale tito neandrtálci na ně nesedali, nýbrž si na ně dřepli a následná spoušť byla všude kolem, jen né v míse ...
o 14.02.2014, 21:02 | Lucni.konik
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
o 14.02.2014, 21:33 | Horal-11
bejvávalo (1993) když jsem zaučoval ukáčka, že po vytření pr*ele se toaleťák nehází do koše, ale do mísy:)

viz fotky, ty koše jsou právě na ten papír, prý s tím topí
o 14.02.2014, 22:17 | Samantus
do píče..... a tyhle lidi maj nejakou kulturu??? tohle sou regulerni prasata.. a kultura je vec, ktera se jich netyka a nemuze tykat.... humus!!!!! hnůj sveta...
o 14.02.2014, 23:56 | gizmi
Teda ja tam zit, tak budu luxusne hubenej :D Prisel bych na zachod, videl tohle a rovnou vrhnul :o)) Kazda navsteva zachoda = vyprazdneni zaludku :D
o 15.02.2014, 00:00 | Mr.Scully
To já bych naopak ani nežral, abych tam nemusel chodit.

Mám to tak u kámoše na chatě. Nemá WC, elektřinu, vodu, nic. Jednou za rok se překonám a jedu za ním zachlastat. A tělo to ví, takže je to jedinej den v roce, kdy prostě ty střeva mám plně pod kontrolou a nechám si to na další den :-)
o 15.02.2014, 00:05 | gizmi
Scully: tohle vzdycky nechapu, suchy zachod vyjde na pakatel, nebo jeste levnejsi "kadihrnec" a z par drev kadibudka. Na te jsem vyrostl na chate, pak prisla "moda" suchacu a zachod tam je defakto k nepoznani od toho doma (jen se musi pred tim napumpovat rucne chemie a pak splachnout)..
o 15.02.2014, 00:09 | radaman
Sprchy v bejvalý práci :-D Teplá tekla jen občas :-D

