Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > ovládání osvětlení v závislosti na okolním světle

o Navštíveno 1555x o
o 11.02.2014, 09:39 | kadel21
Nevěděl jsem jak nazvat topic páč nevim jak se správně jmenuje to relé. Ale sháním něco takovýho co nemá v sobě pohybový čislo ale závisí čistě na okolnim světle a podle toho by rozsvěcelo nebo shasínalo přísvit na schodišti. Tzn v noci by to svítilo celou noc a za rozbřesku to shaslo a opět zaplo se soumrakem.
Našel sem nějaký krabičky který jsou na venkovní montáž, ale já bych potřeboval něco co se strčí do klasický krabičky pod vypínače a nijak zvlášť to nevykukuje. Chci to dát dovnitř na zeď proti oknu.
Existuje něco takovýho? Všechno co jsem našel je vždycky skombinovaný i s pohybovým senzorem.

Kadel

o 11.02.2014, 09:49 | Dudelina
Soumrakový spínač?
o 11.02.2014, 10:07 | jedla
o 11.02.2014, 10:14 | kadel21
Dudelina: to bude asi ten správnej název :-)
jedla: je to ono ale jak sem říkal nechci právě takovoudle obludu, ale jestli je právě možnost to zabudovat do klasický krabičky jako je na vypínač a aby to nějak zvlášť nevyčuhovalo do prostoru
něco jako tohle ale aby to nemuselo mít ke spuštění pohyb [ Link ]

Kadel
o 11.02.2014, 10:28 | kadel21
ted sem narazil na bezdratový soumrakový spínač, takže pokud by se nenašel ten vestavěnej tak bych při nejhoršim mohl jít touhle cestou a holt mít hozenou krabičku na parapetu.

Kadel
o 11.02.2014, 15:35 | jedla
tak tohle?
[ Link ]
nebo
[ Link ]
o 11.02.2014, 15:38 | Darker
Hlavne pri montazi bacha, aby ti to fungovalo spravne, tak by to nemelo byt v dosahu jakyhokoliv umeleho osvetleni ;-)
o 11.02.2014, 19:05 | kadel21
jedla čéče ani jedno furt, možná to druhý na provrtat záslepku na krabičku by šlo. To první mi přijde jako nějaká šílená šerednost :-).
Darker: no umělý osvětlení na to došáhne, ale to mi tak nějak neva, pokud si rozsvítim normál světlo tak už ten přísvit na schody nepotřebuju.
Možná se ani nic takovýho nedělá, přímo do krabičky, kdo ví asi to nikdo nepotřebuje :-)

Kadel
o 11.02.2014, 21:34 | Pekys
no a co ten pohybovej senzor nezapojovat? Nebo ho přemostit?
o 12.02.2014, 08:21 | CervinVega
mozna jeste tohle, pokud by jsi vyuzil bezdrat funkci
[ Link ]
o 12.02.2014, 09:54 | kadel21
Pekys: na to sem taky myslel, jeden doma mám tak kouknu, nechci to nijak moc bastlit. Jak de o elektriku maj tu prisny zakony
CervinVega: jo neco podobnýho sem právě našel, akorát sem si teda nevšim kde k tomu ten "protikus" kterej bude na samotnym rozvodu spínat rozpínat

Kadel
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3512 sekund.