Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > projektor+settopbox

o Navštíveno 1759x o
o 06.02.2014, 11:44 | Pekis | Upraveno: 2014-02-06 11:46:19
Dokáže mi někdo poradit, jestli nebo jak by šlo propojit tyto dvě zařízení?
[ Link ]
[ Link ]
Zkusil jsem kabel scart -> d-sub ale bez výsledku.
Při zapnutí STB problikne uvítací obrazovka, ale následně se ztratí a projektor pak už jen hlásí že je bez signálu.
díky

o 06.02.2014, 11:51 | Tuner#2
Připoj STB k TV a mrkni co má ve scartu nastaveno. Pokud tam bude CVBS, tak to změň na RGB a zkus znova s projektorem.
o 06.02.2014, 11:57 | Pekis
No, mám STB v práci a mám tady jen ten projektor :(
o 06.02.2014, 12:35 | Milhauzz
scart -> d-sub je volovina. Na výstupu scartu je možná RGB, to ti ale nezajistí převod. Ze scartu bych vytáhl klasický PAL kompozit (žlutej cicnh).
o 06.02.2014, 23:08 | Ravo
Asi nejjednodussi to bude tak jak napsal Milhauzz. Tzn klasicky kompozit PAL (zluty cinch). Kabel by jsi mel mit pribaleny u projektoru.

Jeste by to melo jit pripojit pres component (tri cinche - Y,Pb,Pr). Kabel ale neni soucasti baleni projektoru, musi se prikoupit. Navic pozor, ne kazdy levny settobox ma componentni signaly ve scartu osazeny (kompozit je tam vzdy).

Tak ci tak preju co nejostrejsi olympiadu :-)
o 07.02.2014, 09:28 | Pekis
Tak nakonec trochu jinak...Pinacle tuner, připojeno k náhradnímu počítači a vyřešeno. Než se s..t s nějakou šílenou kabeláží :)
A Ravo...asi bylo jasné která bije ;)
o 07.02.2014, 09:43 | Pekis

foto k příspěvku  od Pekis

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3286 sekund.