foto k příspěvku  od radaman

o 15.02.2014, 06:35 | Martyn | Upraveno: 2014-02-15 06:37:27
Haha to je jeste pohodicka, ti asi vyfotim ja vypadaj hajzly v thajsku obcas:)
Jeden co ve me zanechal dojem - v plazovem baru, od ulice oddeleny zastenou, samo open air, plastovy kanystr s vyriznutou dirou:)) ale fotit me to nenapadlo teda:D
o 15.02.2014, 11:01 | Davados
to je hnus,asi na kultůru serou
o 15.02.2014, 11:01 | Davados
to je hnus,asi na kultůru serou
o 15.02.2014, 11:04 | Mr.Scully
gizmi: abych to upřesnil, tak na té chatě suchý záchod je, ale spíš by se tomu dalo říkat "mokrý"... prostě díra do země ve sklepě asi tak dva metry vedle skladu masa. Bez elektřiny ani nevidíš, kam si sedáš a když tam jde jeden člověk, tak další dva dny je hajzl plnej až po okraj. No škoda mluvit, asi jsem rozmazlenej, ale na tuhle činnost potřebuju hygienu, světlo a klid :)
o 15.02.2014, 11:07 | Proffesor_W
pěkněéééé zdeny :D to musela být řádná prskanice, explosivní průjem level 60, critical hit až na půdu :-D a nejlepší je tam ta žlutá štětka :-D
o 15.02.2014, 12:41 | Sau
Čéče nevím kama tama v Rusku chodíš, já sem tam na něco podobného nenarazil nikde :) To už spíš na Ukrajině, ten "zakopaný" hajzl :) Popravdě sem to tam ale čekal a fakt nic, všude klasika misa. Čistá :)
o 15.02.2014, 13:06 | riviera.kidd
Treba to fotil az po pouziti :-D
o 15.02.2014, 13:10 | Sau
:))))))))
o 15.02.2014, 13:20 | Zdeny60 | Upraveno: 2014-02-15 13:26:25
Hajzl je vizitka. To říkám pořád. Nejhorší je na tom, že i na bytě, co bydlím, je znát, že někteří mají pojem "čisto a pořádek" za zcela neznámou věc. Stačilomi, když jsem po příjezdu musel rozebrat postel, abych měl v noci kde spát. Musel jsem sundat matrace, který byly zabalený v igelitu (proč asi??) a z toho, co bylo pod tím, se mi udělalo doslova zle.Naštěstí jsem ledasčemu ze svých cest přivyknul a pocit hnus rychle odejde. Jen si říkám, jetsli to oni nevnímají? Když chodíš po fabrice, tak všichni jsou normální, příjmení, ale nedej bože vlízt "za roh", viz ty hajzly. Jen na vysvětlenou, ten zazděný, ten je nejlepší v celý fabrice mimo administrativní budovu. Tam jsemnebyl, ale říkali mi kluci, že to jde. Za ten poslední, ten je u knihovny a jak mám možnost vídat, tak je v provozu.K tomu zazděnýmu, když u je tedy o tom řeč, tak pokud by člověk potřboval opravdu nutně jít na velkou, má dvě možnosti. Buď si veleze nahoru a nude to styl alias turečák nášlap, nbeo ruce použije jako oporu, těmi se vzepře vedle mísy a bude jak gymnasta levitovat nad mísou vsedě. Ovše, to je jen pro ty fyzicky zdatné, protože tlačit a ještě být u toho na rukách s nataženýma nohama dopředu, to nezvládně jen tak někdo. Při předtavě, že bych is musel rukama sáhnout na zem vedle ty mísy, to ne. To bych nedal. Popisoval mi kolega, co tu už je asi měsíc, softvérář, že chytnul průjem. Stane se. Doletěl na tne zazděnej záchod, ale jelikož je malý (ten kolega), tak si nemohl sednout, protože ta mísa je daleko a vysoko od té hrany. Takže byl donucen v té rychlosti vylézt nahoru (čili styl turečák), ovšem jaksi díky "rozstřiku? samosebou trefil i splachovač a okolí. Kdybych ho neznal, musel bych se smát. ale protože vím, že to je puntíčkář, dovedu si představit, jak se asi cítil. Ale co mi líčil, nejhorší bylo, že neměl nic, čím by to po sobě uklidil. \měl strach vylézt ze záchoda, protože se bál, že tam někdo mezitím vleze a co by si pomyslel, že? Potřeboval sehnat nějaký kýbl, aby si donesl vodu a umyl to. Jenže tam kýble nenajdeš. Měl však štěstí, na chodbě za rohem našel na hromadě suti, jak zedníci bourali nějakou zeď, starou ochrannou helmu.Tu tedy vzal a pomocí ní nosil vodu a záchod umyl štětkou. Přijde nám to sice k smíchu, ale v praxi je to hrůza. Jaks si nedovedu přdstavit, jak na tenhle hajzlík chodí například ženský,není jich tam málo, například šéftechnoložka je dáma kolem 55 let a musí na ten záchod občas taky. Prostě tohle jsou kontrasty.
Z toho jde člověk po ulici, baby nádherný, voháknutý jak ze žurnálu, proti našim zyvklostem bych řekl, že o dost vyšší level. Jen nesmí člověk pomyslet na to, jaký maí hajzly.
Bydlím na sídlišti, tady je teď obleva a sníh odtává a začíná vylézat ten bordel všude. odpadky, plno vajglů kde se člověk podívá, v baráku bordel, kde se nikdy snad chodby nemyly, smradu jak v hradu, vše okopaný, omlácený, dobitý, špinavý a smradlavý. Z toho vleze člověk do maketu, který má mj. 24 hodin non-stop a nestačí čumět. Doslov jsem čuměl na drát-takto zásobený kšeft jsem viděl naposledy v Dubaji v Carfouru. Sortiment obrovský, šeho, ať jídla či pití, například pivo tam čepují do speciálních PET lahví přímo ze sudů, chlazených ryb nekonečně, pečiva večer, to jsem fakt čuměl, ty druhy chlebů, baget, prpostě sladkýho i slanýho....Jinka je to v Penze, asi 530.000 lidí. Banky non-stop mimo neděle, bankomaty na každým rohu, různý večerky a pod. na sídlišti otebřené minimálně do půlnoci denodenně.
A z toho jdeme ráno do práce a v 8 hoidn, když přicházíme, tak vyrávají z rozhlasu budovatelské písně ranní směně.-)
K dopravě-přechod je tabu. SKoro by člověk řekl, že přechod pro chodce je posvátné místo sabsolutní předností pro chodce, i kdyby si měli spálit gumy a brzdy. Tak to byl taky šok, protože jsem zvyklý z domu, že u nás to moc nefunguje.Za to silnice, hmmm, to je pro silný povahy. Díry tak 20 cm jsou běžné, kanály naopak čumí 15cm nad silnici, něklteré josu zcela propadlé... Většinou jsou ucpané, takže te´d, když taje (asi 40cm sněhu a sněží), tak chodníky jsou pod vodou a místy se na silnicich tvoří takové menší oceány o hloubce 15-30cm vody, kde jednak nevíš, jak to přejít a hlavně, kam spadneš.
Co mě překvapilo dále, bylo to, kolik tu žije vrabců. Kod dnes potká u nás vrabce? Tak 2-3, občas někde proletí. ŠKoda, že byla už blbá viditelnost, šero, tak bych je vyfotil. To jsou mračna vrabců, stovky, lidé jim sypou a tak to všude čiřiká a lítá.

V pondělí ráno bych měl letět domů. Bohužel už to vidím, že nepoletím, kliuci z Finska letěli na potřetí. Tady je místní letišťátko, jedna ranvej. Naposledy svítilo dokonce i slunce a let zrušili, prý, že v Moskvě sněžilo. Te´d sněží tady, tak nevím, já musím ve středu už zase jet jinam. Doporučili mi, abych jel přes noc vlakem. Ale ouha, to bych nedal, z vlaků mám strach, protože nevím, kdy skončí v polích a oni izměnit mašinu za vodku:-)))Sice jsou to lehátkový vlaky, ale sám cestovat 700km to nedávám. To radši budu čekat, až poletí samaljot.

