Navštíveno 2628x

Cau potrebuju poradit kuny prekousaly kabely tak tatovi jeden kluk z prace slibil ze mu za dobrou cenu zajisti nove starline zk 4912 (opravujou tady auta tak jsme verili ze maji nejakou slevu nebo aspon postu nezaplatime) no udajne co nam naposled jeden mechanik menil kable tak tam prej dal prave starline 4912 fungujou super (viz paragon a potisteni kabelu) no a dnes tata dostal tohle nema to zadnou znacku je to v pouzite krabici od starline 4912. Ale kabely vubec nesedi v motorua ani to neucpe diry jsou tam mezery jak krava tak by me zajimalo tohle bude neco univerzalniho a asi to neni od starline zk 4912 co ?
Ty cerne jsou od sl.

Jak znám AK, tak bych spíš věřil, že mají bordel v krabicích ;o)
Každopádně reklamovat.
nevim prave kde to ten kluk bral jestli AK a nebo apm tady v okoli odebiraji od obou firem :( Spis me sere ze stim ma tata litani bejt tam ted ja tak uz sbiraji ze zeme me nebo toho kluka.

03.02.2014, 15:39 |
Downland | Upraveno: 2014-02-03 15:39:59
....
APM snad nedělá starline :) Každopádně neřešit, reklamovat tam kde koupil ;) Prodejce fakt nemusí být na vině, AK v tom má často dost chaos, ale bez keců to vymění.
no a ted sem jeste vic v prdeli :/ Druhej co tady dela auta rekl ze ty co nam tam sice pasujou nejsou ale origos starline ze to pry je naka cina prebalena. Jenze jak to mam poznat ty cerny na sobe maji aspon popis znacku a sedi v motoru zato ty sedy nemaji nic jen 8mm high neco. Omg tady je to samej opravar kurva ale zasekli se nekde u skodovek 120 :/
jen dodam ze to je na FF 1,6 rv myslim 2002 to si nejsem jistej je to ten po faceliftu s blinkrama v hlavnich svetlech.
no ja nevim,kolik staly ty od SL,ale proc tam neda neco od tesly popripade bosch,od tesly cca 500kc ,bosch 1500kc,verim,ze to pasovat bude
[ Link ]
FF dělal facelift a tyhle světla od roku 04
tak ze jsou jeste od tesly jsem nevedel dik
a stim rokem jsem si nebyl jistej dik
no tak pohledej od toho novejsiho modelu,zda delaj i na to jeho...

03.02.2014, 16:23 |
hawai sorry za OT, ale ta čeština... to je hrozný. Aspoň čárky ve větě se naučte používat, ať se to dá číst.
hlavne tede navim jak na focus, ale na mondeo jsem menil kabely dvakrat, jednou po koupi auta a podruhy kdyz sem jeden vlastni blbosti urval (a to mi tehdy nabizeli u forda koupit jen ten jeden za par kc, ale radeji jsem vzal celou sadu), bral sem origo a sada stala litr, stejne jako origo svice, tady dle meho neni co resit, a nez pak resit problemy se zapalovanim, volnobehem a podobny vtipny situace, tak u me vede origo dil...
tak tata se vratil z Hrosovskeho Tyna a tam mu jeden z nahradnich dilu rekl ze ty starline co mame ty cerny ze jsou asi opravdu nejaky cinsky padelky ze to jeste nevidel ale je divny ze to mechanik kupoval u AK ? :)
No a doporucil mu taky tesly tak uvidime.
A ty sedy to byl uplne jinej typ. Doufam ze treti mistni prodejce uz to objednal spravne :)
Řešit u Starline padělky a ještě nadávat opravářům, to je dobrej joke na začátek týdne :))
OT: kolik si za ne dal? U Forda nestoji zas takovou raketu...
MOC 468,- Kč
...jinak taky ROFL :-)

03.02.2014, 20:27 |
mrazik | Upraveno: 2014-02-03 20:28:18
Pokud je to 1.6 Zetec, tak doporucuju kabely a svicky od forda. S jinyma znackama jednak nevydrzi dlouho (svicky a kabely) a druhak ten motor nepujde dobre (driv nebo pozdeji).

04.02.2014, 11:21 |
clown jako mrazik ... :) origo svicka od forda 170kc .., lepsi nekoupis .. :)

04.02.2014, 19:33 |
Lubak Jako oba nademnou, origo svíčky se dá pořídit do 150 Kč za ks záleží na dealeroj a jeho marži.-)
To ze do Fordu jedine Motorcraft je snad psane v kazde knizce ci foru na internetu...