Sau: chodím tama, kam moc často běžný návštěvníci Ruska nechodí = po provozech.Včera jsem se dověděl, že 2.3. mám letět někam do Izraele. To jsem zvědav, co mě bude čekat ve fabrice tam...
o 15.02.2014, 13:34 | Sau
No my sme v Rusku bydleli sice převážně v hosteloch, v reálu to ale byly právě normálni byty na sídlišti, které jejich majitelé provozovali jako Hostely. A záchody (naštěstí) právě normální. To samé v ubytovnách přímo na nádraží. A aj ve vlaku, klasika záchod. Byl sem z toho příjemně překvapený. A proti čistotě taky nešlo co namítat. Možná sme ale měli štěstí, nebo ty smůlu :)

He, byt tedů sedám na vlak, 700 km je nic a aspoň poznáš trošku atmosféru v ruských vlakoch, obzvlášť když vezmeš místo v plackartnyj :)

Ináč já bych během roku měl měnit zaměstnání na podobné tomu tvojemu, už sa nemožu dočkat :)
o 15.02.2014, 13:38 | tesil | Upraveno: 2014-02-15 13:38:54
Zdeny: Ted jsem jako pochopil, ze si na ten zazdenej hajzl ty i tvuj kolega sedate na zem na tu hranu? I kdyz ten ho diky sve, jak rikas pidi velikosti, asi pouziva, ac nevedomky, tak jak ma. :-))))
o 15.02.2014, 14:05 | Zdeny60 | Upraveno: 2014-02-15 14:09:25
Tesil:
já chodím doma zásadně, tam ani omylem a na ten zazděnej dle tělesné konstituce:-) Kdo je vysoký, sedá na hranu. Kdo je malý leze nahoru:-)

Sau: tady na bytě je klasika, jak máme doma. Sice se nesmíš dívat za něj (což já blbec udělal), ale jde to. Zato ny všech provozech, co jsem kdy v Rusku, Bělorusku a na Ukrajině byl, je to to, co je na fotkách. Bohužel, najdeš to ještě občas u nás doma v ČR, ale jsou to výjimky. Živě si ale pamatuji, když jsem coby mladý inženýrek nastoupil do první práce v ostrově nad Ohří do Dehtochemy:-) Tam to bylo nemlich to samý a navíc, tam byl hajzl jen jeden jedinej na provoze a ten pravidelně tak v půli prosince zamrznul a rozrmznul na 1. máje:-) A to bych ti nepřál vidět, když tě zmrzlá homole píchala špičkou do řiti.-))) To byl rok 1984...
o 15.02.2014, 14:55 | Honza2.016v
takhle zesraný hajzly máme i u nás ve fabrice... linky plný bulhar a podobných kultur...
o 15.02.2014, 15:43 | jzxr
turečák jsem nikdá neviděl a měl za to že ani neuvidím, nemusím vidět všechno, alespoň ne doma v ČR...omyl, nedávno jsem byl v Kyselce u KV v Mattoni, zeptal se kde najdu WC a měl ho před sebou, jako bonus dveře bez zámku a kliky (akutně jsem naštěstí nepotřeboval)...dobytkové, asi chtěl bejt v Mattoni světový. místo umyvadel plechový koryto, vejral jsem na to a nechápal kde se to v ČR vzalo. to samý jsem viděl i v Magnezii, radost tam jezdit.
o 16.02.2014, 20:19 | TROY
tohle nemusíš vidět ani v rusku ;), u nás na firmě kdysi někdo nasral do pisoáru
o 17.02.2014, 08:35 | tommas
to je už dost podobný scéně z Desperado:

foto k příspěvku  od tommas

o 17.02.2014, 11:21 | jerzy05
tommas: na to jsem si také hned vzpomněl :)
o 17.02.2014, 17:10 | Honza2.016v
Troy:
když se u nás točej směny, tak občas bejvá nasráno v kuchyňce..

když pak máme návtševy z asie (turecko, irán, indie), tak bejvá nasráno též v pisoárech...
o 17.02.2014, 18:55 | Horal-11
u nich se chčije na zeď, tak se nediv, že ten pisoár je láká:D
o 17.02.2014, 19:00 | Pajk
Nas*at do pisoáru je i výzva. Člověk o tom uslyší nejen jednou.
o 17.02.2014, 19:02 | Pajk
Mimochodem pamatuju si, jak na základce někdo položil kabel na zem na chlapeckých záchodech. Uklízečky TÝDEN odmítaly shita uklidit.
To jen tak bokem... prasata jsou všude.
o 18.02.2014, 13:35 | Zdeny60
Pajk:
jo, to máš recht. Ale tolik, co je jich na UK, RU a BY jsem jich jakživ neviděl.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3362 sekund.